Svatba v září 2013

Ahoj, plánuje někdo svatbu na září 2013?My máme termín na 14.9.2013 a tak trochu plavu v termínech,kdy co začít zařizovat.Jak jste na tom vy? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojda, já se přidávám, jestli mohu ;-) také září 2013 a termín 21.9.2013 ;-) původně jsme chtěli 20. (pátek), ale po zdravém rozmyšlení jsme přesunuli na sobotu. Jinak aktuálně objíždíme místa na hostinu a obřad máme rozhodnutý - máme dvě místa ve finále a budeme se rozhodovat ;-) a pomalu přemýšlím nad oznámením, jelikož chceme vlastní tvorbu a než se domluvíme... ;-)
Odpovědět
Svatební oznámení mi bude kreslit děda,takže to je v pohodě,místo už máme,ale nevíme kde udělat hostinu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda.My máme svatbu naplánovanou na 13.9. v pátek,ale pořád čekám na vyjádření přítele a kdy to řekne rodičům, abych ho mohla zmluvit.Hostinu a místo obřadu neřešíme, už to máme vybráné a hostinu budem mét formou rautu z vlastních zásob :-D Jinak nějaký věci na výzdobu už schomažďuju teď a po novém roce ty nejdůleitější věci jako prstýnky a šaty
Odpovědět
Ahoj, všechny zdravím. My také plánujeme svatbu na září 2013.Když jsem se doma ptala a kdy jako přesně, přítel vypálit 13.9.2013, pak jsme zjistili, že je to pátek 13:).Tak nevim nevim :-D Já se koukám po šatech, předběžně jsme počítali, kolik lidí pozvat na hostinu a jak to udělat pak s rautem. Místo zatím nemáme. Ale koukám po něm.Máte nějaký tip v v Praze nebo okolí??Jo chichi jednu věc máme jistou- víme jakou píseň budeme mít jako svatební pochod:)).No, někde se začít musí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, u nás to bylo s termínem podobně jako u @vltavinka z ničeho nic mě napadlo 7.9.2013 (naše šťastné čísla) a pak jsem hledala co je to za den, a ona je to sobota :-) ještě jsem přemýšlela nad 31.srpnem, že by se to hezky psalo 31-8-13, ale mám raději září. Teď hledáme místo, abychom mohli co nejdříve rezervovat datum na matrice ... Jinak mám jasno v podobě oznámení a dortu, udělám si je sama :-) no a zbytek budu řešit až v únoru po státnicích :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu 21.9.2013. Matriku a místo máme zamluvené od listopadu. Původně jsme chtěli svatbu v srpnu ale už neměli volný termín :-(
Odpovědět
@lucydlo a kde to máte?
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Blaník, Louňovice pod Blaníkem.
Odpovědět
No jíinak se hlásím do klubu, taky máme svatbu 7.9.2013:-) a datum jsme řešili dle místa na matrice, zjistila jsem že Praha je docela vybraná:-(... teď řešíme hostinu, ale zatím bez úspěchu, to co se nám lbílo, je plné:-( a ve středu jdu na první zkoušku šatů:-):-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty bych chtěla řešit až tak v květnu, doufám že se mi do té doby podaří shodit pár kilo :-) Kde budete mít svatbu?
Odpovědět
no obřad budeme mít v Praze ve Vrtbovské zahradě... ale zatím nemáme místo pro hostinu a ubytování:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule007 Jakou představu o místě na svatební hostinu máte, co se vám líbilo a nevyšlo?
Odpovědět
Článek se načítá
Tak naše datum je 14. 9. 2013, musíme domluvit sluníčku, aby vylezlo! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@katkaproch My se brali v zari 2012 a zarizovat jsme zacali v dubnu, takze klid :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kyž máte svatbu v září byly jste už domouvat kytky?Mně to přijde brzo ale zas bych už chtěla vědět jak bude vypadat
Odpovědět
Profilova fotka
@jozanemec Ahoj, kytky mám předběžně domluven ypřes mail dle obrázku a naceněny. Víceméně hlavně proto, aby měla paní květinářka v můj termín čas. Jinak mi psala, že osobní schůzka a domluva co a jak stačí 2 měsíce předem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj , tak se přidávám...termím 21.9.2013 ;-)
Odpovědět
Ahojky holky my máme termín 14.9.2013,něco málo už máme zařízeno,zbytek budeme řešit tak v květnu,zařizuju průběžně,důležitá pro nás byla matrika a tak,pak se něco zařídilo spíš náhodou,ale prstýnky,oznámení ještě neřešíme .-) 8-)
Odpovědět
@lucydlo Ahoj, statek Blaník znám, ale je v ostrově, u Louňovic pod Blaníkem. chodila jsem tam jako mála když tam ještě bylo JZD. Te´d je to ale o jiném, moc hezké prostředí. Tak ať se Vám tam moc líbí.
Odpovědět
holky, vy mě strašíte, my se berem 6. 9. a zatím máme domluvený kostel a místo na hostinu, zítra voláme kapele, jestli budou volní, a jinak nemáme lautr nic. Víceméně ani představu nemáme.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vltavinka krásné místo na svatbu znám: v Dolních Počernicích v Léta Páně :-)
Odpovědět
@netanel neboj, já nemám zamluveno nic, jen jsem predbežně domluvená na odpoledno-večerní párty u známe. Jinak nemám nic a ještě 2 měsíce nic mít nebudu pač jsem v zahraničí. To zvládneme...
Odpovědět
@vercik83 já vím, nejhorší je asi to prvotní, datum, obřad, místo na hostinu a kapela, ten zbytek už tolik nespěchá... tudíž nám chybí jen ta kapela.:-) Zato ale máme pár jiných maličkostí jako zabookovaný apartmán na svatební noc atd. takže snad můžu být celkem v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...přidávám se k těm co mají svatbu 21.9.2013. My máme zamluvené místo na matrice. Máme vymyšlené místo na hosti nu i na večerní párty, stačí už jen zamluvit. Máme hudbu z vlastních řad...zahrají nám kamarádi. Já začínám hledat nejlepší obchody s dekoracemi a doplňky na výrobu. Chci si toho udělat hodně sama. Vím jaký dort a kytky. Cukrářku už mám, ale květinářku ne...ale určitě je hodně času. Na prstýnky jsme jen tak zatím koukli, nějakou představu určitě máme. No a jinak šaty mam tak nějak předběžně objednané u Zima. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezatko Zdravím Vás, pokud byste do Vašeho výčtu zařízených věcí potřebovala zabookovat i fotografa, mám v září (vyjma 7. 9.) ještě volné termíny. Mou dosavadní práci naleznete v odkazu hned pod tímto textem. :) Pokud již fotografa máte, omlouvám se za "spam" a přeji příjemné další plánování. S pozdravem, Honza J.
Odpovědět
..a já jen vím, že se budu asi vdávat v září, jestli seženem nějaký termín, nějaké místo.... a stihnem to vše zařídit...zařizovat to rok dopředu mi přišlo ujetý, když matrika nám stejně nechtěla dát termín, tak jsme to nechali být a teď když už matrika termíny rozdala, jsme se probrali :) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my máme termín 13.9.2013 :-) a máme už domluvené místo obřadu, místo hostiny , místo večerní párty a fotografku :-) na šaty jdu mrknout za dva týdny a zbytek už se nějak postupně dořeší :-D a jelikož vše zařizujeme z Anglie , tak doufám že vše dopadne dobře a nebudu pak týden před svatbou plašit :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@zahyna my taky chceme pátek. Mám strach z toho, že to bude pro lidi obtížné dostavit s ev pátek, jak vy to řešíte? Taky bez oběda, odpoledne a pak ten raut viď..musí být hezky (my chceme napolo venku). Jo a mám zařízené jen místo, které je u známé :o) Jinak nic..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my máme tremín 18.9.2013 a už máme zařízene prstýnky, místo , matriku, pro mě šaty , hostinu domluvenou jen přibližně , protože to bude pro 6 lidí tak není třeba žádných velkých příprav , kytku jsem dělala s látkových kvítku tak už mám i tu a jelikož budu dělat oznámení sama tak už si to tak nějak postupně chystám, fotograf taky už domluvený , kosmetičku a kadeřnici budu domlouvat až v květnu a tak chybí už jen oblečení pro ženicha ;-) ale to budem řešit až na poslední chvíli :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?