Svatba v Teplicích 2013

ahoj :-) plánuješ svatbu v Teplicích v roce 2013?přidej se a pojď pokecat o přípravách a všem co se kolem svatby točí ;-)
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Ahojky. Jsem z Teplic, ale svatbu bych chtěla na Hněvíně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my sice plánujeme až na rok 2014, ale ráda se sem přidám a aspoň nasbírám zkušenosti s dostatečným předstihem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no moc toho tady nemame. My přemyslime o hotelu Ján na Novým Městě, ten je osvědčený. Nebo se nam libi panstvi Velichov ve Velkem Brezne. Budeme mit tak do 45 lidi a tak polovinu potrebujeme ubytovat. Fotografku bych chtela pani Alenu Borlovou. Videla jsem ji v akci i vyslednou praci a nema to chybu. Jinak svatbu planujeme na leto 2013. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my také plánujeme svatbu na příští rok :-) asi nejlépe na začátku června
Odpovědět
Profilova fotka
A máte už tip na místo obřadu a hostiny?
Odpovědět
Profilova fotka
S místem obřadu to máme komplikovanější...líbil se mi altánek v zámecké zahradě, nebo obřad na ptačích schodech. To přítel zavrhnul, z důvodu možného okukování cizími lidmi. Přemýšlíme o zahradním domě, jenže k tomu nemohu nikde najít žádné info. Obřadní síň v TP nee a pak ještě jedině Botanická zahrada, jen by se mi nelíbilo se v případě deště potit ve skleníku :( a hostinu stále nevím. Původně jsem měla představu oběda s rodiči a následné grill párty s přáteli. Ale moc si nedokážu představit jak všechno optimálně naplánovat...a ty už máš nějakou představu?
Odpovědět
Profilova fotka
No my by jsme to chteli optimalne vse na jednom miste. Prijede nam hodne lidi z ruznych koutu republiky, tak uz je pak nechci vlacet z obradu na obed a z obeda na oslavu a pak do hotelu atd. Moje sestra mela minuly rok svatbu v hotelu jan www.hoteljan.cz a musim rict, ze misto je krasne, je to v prirode, nehrozi tam ruseni cizich lidi a mela nejlepsi raut, ktery jsem kdy na svatbe zazila. Ale rikala jsem si, ze bych rada prisla s necim originalnim. Tak nevim. Take jsme uvazovali, ze by se nam libila garden party na nejake pekne zahrade. Postavit zahradni stanovy altan a jidlo zajistit cateringem. Ale nemame tu zahradu =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ten hotel vypadá vážně luxusně. Na kolik je to tak vyšlo? také právě nemáme optimální velikost zahrady, na kterou bychom mohli takovou párty udělat. Je fakt, že by to byla dobrá úspora financí, než někde v restauraci. Viděla jsem fotky ze svatby na panství Velichov...vážně moc krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
Obě tyhle mista budou vychazet na stejno. Segra mela 30 lidi a dala 9tis za obed, 15tis za raut - hodne toho zbylo a 15tis za piti a asi 850 na ubytovanou osobu - tech bylo asi 16.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc se toho nepropilo, nebylo tam moc mladych, takze se moc nepil tvrdy alkohol. Jen tak decentne kazdy dva az tri panaky. Jinak se pilo vino a pivo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to docela ujde. :-) to my budeme mít zřejmě více mladých, kteří dorazí až navečer. Na druhou stranu se mi dneska přítel svěřil, že by chtěl po obědě svatbu odpískat. :-D tak jsem mu vysvětlila, že to určitě neprojde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je docela skoda, utnout to jiz po obede. My budeme mit mladych take dost a tak asi nebudeme platit tvrdy alkohol. Aby se to nevysplhalo do astronomickych castek.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To je teď docela běžná praxe, neplatit tvrdý alkohol. Nejen, že se ušetří, ale aspoň se tam nikdo extra nezřídí :-D i když je fakt, že se mohou zřídit i z piva...njn. Už si začínám promýšlet vše kolem, ale na plánování se vrhnu až matrika vyvěsí termíny. A my si ho zamluvíme... Což bývá až někdy na konci listopadu. Koukala jsem na debatu holek z roku 2010 a docela mě překvapilo co všechno připravovaly. Začínám spekulovat o barvě do které sladíme svatbu. Nějak nemám extra oblíbenou, tak je to náročnější :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám oblíbenou fialovou, ale chtěla bych, aby převládala šampaň s bronz a fialovými detaily. Už vim, že bych chtela na inicialy u klicky na přáni. A sestra měla dve bile holubicky z mostu asi za 400 kč, ktere po obradu vypousteli. Bylo to krasny. Jo a libila by se mi fotobudka, ale nevim jestli zvladnu pripravit rekvizity. Svatebni oznameni a jmenovky asi yrobim sama. Jinak z panstvi Velichov čekam na rozpocet a predbezne mame rezervovany termin 17.8. v den mych narozenin, to me pritel pozadal o ruku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je super. TO jsi mnohem dál než já ;-) . My máme v plánu také vyrábět svatební oznámení, pozvánky ke stolu a na večerní párty a jmenovky samy. Chtěla jsem dát do pozadí naší fotku a přes ní textík oznámení. Ale ještě musíme nějakou pěknou vyfotit. Tohle jsem dala za úkol příteli :-D samozřejmě to se mnou musí konzultovat před finální verzí ;-) 17.8. tak to máš ještě spoustu času. Nám se líbil původně květen, jenže starší generace nás vystrašila s márami a tak jsme to přehodnotili na začátek června. Můžu se zeptat kolik ti je let?
Odpovědět
Profilova fotka
No zatim to jsou jen plany. Na www.Luxusnipapiry.cz bych objednala neco na ty oznameni a jmenovky. Maji tam metalicke, perletove atd. I s obalkami. Je mi 29 let a tobe?
Odpovědět
Profilova fotka
Do toho metalickeho oznameni bych vlozila prupisak, na kterem by byl text a nejak to slozim a prevazu maslickou nebo krajkou. To jeste nevim. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ptala jsem se, protože na fotečce vypadáš mlaďounce ;-) mě bude v prosinci 28 :-) já ještě netuším na co je vytiskneme, ale určitě na nějaký zvláštní papír...třeba takový poloprůsvitný, najít něco extra na tisk má za úkol Honza ;-) musíme ty chlapy také trochu zapojit, ne? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Tak to u me moc nehrozi, ale me to moc nevadi. Ja si to zatim uzivam a sve predstavy si nechavam jen schvalit. Muj KUba se zacne starat az na svatbe. Jak ho znam, tak to bude vsechno organizovat. :-D Uz jsi se koukala po svatebnich salonech? Kde budes vybirat saty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě nekoukala, na to mi přijde brzy...ale už se na zkoušení šatiček moc těším ;-) a určitě si to maximálně užiju, protože už teď mi přijde, že budu muset vyzkoušet spoustu šatiček, než najdu ty pravé :-D Já si právě dala za úkol vymyslet barvu do které sladím všechno, ať mohu také více plánovat :-) líbí se mi červená, ale na svatbu mi přijde dost agresivní :-| ale už jsem koukala po fotografovi a po kapele, protože bez živé hudby to nejde, po květinářce...jenže člověk nemůže nic zamlouvat, dokud neví přesně termín :-( my netrváme na nějakém konkrétním datu, vyhovuje nám ten červen a sepisuji si už různé věci, které chci připravit, abych pak na ně nezapomněla...jako svatební noviny a krabička na přáníčka a tak
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, pravda, na konci roku prijdou salony s novou kolekci. Ale ne, cervena muze byt. Na svatbu byva pomerne oblibena. Fotografku jsem si uz vybrala, ale jak pises, zamlouvat bez terminu nelze :-( Kytky sverim Dvorakovi, vzdy jsem tam byla s vazbou spokojena. A kapelu asi ozelime a udelame nejaky DJ pult. červen je myslim dobry vyber. Pokud nam vyjde toho 17.8. , tak by se mi libilo jeste 13.7.2013. Jinak je to asi take jedno, hlavne at vyjde pocasi.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, alespoň na focení po obřadu být bez deště ;-) Já jsem tu četla o paní Vidové, a že s ní děvčata z předchozích let byla moc spokojená. Tak pokud stále funguje, zkusila bych to s ní. Dvořák bude jako jedna z dalších možností. Fotografy mám vytipované zatím 4. Jejich práce mě oslovila, jde o to, aby pak byl někdo z nich volný. Kapela mi přijde, že by neměla chybět. Ale četla jsem tu, že nějaká děvčata měla DJ Boryho (mrkni na www.djbory.cz/ ) a také s ním byli moc spokojení. Dokonce to moderuje a dělá zábavu. A k těm šatům, asi vynechám salon na Benešáku, na ty jsem slyšela jen samé špatné věci. A na salon v krupský shilouette fashion. Myslím, že nejspokojenější byla děvčata v Bellezze u Morového sloupu. A my dneska začínáme chodit do tanečních, moc se těším x-) chceme totiž okouzlit rodinu při prvním manželském tanci. Žádné ploužení, ale pěkný WALZ ;-) tak musíme trénovat. Přítel totiž nechodil do tanečních a já si to ráda zopakuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografku mohu doporucit jeste tuhle http://www.borlova.cz/ mrkni na ni. Ja mam teda na shilouette fashion dobre reference, ale to je asi individualni. Kazdopadne do Bellezze se taky urcite podivam. No a prvni tanec je pro me zatim nocni mura. V tanecnich jsme nebyli ani jeden. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
také fotí moc pěkně :-) já jsem ten salon googlila a dobrou referenci jsem neviděla snad jedinou :-( ale na webu mají překrásné šatičky, to se musí nechat ;-) to absolvování tanečních se hodí vždycky...sem tam plesání a tak :-) za chvilku budu končit, ale v týdnu se zase přihlásím, ať můžeme probírat a radit se ;-) je to super. tak se měj pěkně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ok, určitě mě tu najdeš. ;-) Také se měj
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak mám první splněný úkol ;-) dva dny jsme s přítelem hlasovali a promýšleli barvičku do které sladíme svatbu. A vyhrála to zelená :-) důležitý bod splněn 8-) první hodina tanečních byla super, už se těším až to vypilujeme a předvedeme jako první manželský taneček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zelená je můj druhý favorit. Bude určitě na svatebním stole krásná. A ty taneční, ty vám fakt závidím. Škoda, že tam Kubu nedostanu :-S
Odpovědět
Profilova fotka
já měla první červenou a pak zelenou, ostatní barvy vůbec neprošli :-D nakonec si myslím, že to bude pěkné :-) aspoň mohu již promýšlet a více plánovat ;-) alespoň nějaké představy výzdoby je škoda, že nechce chodit, Honza z toho také nebyl ze začátku nejnadšenější, ale po první hodině uznal, že je to super a vážně se bavil. Chodí tam podobně staré páry, tak jsme se tam docela nasmáli. Navíc to krásně krok po kroku ukazují, což je bezva.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to zkusím doma ještě nadhodit 8-) Dekoraci v zelených odstínech seženeš i tady na beremku, takže si minimálně můžeš udělat slušnou představu.
Odpovědět
Profilova fotka
už trochu pokukuji :-) chci si pomalu vytvořit nějaký sešítek, do kterého napíšu co vše se musí zařídit a tak, abych na něco nezapomněla ;-) další kurzy tanečních začínají i od ledna a trvají do března ;-) to byste stihli do svatby
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?