Svatby 2012 v areálu Botanika. Taky se tu vdáváte?

Ahoj nevěsty, jste tu některá, která se taky budete vdávat v Botanice, příští rok ? :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Ahoj, tak my to máme 16.6., koukám že vy 7.7., jedno hezčí datum než druhý :) jak jste na tom s přípravami ?
Odpovědět
ahoj :-) my jsme taky původně chtěli červen, ale kvůli maturantům jsme to posunuli až na prázdniny :-) jinak s přípravama jsme na tom asi tak - já mám koupené šaty, oznámení dojdou příští týden, fotografka rezervovaná, květinářka taky :-) a vývazky taky jsou :-) ještě ten zbytek ... :-)) a jak jste na tom vy ??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak to myslíš kvůli maturantům ? Jako že máte hodně hostů z této kategorie, nebo že se tam trousej maturanti ? :)) kukám že jsi tedy taky rychlík...šaty mám taky doma, oznámení z půlky vyrobené ( ještě přesně nevíme komu všemu to dát :), fotografka, květiny a dekorace, DJ vše zařízeno, ochutnávka dortů bude příští týden.. myslela jsem spíš jak jste na tom s jedním v Botanice nebo na matrice.. ?
Odpovědět
néé, ale můj brácha a bratranec budou maturovat, tak jim do toho nechceme zasahovat, kdyby to náhodou nedali, ať za to nemůže svatba :-D kde budete ochutnávat dorty ??? :-) a nějak jsem moc nepochopila tu poslední větu ?? :-) ale třeba si sedím na vedení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo takhle..já se lekla, jestli tam nechodí chlastat maturanti nebo tak :)) vynikající ohlasy jsem na dorty jsem našla tady - jde o www.e-dorty.eu, paní je hrozně milá, můžeš si udělat vše podle svých představ a pošlou ochutnávku.. Myslela jsem, jestli jste už byli na matrice ? když jsem s nimi v srpnu mluvila, tak říkali ať dorazíme kdy chceme podepsat papíry, tak jen jestli jste tam už nebyli.. a když jste rezervovali Botaniku - s kým jste tam teď v kontaktu..jestli jste se už začai o něčem bavit - dekorace, menu a tak, nebo to necháváš třeba až po novém roce..
Odpovědět
jo tááák :-D , to říkám, že si sedím na vedení :-D jinak na ty dorty jsem taky koukala, tak mi pak dej vědět, jak dopadla ochutnávka !!! :-) na matrice jsme zatím nebyli, ale chceme to mít z krku co nejdřív, ať na to pak nemusím myslet a v botanice jsme v kontaktu s j.vytáčkem - člověk hýřící nápady :-) s dekoracema to nebudeme nijak řešit, jejich klasické založení svatebních stolů se mi líbí, takže nebudeme ladit do žádné barvy a výběr menu nechávám až na příští rok, ale už jsme rozhodnutí, že nechceme klasický oběd, ale raut - obřad máme až ve 3, takže to bude nejideálnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě napíšu, příští sobotu nás čeká předsvatební focení a dorty..nějak mě začíná děsit, jak všechno hrozně utíká..není to tak dávno, co to byl rok do svatby a teď je to nějakých 8 měsíců.. o nás se stará p.Trepeš - uvidím jak to dopadne, protože se nám všichni "představili" neskutečnou scénou, kdy on řval na nějakou holku na recepci, že snad může být tak laskavá a vzít si od nás zálohu a ona že to nedělá, že to není její starost, tak to pak zachraňoval Jakub Vytáček.. nám se taky líbí to prostředí, ale když už jsem si vymyslela "mořskou svatbu", tak pořád doma něco kutím, stříhám, lepím :) na matriku se chystáme ve středu 19.10. tak dám vědět :) nevíš, jestli už chtějí vědět jména svědků ?
Odpovědět
noo, všechno letí :-) , jako blázen !!! :-) pana trepeše neznám, ale s p. vytáčkem jsme spokojení, fajn člověk, je vidět, že ho ta práce baví :-) jinak když jsem mluvila s paní hoškovou, tak mi říkala , abychom měli občanky, rodné listy a 3.400 na správní poplatek, o ničem jiném nemluvila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
uklidnila si mě, že dávají stejné informace..jenže teď jsem se nějak koukala do ostatních diskuzí tady na beremese a tam už holky psaly i o jménech svědků a tak.. musím říct, že mě by taky bavilo plnit sny zamilovaným lidem :)
Odpovědět
tak my máme o svědcích taky jasno, ale jména nikde hlásit nemusíš :-) moje kamarádka, když měla svědčit, tak si zapomněla občanku, tak nakonec svědčil někdo jiný, kdo ji měl :-) a dokonce mi i p. vytáček říkal, že tam měli svatbu, kde se naházeli občanky do klobouku a svědci se losovali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je mazec :) ale proč ne, proč z toho dělat větší událost než to je :)
Odpovědět
joo, přišlo mi to taky skvělý, takže kdybych neměla vybráno, tak jsme to tak taky udělali :-) i když - u ženicha jeden nikdy neví, tak nakonec se možná jeden bude taky losovat :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Přidávám se do party Botanika ;-)
Odpovědět
@juno666 no a do třetice všeho dobrého :-) tak jsem zvědavá, jestli budeme zvedat to číslo dál :-) a kdy se berete ? :-)
Odpovědět
12.5. Jelikož budeš asi první, tak nám můžeš pak předat zkušenosti :-)
Odpovědět
:-) Ahoj holky, tak hlásí cislo 4 do počtu - termín záři 2012.... Jsem rada, ze si tu můžeme udělovat info... ;-)
Odpovědět
@raduska21 no bezva, jen tak dál :-) @juno666 no a ty moje zkušenosti vám budou asi k prdu, máte na to lepší období, my musíme hodně krouhat seznam, abychom se vešli dovnitř :-) ale co už, když jsme si to vymysleli takhle, tak se s tím nějak poperem :-)
Odpovědět
No alespoň to bude netradiční, ale na sněhu to bude taky krasne, i kdyby nezalezi na to kde a za kolik, ale s kým a jak si to spolu užijete. Kolik mate lidi a co jste si dohodli za menu?
Odpovědět
@raduska21 no, z původních asi 120 to musíme zkrouhnout na 80 nebo tak nějak, tohle domlouvá ženich, takže zatím nemám tušení, dneska jsem s ním ještě nemluvila. A nemáme oběd, vše bude rautem, takže toho bude víc na výběr. Obřad máme až ve 3hod., tak tím se to dost zjednodušuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pusak jak to dopadlo na matrice ? Všechno v pohodě ?
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska21 vítej Raduško :) pokud tvůj nick je stejný jako tvé jméno, ráda vítám jmenovkyni :)
Odpovědět
@jaja_kubin vše ok, máme nový termín a stejný čas obřadu :-) paní Hošková je fakt zlatá žena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to každopádně..já tam několikrát psala mail a říkala si, co to je, že nikdo neodpovídá, jestli tam jsou nějaký nafrněný či co..pak jsme přijeli, vrhla se na nás úžasná, mladá, chic ženská, která věděla o čem mluví ..jak málo mi stačilo ke štěstí :)
Odpovědět
@jaja_kubin Ahojky Rado, Zrovna jsen te obdivovala, ze uz mas skoro vse zarizene.... A kolik mas lidi?
Odpovědět
@pusak My mame zatim obrad naplanovany na 14h, kolem 17 obed a kolem 20h raut. Jak jste to domluvili s pitim? Mate nejaky vlastni? Nevis, jak to maji vyreseny s pitnou vodou?
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska21 Ahoj, lidi máme relativně málo proti některým tradičním svatbám :) zhruba 35, vybrali jsme ty, se kterými chceme být celý den..nějak nemám žaludek na to lidi pozvat na obřad, pak je vyhodit a říct jim ať přijedou večer na mejdan..zvlášť když polovina lidí je z měst vzdálených 100 a více kilometrů..
Odpovědět
@raduska21 vlastní pití nemáme a vodu nevím, jak mají vyřešenou, tento týden tam jedeme se domluvit, tak můžu pak podat info :-)
Odpovědět
@pusak no my v ramci uspor chceme vlasni vino a slivovici - polovina hostu je ze Slovenska, my mame schuzku v sobotu s panem Trepesem, tak uvidime; s vodou my prijde zbytecny platit kazdou 3decku, chceme karafy s tocenou, ledem a citronem, aby byly stale na stole....
Odpovědět
@jaja_kubin to mi povidej, ja mam polovinu ze Slovenska, tretinu od Kolina a zbytek z Rakovnika....takze mame is kapelou, ridicem, oddavajicim na obed cca 55 lidi a na raut taky.. a ubytovani pro 40.... No co je tojednou za zivot... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska21 jasně, to určitě.. koukám, že máte stejnou představu, my taky chceme vlasní víno ( půlka rodiny ze Znojma :) a s tou vodou bych to taky brala.. koukám, že jste rychlíci.. pořád si říkám, že na jednání s Botanikou je ještě dost času, chceme začít až po novém roce, ale budu ráda, když to půjde někdo otestovat :) máte už přesné datum ?
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?