Svatba v Pardubicích 2011. Taky plánujete svatbu?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo z Pardubic - kdo plánuje příští rok svatbu jako já?
Odpovědět
1
2
17
Profilova fotka
Ahojky, nejsem z Pardubic, ale z Prahy a svatbu budu mít v Litomyšli. Ale hledám šikovnou a schopnou kadeřnici buď v HK nebo v Pardubicích. Poradila bys mi? díky moc.
Odpovědět
Ahoj ,zatím se po všem rozkoukávám a taky bych ráda nasbírala nějaké informace od ostatních.Zatím mám v hlavě jen moji kadeřncii paní Kubínovou,ale ještě mi nikdy nic nečesala tak nevím.Třeba si taky nechám poradit někoho zkušeného.
Odpovědět
Profilova fotka
:-N Tak hodně štěstí..a kdy máte datum?
Odpovědět
Tak snad vyjde 22.7.
Odpovědět
Profilova fotka
My možná. Ale štve mě, že pardubické matrice všechno dlouho trvá. Termíny na Kunětickou horu budou vypisovat asi až v lednu, tak sem zvědavá, co pak seženeme za fotografa a hudbu :-|
Odpovědět
Ahoj, to s tou matrikou chápu. My si můžeme registrovat termín už 1.listopadu(konečně). Chceme se brát 9.4. Jediné co mám zatím domluvené je kadeřnice. Je to holčina, ke které chodím už několik let a češe mě i na plesy. A jsem vždy moc spokojená. Jinak co se týče příprav, tak ještě nic nemáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Kde se budete brát? Přímo na radnici???
Odpovědět
Nakonec jsme zvolili zámek Choltice,moc se nám tam líbí místní obora a oddávají tam i pod tři sta let starým platanem tak doufám,že vyjde počasí...:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
O Cholticích jsme taky uvažovali (nám se zase líbila ta barokní kaple s možností civilního obřadu), ale je to už docela daleko a museli bychom si někde v okolí hledat i restauraci apod., takhle nám Kuňka nabízí větší možnost výběru (zatím máme předvybrané restaurace 2)..
Odpovědět
Jinak se mi líbí,že jsi pro jednoduchost,dívala jsem se do albumu ........v jednoduchosti je krása.Taky si asi založím nějaké album,ale mám malýho prcka a tak času nějak není.Třeba se polepším :-)
Odpovědět
Hostinu budeme mít přímo v zámecké restauraci.....není to moc nóbl,ale o to nám nějak nejde.Provozák je moc fajn kluk a myslím,že se s ním domluvíme.I odpolední raut bych chtěla mít hlavně venku a je tam moc krásně.
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, já si se svojí drobnou postavou ani nemůžu dovolit načančané sukně, vypadala bych v tom jak šlehačkovej dort :) Navíc už jsem kdysi měla tu čest mít šaty, pod kterými byla nutná kruhová spodnička, a už nikdy víc. Nedalo se v tom pořádně hýbat, tancovat, sedět... :-) A co se ostatního týče, tak celkově prostě extra přezdobené věci (dorty, výzdobu atp.) nemám moc ráda :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jojo, my tam občas jezdívali s rodičema, docela dobře tam i vaří. My uvažujeme o Sezemickém domě, lázeňské restauraci v Lázních Bohdaneč a případně ještě Na Výsluní. Uvidíme, těžko něco zařizovat, když není termín...
Odpovědět
jj, rozhodli jsme se pro radnici... Přece jenom je to krásná renesanční stavba s dlouholetou historií. Ale mám jediný problém opravdu nechci typický postup. Chci aby mě ženich viděl opravdu až na obřadě a ne v předsálí. :o)
Odpovědět
Chtěla jsem se zaptat nemáte zkušenosti s restaurací v Hostelu TRIM v Ohrazenicích? Zvenku to sice vypadá jako stará socialistická stavba, ale u vnitř je to opravené. Ptám se, protože vše budeme zařizovaat o víkendech. Žijeme v Brně, ale v Pardubicích máme rodiče atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel, s tím já neporadím, protože jsme na tom podobně. Žijeme v Rakovníku a v Pardubicích (resp. Lázních Bohdaneč) máme rodiče, za kterými jezdíme. Všechno zjištuju přes net s tím, že až budeme vědět víc, tak se vydáme na obchůzku :D
Odpovědět
Já bohužel taky neznám ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nicméně dívala jsem se na web a vypadá to docela hezky, ta restaurace vypadá i relativně veliká (nás bude cca 30 na oběd a večer asi 50 na raut a oslavu), docela dobré ceny mají i u ubytování (což je pro nás další oříšek, protože většina z mojí rodiny je mimopardubická)
Odpovědět
Právě kvůli ubytování se o to zajímám, problém ale může být se sociálním zařízením. Hostely pokud vím, mají společnou sociálku... Nám přijede pár lidí z brna a okolí, ale jsou v našem věku do 30ti let, tak by jim to snad nemuselo vadit. :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj přítel je z Pardubic a jeho rodiče a sestra,brát se budeme ,ale 30.Dubna ve Slatiňanech na zámku o Pu.jsme nejdřív uvažovali také...hlavně o tamním zámku...sháníme fotografa z PU. nebo CR a okolí...
Odpovědět
Profilova fotka
taky plánujeme svatbu na leto 2011, snad to už vyjde, chceme také zařizovat a stavět podkroví u přítelových rodičů, protože to je nejlacinější varianta, kterou může využit. plánujeme svatbu na srpen, už mám něco koupeno, šaty vybraný a budou se šít na míru, a další nezbytné věci okolo vymyšlené. Uvidíme jak to všechno půjde v novém roce.
Odpovědět
Profilova fotka
Cau Holky, tak se k vam pridavam do diskuse ;). Jsem z Pce a presto, ze uz pres 7 roku ziju v Anglii tak svatba bude doma :) a to na Kunce. na matrice jsem byla v cervenci a zensky tam byly sympaticky, sice je to skoda, ze si termin muzeme zamluvit az v lednu,. ale snad to klapne. Jinak fotografa, kameramana, misto hostiny uz mam zamluveny pul roku a jsem s nima domluvena, ze vse zalezi na matrice, ktera nam vybrany termin musi potvrdit. Jinak kamaradka je fotografka - svatby foti, na Kunce ma zkusenosti i ve Slatinanech, takze kdyby ste chteli kontakt, tak dejte vedet. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm... my asi z Kuňky ustoupíme právě kvůli tomu blokování termínu až v lednu. Nemám nervy na to, teď zaplatit zálohy za fotografa, kapelu apod., abych pak zjistila, že to zaplacené datum nepůjde. My to asi přesuneme jinam...
Odpovědět
Profilova fotka
mi to už také plánuje také rok a tedka to snad vyjde. mi termín nikde nemusíme blokovat, protože svatba bude v kostele a budeme na to mít celý den samy pro sebe. nechceme aby nám na záda dýchala další svatba a jedna před náma odcházela. vím, že to tak je na kuňce a všude na úřadech. byla se podívat na svatbě kamarádky na Kuňce a hrůza. málo místa zaparkování a dovolí vám jen pár aut nahoru, ale nejdříve musí sjet svatba dolů, takže prakticky to vůbec nestíháte se tam fotit a tak dále. na matrice Vám tohle neřeknou, přisli by o peníze. bežte se tam podívat až budou dělat svatby. najít den, kdy tam budete sami je náhoda.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli teď v létě známým - 27.8., obřad byl od 14:00 a po nich už žádný obřad nebyl. Měli to docela hezký, ale bylo naprosto nechutný počasí, takže venku se fotit nedalo tak jako tak. My uvažujeme o přechodu k Cholticím, je to tam "komornější".
Odpovědět
Profilova fotka
To mi je jasny, ja jsem si sla na Kunku tohle vsechno vyzjistit a tak nejak doufam, ze to dopadne. Svatbu jsem chtela taky v kostele, ale vzhledem k tomu, ze zijeme v Anglii, tak je to nemyslitelne. Museli bysme chodit na predsvatebni pripravu jednou tydne 6 tydnu pred svatbou.. Jeste mam jedno misto v zaloze, kdyby nahodou, ale je to venku a vzhledem k tomu, ze mame (nebo doufame v cervnovy termin) tak bud tam bude horko a lidi by padali jak mouchy (zvlaste ty starsi) nebo by lilo.. hmmm..... Takze my si to nejspis na te kunce nejako odbydem a pak sup sup na hostinu - je tam hezky okoli a moznost peknych fotek, tak se budeme fotit tam.. Granda: a kolik lidi bylo na te svatbe tve kamaradky?
Odpovědět
Profilova fotka
babsiegirl - nás v tom srpnu mohlo být na obřadě kamaráda tak 50, parkovali jsme nahoře před poslední bránou (kam už se vjet nedá) všema autama (asi 10). A jak říkám, měli obřad ve 2 a za nima už nikdo nebyl. Nám hlavně vadí to vypsání termínů až v lednu
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka měla cca 50 lidí. Mládež šla ze zdola pěšky, rodiče 2x, babičky 2x, nevěsta a ženich, malé děti. Jeli auty nahoru víc jak 10 aut nepustí. Měla to v 11,00 hodin a před nima jedna a druhá za nima. Mazec jako blázen. všude cizí lidi a rej dětí. no nikdy více. bud zvláštní termín a klidně připlatit, ale mít klid a pohodu, užít si to všechno v klidu.
Odpovědět
tak uz mam rezervovany termin... 9.4.2010 ale to je vsechno, saty si chci sehnat do konce listopadu... ale nevim kde, chtela jsem jit do pujcovny na perstynaku, ale necetla jsem na ne uplne nejlepsi refernce.. Tak nevim, taky jsem slysela, ze nekde v pcich siji saty na prani a pak si je tam nechavaji. nevite o tom neco?
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm, my tech aut budeme mit asi 10-11 a vsehovsudy 60 lidi - bude to asi docela mazec. No mozna jeste popremyslim, mam jeste jednu rezervu, kdyby nahodou.. Morri: ja si sice saty kupuju, ale byla jsem v HK v salonu Bella, maji hezky vyber a hlavne maji kolekci Pronovias, ktera je absolutne uzasna, ale nemusi to byt kazdeho gusto. Zensky tam byly taky strasne fajn. Pak jsem jela na zkousku satu do Prahy - Andelske svatebni studio - nikdy vice - holka s hubou prorizlou, ze by clovek neveril, fakticky byla pekne hnusna a protivna, neochotna. Takze jsem si tam zkusila dvoje saty, otocila jsem se na podpadku a trada. No a pak jsme s maminou zavitali do salonu Maggie (Kolekce Maggie Sottero), holcina uplne uzasna, mohla se pretrhnout, aby mi vysla vstric, krasne saty a velky vyber, fakticky to stalo za to.
Odpovědět
1
2
17
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?