Svatba v Ústeckém kraji a vše, co s ní souvisí

svatba v roce 2010 v Ústeckém kraji a vše co s ní souvidí
Odpovědět
Ahoj holky, je tady nějaká nevěsta, která se stane PANÍ v roce 2010? Je toho spousta na zařizování a já nevím, co dříve řešit... ale je to přeci jenom ještě rok, takže času dost :-D je tady nějaká holčina, která plánuje svatbu v Ústí nad Labem, popř. v Ústeckém kraji v roce 2010? Chtěla bych získat nějaké tipy, jak udělat svatbu tou pravou ;-)
Odpovědět
Ahojky :-). Já jsem od Děčína a svatba bude 1. května 2010 v Benešově n. Pl. Na všechno je docela dost času, až mě to docela štve :-D...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Efi, já se vdávám v Ústeckým kraji, ale letos :-N
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj holky , hledam kameramana z Usti? neznam jeho jmeno , ale pry tam nedke je ;-) neznate?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem z Litoměřic. Svatba bude 24.4.2010 v Ploskovicích.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, hlásí se Chlumečáci, svatba bude 20.7.2010 na osobní lodi Porta Bohemica, co vyráží z Vaňova do Roudnice.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já jsem z Ústí a svatbu budu mít 15.5.2010 na Trmickém zámku...tedy jestli radní na Trmické radnici vůbec schválí termíny na příští rok..... :-|
Odpovědět
Ahojky, v současné době žiji v Litoměřicích, ale svatbu plánujeme v Mostě, kde jsem se narodila, na 24.4.2010, :-). Místo a vše ostatní zatím vybíráme.
Odpovědět
Profilova fotka
Eleka: Já jsem také narozená v Mostě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Eleka: A jak dlouho žiješ v Litoměřicích?
Odpovědět
Martinale: Už něco málo přes rok :-). Ale je to hezčí město než Most ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Díky :-). Hlavně, aby to bylo šťastné místo pro život.
Odpovědět
Martinale: No v to doufám :-). Koukám, že máme vybrán stejný termín, tak snad nám vše vyjde. Už jsi začala s plánováním?
Odpovědět
Profilova fotka
Eleka: Omlouvám se, že jsem tak dlouho neodpověděla. No, abych byla upřímná, ještě jsem vůbec nezačala. Ono je to těžké, když termíny svateb město vypisuje až začátkem ledna...a co Ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jedeme s přítelem na týden na dovču. Doufám, že až se vrátíme už bude ohledně svatby víc věcí rozhoduté (barevné ladění svatby, počet hostů apod.).
Odpovědět
Martinale: Hezky si dovolenou užijte ;-). A už máte jasno, kde budete mít obřad a kde hostinu? Já se pořád nemůžu rozhodnout, zda udělat svatbu v LTM nebo v Mostě. Máme i více favoritů, tak mám pořád o čem uvažovat. Barvu řešíme taky, asi se rozhodneme, až podle šatů - chtěla bych vyzkoušet i jiné než čistě bílé šaty :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dovča byla skvělá. Úžasný relax. Tak mi budeme mít svatbu v Ploskovicích a když bude pěkně, tak nás oddají na zahradě. Hostinu budeme mít na Mostné hoře. S těma šatama souhlasím. Ráda bych barevnou výšivku, ale uvidíme, co mi nabídnou. Jinak jsme se rozhodli pro barevné ladění svatby červeno-krémovo-zlatá. Kolik plánujete hostů na hostinu?
Odpovědět
Tak my jsme se byli podívat na Selském dvoře v Braňanech a uvidíme, celkem se nám to líbilo, ale majitelka neměla dost času, aby si s námi probrala podrobnosti a případně řekla předběžnou cenu, podle toho, co si budeme představovat. Jinak plánujeme asi 25 lidí na oběd a pak 30-35 lidí na raut. A svatbu bych chtěla ladit asi do žluto-červena, tak uvidíme :-). A co šaty? Budete si je půjčovat nebo nechávat šít?
Odpovědět
Profilova fotka
My když jsme spočítali jen rodinu - tak je to 50 lidí! Hrůza. Jsem z toho na prášky, a tak řeším, jestli nám Mostka umožní udělat u nich jen oběd, a pak si ten sál jen pronajmout. Chtěli bychom pak mít vlastní pití a jídlo - prostě raut. Jinak by nás svatba vyšla asi na 70 tisíc. Z toho by 50 padlo na hostinu, což je hrozný. Šaty si budeme nejspíš půjčovat - je to asi levnější. Ale nikde jsem se dívat ještě nebyla. Myslím, že je ještě brzo - když ještě nemáme pořádně rezervovaný ten termín. Dneska jsem si byla objednat vázy na svatební stůl. Pak si dám foto do alba. To abych měla pocit, že aspoň něco zařizuju :-N .
Odpovědět
No my jsme řekli, že pozveme jen nejbližší kamarády + nejbližší rodinu. Nechce se mi zvát někoho, koho jsem neviděla x let, jen proto, že se vdávám. Svatba bude asi celá v naší režii a počítám tak 50 max. 60 tisíc se vším. Snad se do toho vejdeme. Taky jsme nejdřív chtěli zajišťovat jídlo a pití samostatně, ale zase bychom platili velký pronájem a ještě těch starostí okolo, aby vše klaplo, na nic se nezapomnělo, tak to raději nechám vše na restauraci. Na šaty jsem se taky nikde nebyla podívat, ani nevím, kde je v LTM nějaký pěkný salon, kde mají i větší velikosti šatů a výběr. Když tak mi můžeš poradit :-). Jinak to vidím na salon v Mostě - co jsem slyšela, tak jen samé dobré ohlasy. Koukám, že si tady povídáme jen dvě, snad se k nám někdo brzy přidá ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
No právě - jenže my se se všema stýkáme, takže je pozvat musím. O salonech zatím moc informovaná nejsem. Vím asi jen o třech (víc jich tu asi ani není). Tak až pak budeš chtít, napíšu Ti na ně stránky internetový. Taky koukám, že jsme tu samy. Holky to založily a pak někam zdrhly. Neboj, postupem času nás bude víc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, přidávám se k Vám:-) Jsem z Teplic a svatba bude někdy v létě příští rok, nejspíš na Hněvíně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky bych se ráda připojila. Bydlím v Litoměřicích a svatbu plánuju na červen nebo červenec.
Odpovědět
Vítám všechny nové nevěsty :-). Hněvín je krásné místo, ještě je hezký přesunutý kostel nebo kaple sv. Ducha, dělají tam i civilní obřady ;-). Pro info všem, co plánují svatbu v Mostě - termíny na matrice budou začátkem října (dnes jsem se ptala na matrice), alespoň trochu pozitivní zpráva - nemusíme čekat do ledna a vše se dá zajišťovat již na podzim. Martinale: Určitě se půjdu podívat i do salonů v LTM, přece jen tam trávím víc času než v Mostě. Ale nevynechám ani mostecký salon Delta - mají tam velký výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky Vás všechny vítám. Jsem ráda, že je nás víc ;-) .Včera jsme byli s přítelem na Mostce a rezervovali si hostinu :-). Tak aspoň jeden úkol splněn. Dneska si jdu pro ty vázičky, jak jsem psala. Už se moc těším. S těma termínama je to opravdu problém. V Mostě budou aspoň v říjnu, u nás až v lednu. Navíc budu muset podávat žádost o mimořádný termín, protože v dubnu ještě v Ploskovicích normálně neoddávají.
Odpovědět
Tak to je skvělé a vyjednali jste to tak, jak jste chtěli? Vyšli vám vstříct? A vázičky jsi kupovala přes net nebo někde v obchodě v LTM? Pak je dej do alba, ať máme nějakou inspiraci :-). A v Ploskovicích jsi se už předběžně ptala, zda vám to umožní? Myslím si, že s termínem by neměl být problém, když se domluvíte dopředu a případně zajistíte nějakého oddávajícího, který by byl ochotný tam za vámi dojet.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli skvělí. Docela nás mile překvapili. Budeme tam mít hostinu a potom raut. S tím, že na raut si můžeme přinést jídlo vlastní :-). Super, akorát pití musí být od nich. Tak snad aspoň ušetříme za to jídlo. Ideální by bylo i vlastní pití, ale aspoň, že takhle. V Ploskovicích jsme mluvili s dcerou kastelánky a říkala, že by to neměl být problém a vlastního oddávajícího máme taky domluvenýho - dokonce dva.
Odpovědět
To je fajn - určitě hodně ušetříte :-). A jestli máte souhlas v Ploskovicích a oddávajícího, tak by snad na úřadě nemuseli dělat žádné problémy, ne? To my ještě stále nic vyřešeného nemáme - jen to datum :-D, tak snad se brzy pohneme dopředu. Jsem zvědavá, na jaké ceně se dohodneme na našem vyhlédlém místě. Chystáme se tam v srpnu, tak snad budeme mít jak místo na obřad, hostinu, raut a ubytování.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?