Svatba v říjnu 2011. Plánuješ ji také?

Profilova fotka
Je nas vic?
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Jůů, konečně někdo další v říjnu :-) My máme termín 22.10.2011 a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím máme stejný termín.. :-) 22.10.2011 hezké datum..samé jedničky a dvojky ;-)
Odpovědět
Ahoj máme termín 8.10.2011 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my do toho praštíme také 8.10.2011
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata a jak jste na tom s přípravami, co máte, nemáte nebo si říkáte, že je čas? :-)
Odpovědět
Ahojky, my taky 22.10. :)
Odpovědět
ahoj Holky, my to taky plánujeme v říjnu. Zatím to vypadá na 8.10.2011
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, u nás to bude 1.10.2011 v 11:20 :-) @evly my to podstatné zamluveno máme, zbytek budeme řešit v dohledné době... 5 měsíců uteče jak voda :-)
Odpovědět
ahoj holky, my to máme 1.10.2011 a už se těším. zaluvené máme vše co bylo potřeba a te´d už jen drobnosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se též :) my jsme měli původní termín 18.6. 2011, ale ze zdravotních důvodů v rodině jsme museli přeložit. dnes jsem volala na matriku. chtěli jsme původně 8.10. ael to neměla volno hudba, takže 8.10. bude svíca a 22.10. svatba. snad bude ještě jakažtakž teplo
Odpovědět
Profilova fotka
@evly my taky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vjerca taky jsem dnes po tom co jsme to oznámili pár známým už slyšela, že je to zajímavé datum :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@betyy to já spíš slyšela, proč tak pozdě, to už nechte na jaro, vždyť je to skoro před Vánocema, blá blá blá :-) ale stojíme si za svým, myslím, že to je hezké datum, loni byl říjen nádherný, tak proč ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak už máme domluvený obřad na zámku, domluvenou hudbu, fotografa, teď máme kalkulace na hostiny a už jsme zřejmě rozhodnutí a máme předběžnou rezervaci. A na začátku června to vidím na vybírání šatů a prstýnků, pár favoritů máme, tak uvidíme. :-) Jo děvčata a co budete mít za kytku? Pořád nad tím totiž přemýšlím, co tak v říjnu kvete a nebude za šílené ceny? Růže nechci, tak stále přemýšlím...
Odpovědět
Profilova fotka
@evly já růže nechtěla nikdy, budu mít gerbery+chryzantémy oranž+smetana
Odpovědět
já jdu do orchidejí a kal :-) a ještě se mi líbí jedna ale to neznám český název :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-)) jééj tak to nás bude víc, super...no já nevím co za kytičky, nechám si poradit..taky sem viděla hodně návrhů už..ale názvy si moc nepamatuju :) každopádně do výzdoby plánuju zakomponovat šípky ;-) když svatba na podzim, tak barevná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vjerca taky jsem si říkala typickou podzimní a chtěla jsem něco takového, jka je na obrázku, ale přítel si vybral zelenou košili, takovou tu svěží jablíčkovou, limetkovou, takže budu hledat bílo-zelenou kytičku, tak zvažuju gerbery, jiřiny, chryzantémy, nebo kopretinky, uvidíme, co navrhnou v květinářství :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@betyy já už mám růže v příjmení, tak je nechci, ačkoliv je mám ráda :-) ale v okolí se i projevuje - růže-trnité manželství, takže ne, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@vjerca my měli šípky na svatebním dortu (teda bylo tam toho víc, ale šípky taky) a mělo to úspěch @evly Tu první a druhou kytku jsem měla jako inspirační pro svou svatební květinu.o)) Jiřiny jsou nádherný, vřele doporučuju:o) Ale kvetou hlavně v září, květinářka měla problém je na začátku října sehnat v červeno-žluté kombinaci:o( Jinak vám holky přeju hodně štěstí se svatbama v říjnu, loni bylo krom jednoho víkendu celý říjen naprosto krásně! Zákusky a dorty vám nepotečou a ty fotky s barevným listím jsou překrásný:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ženy, s přítelem se také bereme 8/10/2011. Z datumu jsem nadšená, protože (je to osobní názor) mi přijde raný podzim jako nejkrásnější období v roce. Plné barev, většinou ještě teplé počasí a když se vydaří, tak to prostě nemá chybu. V létě taky nikdo nezaručí, že nebude pršet, plus bývá okolo 30 a to je pro mnoho svatebčanů šílený úmor být narvaní ve kvádrech a kravatách v něčem takovým.. @ evly: ta 3. kytice je absolutně skvostná! PS: Kromě termínu a místa pro obřad a hostinu nemáme zařízený ještě nic :-)
Odpovědět
Ahojky my máme také svatbu 8.10. 2011 :-) zamluvit šaty si jdu příští týden, botky už mám koupené asi 2 měsíce - náhodná akce :-) jinak máme zařízeno místo na obřad a hostinu. Jinak v pondělí dělám absolutorium, takže nervy hrozný, tak pak se do toho pomalu pustím :-)
Odpovědět
Jo a ještě ta třetí kytička je nádherná :-) já mám vybrané kaly kombinaci oranžová a bílá, ale doufám, že to jde sehnat v říjnu a tady u nás :-) snad nebude problém
Odpovědět
Zdravím říjnové nevěsty a přidávám se do týmu :)
Odpovědět
Ahoj,taky všechny zdravím.My se budem brát 1.10.2011. Šaty jsem si už byla vybírat v lednu,kostel je také zajištěn a místo pro hostinu taky.Už jenom vybrat prstýnky,oznámení a a nakoupit jídlo na hostinu,protože si budem vařit sami.Kytici už mám vybranou,bude zbarvena do tmavě fialova ,ale jaké kytky v ní budou to nevim,protože květinářka říkala,že neví co zrovna sežene v té barvě,tak se nechám překvapit.Ale určitě nechci růže,ale spíše do přírodna.A na stole budeme mít jablíčka.Bude přece podzim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj "říjnovky", jak pak jste pokročili v přípravách? Už se nám to začíná pomaličku blížit ;-) Uvítám jakékoli podzimní inspirace, které ke svatbě máte. Případně koukněte do mého fotoalba a doporučte různé vylepšení, prostě každý nápad vítán :-) Zdravím všechny ♥
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím my máme 22.10. podzimní svatba olá :-))))
Odpovědět
Profilova fotka
@vjerca haha..tak sem si nevšimla, ale už jsem se sem přihlásila ;-))) takže podruhé se hlásím mezi říjnové nevěsty ;-))
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím letošní říjnové nevěsty a přeju, ať se vám svatba na podzim vyvede tak, jako nám loni. zatímco srpen propršel, září bylo trochu lepší, tak říjen kromě jednoho víkendu, kdy lehce pršelo, byl celý naprosto krásný! Takže vám přeju podobné počasí:o) Říjen je plný podzimních barev, my se jich drželi i ve výzdobě (jak barev, tak podzimních dekorací) a vypadalo to moc krásně. Dort jsme měli s dýněma, šípkama a barevným listím, na stolech okrasné dýně a doplněno to bylo podzimními barvami - a můžu doporučit, všem se to moc líbilo, navíc těch podzimních barev je hodně a netlučou se navzájem. Mám tu svatební album, tak můžete nahlídnout, jak to vypadalo:o)
Odpovědět
Profilova fotka
@civet Vaše svatba a fotky jsou dechberoucí !!!!
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?