Svatba v Ostravě a okolí

Ahojte holky Ostravačky, tak co, nerozjedem další téma a nevyměníme si zkušenosti kde, co, kam a jak podniknout ohledně svatby v Ostravě? Já například sháním nějakou dobrou kosmetičku a nehtovou modeláž. Taky nemůžu sehnat klasické bílé obálky (né samolepící). Takže mátě nějaké rady a zkušenosti? ;-)
Odpovědět
1
2
96
Profilova fotka
Ahoj jsem z Havířova, takže kousek od OV. Z jakého salónu máš svatební šaty?
Odpovědět
Mám šatičky vybrané u vás v Havířově ze salonu Mirael
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki holky, co tu tou vidím, Ostravsko??? já mám svatbu na Hukvaldech příští sobotu, a některé věci jsme s kočkama probíraly na vlákně - Severní Morava, klidně tam koukněte a třeba se něco dozvíte.
Odpovědět
Profilova fotka
kata: zkus kosmetické studio Gabriela (Ostrava, 28. října 150). Gabka je skvělá, pečlivá, poradí a hlavně se dokáže do toho strašně vžít, takže když tě připravuje, tak to prožívá s tebou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak to, že zrovna svatební salon v Havířově? Mají velký výběr?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem také z Havířova a šaty mám také odtud. Výběr mají celkem široký, ale hlavně je důležité, že ceny jsou úplně jiné než v Ostravě. Což je celkem podle mého dost podstatné.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky původně z Havířova, svatba bude v Havířově, ale šaty mám z ostravské Orchidey, už delší dobu tady žiji.
Odpovědět
Profilova fotka
kata, prosím tě kde máte obřad, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
minda, kde budeš mít hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
elemka, také máš šaty ze salonu Mirael? A kde máš ty hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja jsem byla na nehty na Masarykově náměstí v kadeřnickém salonu naproti staré radnice nad Kodakem a jsem spokojená. Paní Franková je šikovná a příjemná.
Odpovědět
Profilova fotka
spider.r - hostinu budeme mít v restauraci U Jelena na Šumbarku, no je to na konci Šumbarku, skoro u Petřvaldu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
minda, jo vim kde to je. Uz jsem tam parkrat byla. Kolik budes mit lidi?
Odpovědět
Zdravím všechny nevěsty. Já už to mám bohužel za sebou, bylo to něco perfektního. Vdávala bych se znova. Bydlím mezi Havířovem a Ostravou v Šenově. Šaty jsem si nakonec vybrala v salonu Orchidea. Byly úplně skvělí ochotní a příjemní a nevíc to nebylo drahé. Mám jednu úžasnou paní na nehty je z Havířova pokud by jste měli zájem. Nehty mi drží ještě teď(více jak táden po svatbě). Nejlepší výběr různých druhů obálek mají v Ostravě Přívoze, na konečné tramvaje 4. Je tam velkoobchod, kde jsem pořídila co se dalo, všetně všeho na koláče.
Odpovědět
Profilova fotka
spider.r: zatím jsme na 60 lidech, ale pořád to nemáme na 100%, sem tam se něco změní, někdo ubude, někdo přibyde evik: mohla bys mi prosím napsat do IP název, případně adresu toho velkoobchodu ? Potřebuji nějaké papíry na jmenovky.
Odpovědět
Profilova fotka
minda, ptam se protoze kdyz jsem to pocitala kolik bude lidi na me svatbe tak mi vyslo 80 a kdyz jsem hledala nejakou restauraci na netu okolo Havirova tak jsem zjistila, ze nacpat nekde 80 lidi je docela problem. evik, ta paní z Havirova dela gelove nehty?
Odpovědět
Profilova fotka
spider.r: My máme sice lidí méně, ale taky jsem měla problém. V restauracích jsou většinou malé salónky a my tam chceme také živou kapelu. U Jelena uvádějí kapacitu přeš 100 osob, je tam zvlášť velký sál.
Odpovědět
Profilova fotka
minda, vidis U Jelena me vubec nenapadlo. A jak to mas s jidlem? Kde mas obrad?
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad máme v evangelickém kostele v Havířově - Bludovicích, v restauraci budeme mít pozdní oběd, obřad máme ve 14 hod., tak v době 15:00 - 15:30 oběd, večer chceme určitě raut a uvažujeme, jestli máme dát ještě před rautem večeři a raut později takový lehčí nebo bez večeře a raut bohatý. Já myslím, že jídla budou mít dost, moje strana bude mít před obřadem bohaté občerstvení, takže hlad mít určitě nebudou.
Odpovědět
Profilova fotka
minda - A dort mas od koho? Uz se ti to blizi co?
Odpovědět
Jo paní dělá i gelové nehty a úplně super je moc šikovná a úplně v pohodě. Jmenuje se Lenka ale příjmení neznám její telefomní číslo je 777 30 46 66. Sídlí kousíček pod Elánem v Havířově.
Odpovědět
Profilova fotka
spider.r: Blíží se to, včera jsem stříhala celofán na koláče, dnes jsem koupila stuhy na zavázání. O koláče, cukroví a dorty se mi stará moje babička, vše je domácí výroba i dorty, ty upeče její sousedka.
Odpovědět
Minda: jestli Ti můžu poradit, tak zůstaňte u varianty, oběd a pak jen raut. Já měla svatbu už v 10,30hod oběd byl ve 13,30hod a pak jsme měli jen raut a stejně nám spousta jídla zbyla. Lidi byli přejezeni a my v neděli řešili co s tou spoustou jídla uděláme :-| Jinak Vám všem děvčata, přeji ať se Vám ten váš velký den vyplní dle vašich představ. Hlavně si užijte každou minutu tohoto dne, strašně rychle to totiž uteče :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky,tak taky jsem z Ostravy a svatba se nám kvapem blíží a já na rychlo ještě vše co není zařizuju a bohužel mi holčina co mi měla dělat nehty vybouchla šla si poležet do nemocnice tak musím někoho sehnat.Nemáte někdo nějaký tip na někoho kdo dělá nehty nejlépe z OV Poruby?
Odpovědět
Profilova fotka
Petrolinko, mam pani v centru na Masarykově náměstí vedle staré radnice, jmenuje se Franková a tel.603 843 937
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky ;-) Taky jsem z Ostravy, i když teď bydlím a pracuji v Praze. Svatbu budeme mít příští rok 10.6. 2006 v renesančním zámečku ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Kde si necháváte dělat v Ostravě (nebo nechaly) svatební oznámení, nemáte nějaké hezké typy? Ja si skoro vše budu zařizovat v Ostravě, oznámení jsem chtěla v Praze, ale nic me neuchvátilo. Poradíte i s jinýma věcma, budu moc ráda...Díky a hezký den. V*
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki vendys, já sice nejsem z ovy, ale studovala jsem tam, oznámení jsem si dělala sama, ale materiály nakupovala v Ově, největší výběr podle mne mají v knihařství které patří pod prodejnu Art papír na Chelčiského v centru (mají webovky). hodně štěstíčka při výběru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vendys, my jsme si udělali vlastní návrh a nechali si ho vytisknout v grafickém studiu Ethics blízko vítkovického nádraží a byli jsme spokojení a 1 kus nás stál 9 Kč. Hodně štěstí a pevné nervy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, a taky mají webovky..
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám další tip na papírnictví. Kromě prodejny Art Hobby na ul. Českobratrské mají výběr papírů i v prodejně Království barev (doufám, že jsem si správně zapamatovala název) na ul. Tyršové, vedle Zverimexu. Koupila jsem tam barevný kartón, vínově červené lýko. Viděla jsem i barevné peříčka, barevné drátky, lampiony klasické i takové maličké jen na dekoraci - bílé, červené.
Odpovědět
1
2
96
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?