Svatba v srpnu 2012, Hulín - Sedlčany

Ahoj nevěsty, máte někdo v plánu Hulín na tohle léto? jak jste na tom s přípravama? :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 Ahoj svatbu tam sice potvrzenou nemáme ,ale máme tohle místečko v užším výběru :) Mělo bychom to tam na začátku září. Nevíš jak je to tam s cenama ubytování, v tom nově postaveném penzionu? Na netu mají jen ceny za ubytování v těch chatičkách ...
Odpovědět
@phuskova no byli jsme tam o víkendu a jak na potvoru měli zavřeno...psala jsem si s nějakou slečnou zatím jen maily, kdy mají volno a máme v plánu tam zajet, jaký bys tam chtěla termín? začátek září vim jen co mi psala, že kromě 1.9. tam mají volno celé září...ale není to 100% chce to se poptat...a co máte jako place number one? ;-) jo a to ubytko nevím, zjistím to a napíšu ti
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 Jo slečna provozní mi psala, že měli minulý týden zavřeno, asi dovolená :) No.1 máme asi U Nováků směrem k orlíku, ale ještě nevím, přítel se nemůže rozhoupat k tomu to vybrat..na tom Hulíně se mi to líbí, že ten areál je uzavřenej celý pro tu svatbu a za super cenu - psala mi paní že nad 30 lidí to zavření je jen 2500 od letoška:) A termín? No já jsem jí psala minulý týden a psala mi ještě že 1.9. mají volno ,tak nevím...jsem počítala s tímhle termínem, a nebo konec sprna..aby ještě prostě bylo teplo i večer relativně, když to bude venku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za Sedlcanama je nadherne misto - Strnadovsky mlyn. Vrele doporucuji. A pokud nemate kapelu, mrknete ke mne na profil. :-)
Odpovědět
@phuskova jasný tak třeba už předběžně počítala s tou tvojí, proto mi psala, že je to 1. obsazené :o) já bych chtěla týden před tim no, 25.8., ale to mi bohužel napsala, že je určitě už zamluvené.....takže si asi nebudeme moct vybírat a co bude volné to berem :o) s místem už je to nejspíš dané, to jedině, že by byla cenově pálka, ono ten pronájem je levný, přesně jak píšeš, ale když budeš platit pro všechny lidi jídlo a pití v plný ceně tak je to pak celkem mazec :o) no uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 No já si to propočetla a jelikož chceme jen raut a grilování, tak mi to zas tak drahý nepřišlo, myslím že jsem napočítala takových 10 - 15 tisíc bez pití...s pitím bych to tam udělala tak, že budoe pár sudů piva (jestli to dovolej) pár lahví vína a tvrdej jen za svoje a nebo když bdue zvát ženich tak jakože na náš účet..
Odpovědět
@phuskova jasný :o) a kolik že máte tedy v plánu lidí? to jsou na mě počty :D respektive máte nějakou představu za kolik celkově se chcete do svatby vejít?
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 Lidí budem mít kolem 35, max. 40 se všema včetně fotografky atd :) Ale celkovou představu nemáme,ale myslím že nad 50 nepůjdeme, to bych se divila, kdyby na to přítel přistoupil (ve výběru mám 2 dražší varianty totiž) :)
Odpovědět
@phuskova jasný :) koukám, že co se týče peněz dáváš taky dost na přítele, respektive musíš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 No u nás je to takový zajímavý :))) Za svatbu v ČR by přítel moc utratit nechtěl, reps. chce malou svatbu..ale láká ho svatba na Reunionu (ostrov vedle Mauritiusu) nebo v Řecku, prostě u moře a to výjde samo dráž než svatba tu :D
Odpovědět
@phuskova my jsme o svatbě v zahraničí také uvažovali, ale jen chvíli, alespoň u mě, bylo mi líto přijít o "klasiku" a rodině by to bylo nejspíš také líto, i když se třeba pletu..navíc mít jako svědky cizí lidi :-D nic moc....říkala jsem si, že se tam spíš podíváme na svatební cestu :-) a to konkrétně Mauricius nebo Seychely, ale to je hodně předběžné teď člověku dává zabrat zařizování svatby...jinak to bude stejně, přítel také moc utratit nechce, což ej na jednu stranu dobře na tu druhou nehodlám zase všechno oželet že :-) :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 Jj to jsme na tom stejně... přítel by nejradši svatbu jen my dva,dva sdvědci a tak 4 kamarádi a pak by se šlo někam posedět večer...jako naši a i jeho rodiče,nám řekni, že nám daj penízky,ale nejlepší by bylo kdyby sme udělali mini obřad a pak jeli na pořádnou dovolenou luxusní...takže rodičům by to asi líto nebylo...o ostatních nevím no ... když bysme to měli v Řceku tak by třeba někdo s náma mohl jet jakože na dovolenou z kamarádků a odsvědčit nám to, protože cizí lidi jako svědci mi taky příjdou nic moc:))
Odpovědět
Článek se načítá
@phuskova jo, to leda :) pže pak za někoho platit Mauricius :-D nic moc, holt jedině takhle no, aby si to zaplatili sami a to Řecko zase není nic co by se nedalo...no a kdy se jedete do Hulína poptat nebo jak to vůbec plánujete, kde je to na tom orlíku jak jsi psala, tuším U Nováků, jak jste k tomu přišli? a ty jsi teda spíš pro Hulín a přítel pro Orlík?
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruna0701 No mi bysme to neplatili ani to Řecko, to vůbec :) No problém s Řeckem je akorát ten s tím, že ho chtěl vyloučit z eurozóny, takže tam možná bude strašněj zmatek, a jiná měna a než se upravěj ceny a tak ... nevím:) No my v Hulíně byli jednou na jídle a poplati sme se tak zhruba,to bylo v listopadu...teďka se snažím přítele nějak postrčit aby sme už to místo vybrali (viz můj včerejší status) a uvidí se..já bych nejradši byla buď pro to U Nováků a obřad na Orlíku a nebo Statek všetice nebo Spálený mlýn...ale ty sou oba dost drahý, podle kalkulací:( Hulín je spíš přítelova volba - je tam phooda, uzavřený areál, minogolf zadara, bowling...uvidí se,jestli se na něčem dohodneme :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak jak pokračují přípravy? rozhodli jste se pro Hulín? já ho taky zvažuji.. Chtěly byste tam i obřad? A napadá vás, kde ho udělat, kdyby bylo ošklivě?
Odpovědět
Profilova fotka
A nemáte náhodou k dispozici nápojový lístek nebo nevíte jak to tam s pitím chodí?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?