Svatby 11.11.2011

ahojte, chtela bych svatbu v tomto terminu, stihnu vse zaridit? a jake můze byt pocasi?nemate nekdo zkusenost s listopadem? můzeme se jeste pohybovat venku? :) pisteeee :)
Odpovědět
Určitě stihneš vše zařídit ale budeš mít honičku. S počasím je to dost těžký.Podzim je podzim :-|
Odpovědět
jasne, ze by se mi to v zari libilo vic :), ale to uz bych asi fakt mela mega honicku :))) podzim se mi libi, ale nemam vubec predstavu jaky byva pocasi. tak jestli nekdo mate zkusenost, tak napiste, diky
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se to dá stihnout,záleží co si taky představuješ a jaké máš nároky.Myslím,že tohle datum bude všude dost obsazené.Jinak počasí asi těžko zjistíš,v listopadu může být hezky,ale taky pěkná zima ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já bych se taky chtěla vdávat 11.11, ale trošku mi dělá starost počasí. No asi se budu muset smířit se svatbou někde uvnitř, protože venku v listopadu by to asi moc nešlo. Stát někde hodinu jen v šatech, no asi nic moc. Jak to máš vymyšlené ty?
Odpovědět
ja to vlastne nemam jeste vubec vymyslene :) teprve jsme zacali s pripravami :) hospoda by byla zamluvena, ale radsi bysme to nekde jinde, v prostorách, kde bude i zastresena terasa a objednali bychom catering. to by se nam libilo, catering ma volno 11.11. ale nemam prostory :( obrad by se nam libil na nasem oblibenem miste venku u lesa :) ale hodinu to teda neplanuju, jen ANO a pujdem :) a kdyz bude prset, tak si vemu gumaky a destnik :D ale co nam dela vrasky je pocet lidi. jestli zvat cele pribuzenstvo(je jich hromada, asi 80) a nebo jen par lidicek,ale to tak obed a jit domů :( tak nevim. a jak to mas ty?
Odpovědět
Profilova fotka
No my už to máme zamluvené ve sladovně pivovaru, je to tam moc hezké, netradiční a nebude tam zima. Taky nezapomeň na to, že nějakou dobu zabere focení. A to bývá minim na hodinku někdy i déle. Teda pokud chceš nějaký další pěkný fotky než jen obřad a konec. No my nebudeme mít celý příbuzenstvo, jen pár lidí, max. 20 víc asi raději ne, kdo by to pak platil, že? Maximálně moje mamka a mužův taťka(já nemám tátu a on zase mámu) a pak jen spíš nejbližší kamarádi. Chceme mít hostinu v hospůdce a ta pak přejde i v oslavu. Teda nic velkýho, jen tak popít, posědět, potančit a tak.
Odpovědět
achych, pořád nemáme jisté místo obřadu. poraďte neco hezkého mezi brnem a kyjovem :(
Odpovědět
Ahoj no ja mam uz termin zamluven od dubna na 11.11.11. ve 12 hodin na Chvalskem zamku - v 11 uz bylo plno :-) Jinak na pocasi moc nevsazim, aproto mame vse zajistene ve vnitr. No jsem zvedava jake bude pocasi trba se bude dat i fotit venku
Odpovědět
my zas planujeme takovou uvolnenou oslavu, obrad a obed s rodici a pak party, ale asi spise uvnitr na chate :) ale obrad venku by byl asi holy nerozum,ze? :))
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak jak jste pokročili v přípravách?
Odpovědět
ahoj, my to máme také 11.11.2011 na chvalském zámečku v jednu hodinu. v 11 a ve 12 již bylo plno, tak koukám, že se tam potkám s hama85 :-) doufám, že vyjde počasí. druhý týden v listopadu prý bývá teplý. tak to snad bude ok. říkám si jen at neprší a bude to dobré :-) ale pro jistotu máme vše vevnitř :-)
Odpovědět
Ahojky my nám už se to také blíží 11.11.2011 v 11 hod a svatbu máme taky v pivovaru tedy jen obřad a pak v restauraci hostinu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@pe_t_ka Je tak to se potkáme a co máte také oběd v restauraci sezóna. Už se z těším, no co jsem koukala na počasí tak má být pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky máme svatbu 11.11.2011, ale venku na hřišti, doufáme, že počasí vyjde a když ne, tak se nedá nic dělat. I přes to by nadále zůstalo kouzlo podzimu a barevného listí. Obřad bude trvat tak 10-20 minut, tak snad bychom tu zimu přežili :-)
Odpovědět
Jee tak to ti drzim palce at nezmrznes :-) A taktez doufam ze pocasi se vydari. A co holky, uz mate vse zařzene? Program a tak? Docela se tesim az bude 12.11. a ja jse probudim jako pani a vse bude za nami :-)
Odpovědět
hama85 my nemáme oběd v sezoně, ale přejíždíme do říčan, kde bude oběd a potom i zábava pro všechny. počasí snad vyjde. jen si říkám at neprší. my už máme skoro vše připravené. jen nějaký vtipný program krom hudby vymýšlím, ale nic mě nenapadá, vše je takové už okoukané.já se taky už těším na 12.11. už mám hrozné sny, že zaspíme, nebo přijedeme pozdě a tak. no hrozné... tak se těším hama85, že se třeba potkáme. a ty jsi z horních počernic?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?