Svatba v Mostě v roce 2014

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, najde se zde nějaká budoucí nevěsta z Mostu? :-N
Odpovědět
Skoro 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem z Jirkova ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elinka90 @denisatal Holky, a jak to je s rezervacemi termínů, už se rezervuje nebo až po novém roce? Já totiž uvažuju o termínu na jaře a nějak jsem ještě nezačala nic konat ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
No na matrice jsou uz davno vyveseny;)Kdo driv prijde...no znas to;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jaké máte vybrané termíny a kde jí chcete mít?
Odpovědět
Profilova fotka
Já už jsem vdaná,ale sestra se bude vdávat na jaře v dubnu :-) tak mě to vtáhlo zpátky mezi tu krásu ;-) Termín už mají zamluvený :-)
Odpovědět
@papuchalk ja uz mam zarezervovano.. 7.6. A kdyz jsem pred mesicem rezervovala uz jsem si moc vybirat nemohla a to jsem sla na matriku 4 dny po vyveseni! Navic nemaji 14.6. Co jsme meli puvodne vybrame bo jsou dny magistra kellyho :((
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata já vám radím co nejdříve i proto, že všichni po novém roce zvyšují ceny. Tedy včetně mě. Já navíc do konce roku dávám ke stávající ceně slevu 1000kč a navíc slevové vouchery v hodnotě 10 000 kč na šaty, květiny, hudbu prsteny a td.. mimochodem už nyní mám 5 obsazených termínů a z toho 3 jsou v červnu ! koukněte na můj web pavel-vecerek.cz a dozvíte se více
Odpovědět
Profilova fotka
To jste mě moc nepotěšili :-| my tam plánujeme jet příští týden. Rezervoval jste si někdo obřad na Hněvíně?
Odpovědět
@elinka90 Také skoro z Mostu. :-) Původně jsme chtěli na Hněvíně, ale kvůli mostecké matrice jsme si to rozmysleli, jelikož za to,že by nás oddali v pátek si účtují 1 000 Kč a za to, že by to bylo mimo radnici dalších 5 000 Kč a kvůli ceně jsme to opravdu nechtěli přesouvat na sobotu. ;-) Jinak komunikace a domluva s vedením hradu Hněvín je velmi dobrá, co jsem s nimi jednala, tak si nemohu stěžovat, pan vedoucí mi zaslal i veškeré cenové nabídky/ balíčky, abychom měli představu co by nás co stálo apod. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela to jsi mě nepotěšila :-D Taky jsme chtěli na Hněvíně a slyšela jsem, že to tam stojí 1000 kč městu a 3000 kč Hněvínu. Tak to šli dobře nahoru
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@denisatal @nika_berunka @elinka90 Ahoj holky, tak já jela do Mostu ve čtvrtek, termíny jsou už pěkně probrané, nakonec jsme si vzali 21. 6. v kostele. Nebudete to mít některá taky v kostele? Jinak za tu změnu místa se platí 5000,- (to se týká kostela i Hněvína).
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela___ Na tom Červeném hrádku to bude určitě super, je to tam pěkné... :-), budete tam mít i hostinu?
Odpovědět
@papuchalk Jelikož jsme zjistili, že vynaložení nákladů (jak finančních, tak i fyzických a duševních) na zázemí hostiny a rautu na zahradě u domu nás vyjde skoro na stejné peníze jako hostina v restauraci, tak hledáme možnosti v okolí našeho bydliště (Žatec), ale prozatím nejlepší cenové nabídky a hlavně i přístup s ochotou jsou na Červeném Hrádku, takže asi vše nakonec uděláme tam. :-)
Odpovědět
elinka90 Nás by to stálo 5 000 Kč za obřad mimo obřadní síň, jelikož bychom to měli v pátek, což znamená mimo tzv. obřadní dny. ;-) Takže jestli máte obřad v sobotu, tak budete platit 1 000 Kč správní poplatek matrice za obřad mimo obřadní síň v oddacím dni a 3 000 Kč správní poplatek hradu. ;-) Nebo alespoň takto mi to bylo v září napsáno z mostecké matriky. Ale zda chceš mít 100% jistotu, tak si zavolej raději na matriku. Chtěli jsme obřad a hostinu na Hněvíně, jelikož v Mostě bydlí partnerovo prarodiče a co si budeme povídat je to tam nádherné a přístup správce hradu je opravdu vynikající. Ale toto (poplatky matrice) nás opravdu znechutilo a odradilo. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já mám svatbu 7.6. na Hněvíne od 13:00, šla jsem tento termín rezervovat hned druhý den po vyvěšení termínů na matrice, protože jsem chtěla mít jistotu - hlavně mám spoustu věcí už na ten datum nasmlouvaných takže jsem nechtěla riskovat. Jinak budeme mít na Hněvíne hostinu i následnou večerní párty. Správce Hněvínu je ochotný a sympatický. Jinak platila jsem 1000 matrice a 3000 budu platit Hněvínu (pokud tam máte hostinu a tak tak je to 3000 Kč ale pokud jen obřad tak 3500 Kč). Papa
Odpovědět
@papuchalk @michaela___ My máme 7.6. kostele od 14hod. za kostel se platí 5000,- rezervace :(
Odpovědět
@nika_berunka Ale těch 5 000 Kč je ale poplatek kostelu a ne matrice. ;-) Protože co já vím, tak za obřad v kostele Na Nanebevzetí Panny Marie je taková částka jakožto správní poplatek a matrice zaplatíš 1 000 Kč za to, že vás oddají jinde než v obřadní síni. ;-) @denisatal Viď, správce je velmi ochotný a vstřícný, byla jsem z jeho přístupu nadšená. což se nedá říci o matrice. Tak jsme nakonec přesídlili do jiného okresu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšela jsem no, že kostel pěkně prodražil:-( No jo chtějí asi na tom "vyrejžovat" co nejvíc:-/ Jinak na matrice musím říct že byly ochotné - pořád jsem je totiž už od února otravolala s těmi termíny a pořád byly vstřícné a tak:-))) Jinak kdyby to někoho zajímalo, tak dle posledních dvou svateb, které jsem navštívila a které byly na Hněvíně to vycházelo při zhruba 50 hostech následovně: cca 20 tis. veškeré nápoje cca 20 tis. veškeré jídlo S tím, že na hostině měli jen blízké příbuzné (cca 20 osob) a na párty celkem 50 osob (vč. těch 20 z hostiny).
Odpovědět
Profilova fotka
no my se tam chystáme příští týden. Pracuji také ve státní správě a tak mám úřední dny jak oni. My měli vybraný termín 26.7 tak snad ještě bude. Chceme mít na Hněvíně jen svatbu a obřad v Duchcově odkud oba pocházíme a prostory na hostinu budeme mít zdarma a nápoje a občerstvení ve vlastní režii.
Odpovědět
@michaela___ presne.. Za obrad tedy celkove platis 6tis. S tim ze v cene je pripitek a vyzdoba kostela. Pronajem je celkove na hodinu..
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka Jo, ten kostel je síla... ale já to tam chtěla, tak budu škudlit na něčem jiném :-S . A kde budete mít potom hostinu? My na Benediktu.
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka Na druhou stranu si říkám, že jsou ochotní, protože je málo vysvěcených kostelů, kde umožní civilní sňatek. Většinou to nejde. Paní říkala, že teď tam dávají původní lavice, tak aspoň můžu z těch našich poplatků pěkně renovovat :-) . A ještě mě napadá, budete mít varhany nebo hodbu z CD? U nás je o tom spor...
Odpovědět
@papuchalk my to mame na Klinech v hotelu emeran, je uzasny, skvele vari, nadherne misto :) benedikt jsme nechteli-spatne zkusenosti :(( Jinak kostel bylo jedine prani pritele.. Vse ostatni si mam udelat jak chci :)))
Odpovědět
@papuchalk v kostele je mozny civilni obrad, protoze je kostel ve vlastnictvi statu :) takove jsou v cr jen snad 3 :) Jinak ja jsem pro CD, pokud nesezenu houslistu ;)) varhany jsou fajn, ale ja nechci klasickou muziku a nic moderniho ti varhanik moc nezahraje :)
Odpovědět
@nika_berunka My budeme celkově za obřad na Červeném Hrádku v Jirkově platit se všemi správními poplatky okolo 6 700 Kč, což na Hněvíně by nás to přišlo na necelých 10 000 Kč. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka Aha, to jsem nevěděla s tím kostelem. To je zajímavé. Já myslela, že je církev tak benevolentní ;-) . Já jsem taky pro CD, přítel spíš pro varhany, ale myslím, že couvne. Už máš vymyšlené nějaké písničky? A hlavně jak by měly být dlouhé? Já bych chtěla tu první na nástup ženicha i nevěsty, přemýšlela jsem o Floydech a mělo by to tak 4 min., tak jestli to nebude málo nebo moc. A co ten Benedikt, jaké byly špatné zkušenosti? Já totiž nejsem z Mostu, tak to budu střílet nějak od boku. A ještě se Tě zeptám, nevíš o nějakém dobrém DJovi na večer? Nebo kdokoliv, holky?
Odpovědět
@papuchalk my mame skveleho DJ, poslu info do zpravy :) funguje i jako moderator, uvadi ruzne souteze atd, je vazne vyborny. Hudbu jestevybiram, ale abych pravdu rekla vubec nevim kolik pisnicek, jak dlouhe atd to musim nekde zjistit. A co se benediktu tyka.. Zkus poptat ostatni nevesty co tam mely svatby, reknou ti spos, u nas byl problem spise s oslavami narozenin atd, treba bude svatba fungovat jinak..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme DJ Vitamín - četla jsem o něj jen pozitivní recenze, tak uvidíme:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?