Svatba venku okolí Brna 2012. Plánuje někdo?
Tak mi plánujeme něco podobného, obřad v nedostavěném klášteře, kde jsou jen obvodové zdi, pak oslava venku v prostorách dětského letního tábora, kde bude prasátko, pivečko, chodské a naše moravské (frgále) koláče, šaty bych chtěla takové ty krajkové, co mám v albu, ty jsou tak trochu vintage styl
Do vlasů bych chtěla nějakou ozdobu, ale to ještě nevím jakou přesně, protože chci určitě španělský závoj..... Tak snad to všechno dobře naplánujeme a dobře to dopadne
29. zář 2011@maracuja ahoj, tak tie saty s krajkou su nadherne a vyzeras v nich bajecne.... My uvazujeme o stredovekom hrade, nie je uplne zrekonstruovany ale mali by sme tam cely hrad pre seba, aj party stan s velkym podiom pre 70 ludi za dobru cenu... v pripade dazda by sme to mali vevnitr v zrekonstruovanej sypke.... ako to riesite Vy pre pripad zleho pocasia?
29. zář 2011- Sponzor fóra
Muzu se zeptat jaky stredoveky hrad?
Taky je to muj sen a pristi rok se chceme v kvetnu brat, ale nemuzu nic v okoli Brna vymyslet
Taky jsem chtela prirodni svatbu na zahrade u nejake roubenky s grilovanim atd...ale bohuzel roubenky jsou jen v hoprach...kolem Brna nic takoveho pekneho stareho neni .... nebo jsem aspon nic nenasla...
14. lis 2011Ahojky, patřím taky k těm, co plánují na léto 2012 svatbu v Brně či okolí a rádi bychom to udělali dost netradičně a pro hodně lidí, ale spíš ve venkovském stylu a smožností trávit část dne venku. Máte některá z vás tip na svatbu, kde je možno uspořádat i obřad a zároven v místě nebo poblíž ubytovat až na 30lidí, případně stany pro mladší ročníky/jednodušší ubytování atd
Chceme rožnit a pozvat hodně známých/kamarádů, co již ale mají často i rodinu, takže něco vhodného na odpolední vyblbnutí dětí venku
Budu ráda za každý tip a jinak vám přeji, abyste zvládaly všechny přípravy s nadhledem a pohodou
3. led 2012@podkuvka Ahoj to místo, co popisuješ je přesně Restaurace a i pension U Němců. My tam máme taky svatbu. Je tam restaurace přímo napojená na zahradu a v té je altán na rožnění selete a i na terase gril. Celý den můžete vy i děti být venku. Tak se tam zkus zeptat
13. led 2012- PRO | www.bosaci.cz
Zdravim. Tipy na svatby v Brne - Panská Lícha, Hotel Atlantis. Fotky z techto dvou svateb najdete v odkazu kapely u meho profilu (fotogalerie).
13. led 2012 Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
8. čvc 2012
Nenašli jste co jste hledali?
PORTRÉTY,
INTIMNÍ FOTO
Ahojte, moj sen je svadba von v prirode, inspirovana juznou Kaliforniou, obrad pod stromom, tancovacka pod holym nebom alebo v stane, vintage styl, plno cheesecake - ov a frgalov
..... Ak niekto planujete nieco podobne, tak sem sa, poradime sa navzajom
Obrad planujeme v okoli Brna.