Svatba v Teplicích a okolí 2012. Plánujete také?

Profilova fotka
Zdravím vás všechny, které se v nasledujícím roce budete zabívat přípravami na svatbu v roce 2012 v Teplicích či okolí. Chtěla jsem se zeptat, zda už máte nějaké místo pro svatební obřad a hostinu vybraný? Já hledám, ale nemůžu nic pořádnyho najít. Můžu požádat o rady i ty, které již svatbu měli ci v nejbližší době budou mít? Doufám a přeju nám příjemnou výměnu informací a zážitků. 8-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Ahojky, tak jsem to tu pročetla a zatím jsem zjistila místa v Teplicích a okolí jako Růžový hrádek v Krupce, Městské Sály, Zlatý kříž nebo Botanická zahrada pro obřad. Máte někdo ještě jiné místo popř. jaké jste měli zkušenosti vy? ;-)
Odpovědět
Ahojky, moc hezký místo na obřad je třeba i hrad Hněvín v Mostě. Jinak Teplice jsou na tom s pěknými místy bledě...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, obřady se prý konají i na teplickém zámku-v muzeu, nebo venku-na Ptačích schodech u Koziček.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vitejte. Hrad Hnevin je opravdu moc hezky, uz jsem tam parkrat byla, jen ty ceny a vyhled nic moc. Teplicky zamek je zatim muj favorit, uvidime, jak se to jeste vyvrbi, ale ten Rokokovy sal vypada dobre. A vy uz jste vdane, nebo to taky mate jeste pred sebou?
Odpovědět
Já jsem zrovna začala plánovat :-) Teď momentálně i ve spánku přemýšlím nad fotografem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lekkerding A máš už nějakého konkrétního vybraného?
Odpovědět
@labllank Zatím to vypadá na pana Dlouhého z Mostu (http://www.dlouhyfoto.cz). Pokouším se na něj sehnat reference, ale bohužel nic nenacházím...
Odpovědět
Profilova fotka
@lekkerding A ty jsi z Mostu? Ja mam vyhlidlou pani Baladovou http://www.baladova.cz Sice neni nejlevnejsi, ale ma dobry reference a dela fotky, se kterymi se dokazu stotoznit.
Odpovědět
@labllank Na paní Baladovou jsem se taky dívala, ale ty ceny mi přijdou fakt přemrštěný... Ale fotky má pěkný, to je pravda. Ještě to musím promyslet ;-)
Odpovědět
ceny fotekt jsou dost vysoký a je pak otrava když na ně čekáš měsíc po svatbě!
Odpovědět
@luuuciee To mluvíš z vlastní zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si vyhlidla v Teplicich hotel Prince de Ligne, v patek tam mam termin, jdu se tam podivat. Jsem dost nervozni, zda se financne vejdem do naseho rozpoctu, ktery mame. Spise zda bude svatebni hostina jen v rodinem kruhu, ci zda budeme moci pozvat i pratele. Sakra, proc nemuzem natisknout nejakou tu bankovku navic. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@lekkerding jojo, bohužel. Ale už je máme a jsou dokonalé, takže to za to čekání stálo
Odpovědět
Ahojky, já jsem taky z Teplic. Svatbu jsme měli v Mstišově na zámečku. Můžu jen doporučit-super pan majitel, sklvělé jídlo i obsluha. A taky se svatebčané mohli projít po oboře. Všichni si to pochvalovali a vzpomínají doteď (zrovna včera jsme měli 3-leté výročí). Taky se mi líbila možnost svatba na Komáří Vížce, je tam krásný výhled (jen to počasí bývá občas nevyspitatelné)
Odpovědět
Profilova fotka
já zas na Ladu Baladovou nedám dopustit, první fotky jsme viděli na netu už tři dny po svatbě a v pátek (týden po svatbě) jsme měli fotky u sebe a perfektní.
Odpovědět
@verkaska Vždycky se najde někdo, kdo má špatné zkušenosti... Jak s fotografem, tak třeba s jinak výbornou cukrárnou, květinářkou atd. To je prostě smůla, no :-|
Odpovědět
Já mám třeba hodně špatné zkušenosti s Prince de ligne, ale je možné že už se to změnilo apod. takže nejlepší je se podívat a usoudit sama...
Odpovědět
Ahojky ja planuji svatbu pristi rok. Sic v usti nad labem ale misto uz mame zamluvene a to na Velke Brezno zamek a hostinu na Vetrusi v Usti. Tak se jukni treba te to zaujme. Fotografa jeste nemam ale to se jeste vymysli. O svatbach nic nevim a to mam naplanovat svoji tak kdyby jsi chtela nekoho skym se radit tak to uvitam jelikoz ja radit potrebuji :) Kdy planujete svatbu?
Odpovědět
@lois01 Já jsem v životě byla jen na jedné svatbě, takže jsem na tom asi podobně jako ty a taky uvítám nějaké rady:-) labllank Dej nám vědět, jak jsi v tom Princi pochodila. Zajímalo by mě, co tam nabízejí...
Odpovědět
Profilova fotka
@lois01 Já jsem na tom bohužel podobně, takže si ráda nechám poradit. Já byla už na třech svatbách, ale všechny byli v cizině. V mém okolí neni nikdo, kdo by se svatbou měl zkušenosti, tak hledám a ptám se. Ono to nějak dopadne, stresovat se tim ale nenechám 8-). Já plánuju svatbu v příští rok v červnu, ale ještě se to může změnit, podle volných termínu. Na ten Prince de Ligne jsem tu nečetla nic moc dobrého, ale zkušenosti to byli z roku 2008 a to mam takový pocit, měl ještě jiný majitel. No nechám se překvapit. Pak vám dám vědět. Na to Ústí se kouknu, dík za tip.
Odpovědět
@labllank Jestli zvažuješ i Ústí, tak se podívej na Panství Velichov. Mně se to tam strašně líbí a příští týden se tam jedeme podívat, tak jsem na to zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
@lekkerding Ahoj, tak návštěva v Prince de Ligne proběhla velice dobře, pan Brandl byl velice hodný a na každou naši otázku odpověděl, snažil se i nápady přispět či z vlastní zkušenosti doporučit. Zdá se, že se s ním dá domluvit skoro na všem. Nájem sálu a terasy není žádný, pouze po 23 h si účtují za každou započatou hodinu 500 Kč. Prostírání vč. povlaků bude bíle, zbytek si musíme sami dozdobit. Povlak na židli stojí á 50 Kč. U pití je možné si dát i Stop Limit. Při rezervaci termínu se platí záloha 5000 Kč. Jídlo je možné udělat prostřednictvím rautu, menu nebo menu s výběrem z více jídel. Zrovna tam byla jedna svatba. Tak jsem zvědavá, na tu cenovou nabídku, ta to rozhodne. Jinak ceny za pití dle nápojového lístku.
Odpovědět
@labllank ještě mě napadá restaurace Beethoven, když to vygooglíš tak ti to najde myslím hned jako první odkaz. Mohla by být o něco levnější a přijde mi stejně dobrá. Vaří výborně a mají tam příjemný lidi...
Odpovědět
@labllank Tak to je dobře, že jsi byla spokojená! A hlavně to není daleko, takže pokud budete mít obřad na zámku, tak nebudete ty hosty muset nikam složitě přesouvat...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem se ptala na matrice, kdy budou vypsané termíny obřadů v Teplicích pro rok 2012 a bylo mi řečeno, že v listopadu. Tak do té doby musím počkat, jinak s tím obřadem na zámku jsi velice blízko pravdě, líbí se mi tam ten rokokový sál :-)
Odpovědět
@labllank Já jsem o teplické matrice slyšela hrozné věci... Neochota jakkoliv vyhovět a nepříjemné jednání. Já jsem volala na matriku ve Velkém Březně a tam byla paní úplně překvapená, když jsem se zeptala, kdy budou vypisovat termíny. Prý jí mám jen zavolat až budeme vědět termín a čas obřadu, aby mi zarezervovala oddávajícího a to je vše ;-) Půjdete teda do toho Prince nebo ještě vybíráš?
Odpovědět
Profilova fotka
My měli hostinu ve Sklářském sklepě v Řetenicích a mohu jen doporučit. Příjemný a velice ochotný personál, který poradí a možná vám tak ušetří i nějakou tu korunku. Jídlo také super. Chodíme tam docela často a jsme rádi, že jsme i svatební hostinu udělali zde. Obřad jsme měli v Botanické zahradě, mělo to své kouzlo a je to super prostředí na fotečky. Jen teplická matrika má občas problém :-| , ale nesmíte se nechat odbýt.
Odpovědět
Profilova fotka
@lekkerding No zatim jsem slysela, ze zalezi na tom, na koho na matrice narazis, ale to by nebyli Teplice, kdyby aspon jeden urednik nebyl protivny. No nasadim usmev a pokusim se to nejak ukecat, s dobrou naladou to snad zvladnu. Zatim se Prince priteli libi, tak pokud se nic nestane, co by to mohlo zkazit, tak to asi bude v Princi. Jedine minus je, ze pritel nerozumi ani slovo, jen to co jsem mu prelozila :-) Mam trochu obavy, aby si nepripadal ztraceny a nemozny, ze nic nemuze zaridit :-| To petulef: dik za tip, budu bojovat az do konce :-)
Odpovědět
@labllank Tvůj přítel je teda Němec, viď? Přesně vim, jak to myslíš. Můj přítel je Holanďan, takže mám ten stejný problém. Myslím, že se ale dá všechno zvládnout. Hlavní věc je překládat a překládat co to dá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lekkerding Jo je, tak vidim, ze nejsem sama, kdo překládá jak o život :-D a kde že tu svatbu chceš dělat ty?
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?