Svatba v Mělníku

Jste některá z Mělníka nebo blízkého okolí? Pokud ano, kdy je váš den D? My si ho (doufám :-) ) užijeme 23.června.
Odpovědět
1
2
Ahojky, jsem z Kralup a svatbu budeme mít v Nelahozevsi v červenci. Už se moc těším. Nervy začínají pracovat tak hlavně ať to máme za sebou a všechno se vydaří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
AA Nelahozeves , my sice svatbu nemáme ale fandím holkám z naší blízkosti, my jsme kousek od Kralup, a pokud by jste scháněli nějaké služby svatební nebo poradit či nějak pomoc není problém zabývám se svatbami , mějte se hezky a přeji at se vám vše vydaří :-)
Odpovědět
Přeji pěkné ráno, Nelahozeves je moc fajn, vloni se tam vdávala kamarádka a má ze svatby moc hezké fotky :-) . My se budeme brát na hradě Houska...chtěli jsme něco netradičního :-D .
Odpovědět
Mareko, díky za nabídku, možná ji budu potřebovat.
Odpovědět
Ahoj gumidek, odkud máš půjčené šaty? Já si je zamluvila v Jasmine na Mělníku, shodou okolností hned ty první, které jsem na sebe oblékla. Za půjčovné dám 6000 Kč....když jsem porovnávala ceny, tak je to zlatý střed.
Odpovědět
bramburek: Taky jsem se tam byla podívat, ale nakonec vyhrál salon v Buštěhradu. Platila jsem 6,200,-, takže jsme na tom zhruba stejně. Původně jsem měla vybráno v Adině v Praze, ale pak jsem nebyla spokojená, když jsme tam byli zkoušet oblek pro přítele a chtěla jsem se obléct znovu do vybraných šatů. Byli neochotní a přitom tam měli jen jednu nevěstu... Tak jsme šli jinam. U nás byla volba místa obřadu jasná od začátku, v Nelahozevsi jsme měli první rande, takže se tam vracíme ;-) Na hostinu se vracíte zpátky na Mělník?
Odpovědět
Profilova fotka
bramburek: nemáš zač, kdyby cokoli jste potřebovali takk to v okolí mám zmáklé , tak dejte vědět, písněte mi do IP, jinak přeji at vám to rychle utíká a vyšel vám krásný štastný den :-)
Odpovědět
mareka: Díky, snad to bude nádhera :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jsem taky z Kralup, ale obřad budeme mít na vodním hradě v Budyni - okouzlil nás loni v létě při jednom cyklvýlětě, když jsme tudy projížděli. Hostina a večerní oslava se bude konat na Hostibejku. Takže to bude drobek náročnější napřesuny, ale snad se to zvládne:-)
Odpovědět
gumídek:V Adině (v Argentinský) si zkoušel přítel oblek, byli ochotní,(ale protože má atypickou postavu (dělal silový trojboj...takže co mu je přes ramena, mu zase plandá na břiše...a to není žádný hubeňour), tak pro něho nic, co by k sobě ladilo a padlo mu neměli. Vybrali jsem si tam jen oznámení, tady na Mělníku se nám žádné nelíbilo. Oblek jsme si nakonec nechali šít v Letňanech v Sunset suits, ale to byl taky mazec...všechno jsme začali zařizovat s velkým časovým předstihem, oblek jsme objednávali někdy v půlce března a to nám řekli, že to bude v půlce dubna, to bylo ještě v pohodě.V dubnu jsem se tam stavili, oblek byl ušitý, jen bylo nutný zkrátit rukávy a nohavice, to nám řekli, že udělají zdarma do týdne. Asi půl hodiny potom, co jsme odešli mi volali, že na obleku našli kaz a ať se nezlobíme, že to pošlou na reklamaci a nechají ušít oblek nový, to mělo být hotové v půlce května. Jenže už bylo asi 20.5. a oni se pořád neozývali, tak jsem tam volala a to mi řekli, že se strašně moc omlouvají, ale že jim poslali zpátky ten oblek s kazem, že prý reklamaci neuznají a že jim nějakými ostřejšími slovy řekli, ať si tenhle prodají někde ve slevě, ale ať nám ušijí komplet nový a ať sebou koukají hodit a je to do konce května hotové. Tuhle středu už přítel nevydržel a jeli jsme to zkusit do Letňan, jestli už ho náhodou nemají...no, měli jsme štěstí, akorát jim ten den dorazil, ani jsme nemuseli říkat o koho jde, věděli to hned a taky se nám (naštěstí pro ně...přítel už by jim vynadal, jak ho znám) omluvili.Do týdne by měly být hotové úpravy(šijí u toho prý vždy trochu delší rukávy a nohavice...pro sichr). Takže se nám hodně ulevilo.
Odpovědět
gumidek:Na hostinu se vracíme zpátky do Mělníka...budeme to mít v kempu. Oběd bude spíše rodinná záležitost..cca 20 lidí a pak odpoledne už přijdou kamarádi na raut a to by se nás mělo sejít kolem 50, tak to bude snad mazec :-) . Kde to budete mít vy?A jak velkou svatbu pořádáte?
Odpovědět
Ykram: Ahoj, my to taky s těmi přesuny nebudeme mít nejjdnodušší, my jsme z Mělníka, moji rodiče z Bakova nad Jizerou, takže budou muset naložit celou rodinu do aut a jet na Mělník, pak se přesuneme na Housku, to je cca. 40 min cesty a pak zase zpátky na Mělník do kempu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Bramburek: Ono to u nás taky nebude moc jednoduché - z Kralup pojedu jen já s přítelem a mí rodiče. S ostatními máme sraz přímo tam - mé příbuzenstvo je od České lípy a přítelovo od Opavy. Snad se tam všichni sejdeme:-) A po obřadu se hromadně vydáme do Kralup na dlabanec.
Odpovědět
bramburek: Taky nás na oběd bude cca 20 a pak večer plánujeme oslavu jen se 30 kamarádama v Kralupech v baru. Vlastně všechno máme v Kralupech - oběd v Kotvě a večer Koktejl bar. ykram: Původně jsme o Hostibejku uvažovali, jenže na náš termín měl restauraci někdo zamluvenou už od loňského listopadu :-(
Odpovědět
ahojky holky, hlásím se k mělnickým nevěstám. Obřad máme v Nelahozevsi na zámku a hostinu na Mělníku u Podařila.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, my budeme mít hostinu také na Mělníku protože odtud pocházíme, ale obřad na Karlštěejně, tzn. že hodně času trávíme cestováním, doufám že vše vyjde. Na Mělníku to máme v hotelu u Cinků! Nemáte zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj, já se vdávám 7.9.2007 v Nelahozevsi a hostinu mám na Hostibejku. Nevite některá, na co si dát bacha na obou místech? Díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Vandula: Taky budeme mít hostinu a večerní oslavu na Hostibejku a taky mě zajímaly poznatky ostatních, a proto jsem založila následující duskuzi: /www.beremese.cz/forum/show.php?vThreadID=25406&vSearchOffset=0&q=Hostibejk Bohužel moc nevěst-čekatelek se neozvalo:-( Ale třeba teď se najdou další, které mají s touto restaurací mají nějaké zkušenosti:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já vím jen že kamarádka měla hostinu na hostibejku a pěkně s ní zametli. Domluvili se klasika oběd a pak mísy atd a dali limit pro 50lidí 50.000Kč no vycházelo to tak že 10000 bylo na alkohol a jakmile by se tento limit přesáhl už se mělo pití platit , teda ty nasoskové si ho měli zaplatit, no a oni jim to počítali furt furt a nakonec dopláceli 70000Kč , předtím se se vším domluvili s majiteli no ale bohužel to jao by se nechumelilo že prý nic neví atd a že to mussí zaplatit. A to tam dali oni svoje ultimátum jen do 19h tam mohli být pak museli domu, takže tímto přístupem mě hodně odradili nna nějaký oslavy a td , to jen abyste věděli na co si máte dát pozor.
Odpovědět
Profilova fotka
Mareka: No to ha fakt děsivý. A netušíš, před jak dlouhou dobou to bylo? Jestli se od té doby náhodou nezměnil majitel...
Odpovědět
vandula:Ahojky, Nelahozeves je v klidu. Tam jsou svatby moc krásné. Šest let jsem tam dělala průvodkyni. Mám tam svatbu 24. srpna. V kolik hodin máš svatbu? Jestli tě fotí Petrovičová, tak si dej bacha, protože pokud nejste poslední, udělá šup šup fotky a metelí fotit další svatbu. Hodně párů se fotí v zahradě, ale nádvoří je taky moc krásné :-) Málem jsme měli stejný termín :-) Jenže já si beru myslivce a v září, když jsou hony, bych ho už nesehnala :-| Tak vyhrál srpen :-))
Odpovědět
hana: jsme poslední, chtěla jsem to tak právě kvůli focení, aby jsme nemuseli pospíchat a nemotalo se tam nás nevěst víc :-) fotografa mam z Neratovic. Díky za pozitivní informace, bála jsem se, že ta pálka 7000,- za obřad nebude odpovídající... ale ten obřad je taky fofr, ne? když je to po půl hodinách.
Odpovědět
vandula: je to trošku fofr, přijdete do zámku a v arkádové hale vás zastaví matrikářka, vezme snoubence a svědky do předsálí a vyplní potřebné formalitky, také se předává CD s hudbou, pokud máte vlastní. Pak se vrátíte do arkádovky, kde chvilku čekáte. Matrikářka vás seřadí a jdete přes předsálí do Rytířského sálu, kde se dělají obřady. Mám změřeno, že od dveří z arkádovky do předsálí k oltáři v rytířáku je to přesně 30 kroků :-) Tam vás matrikářka představí starostovi a žačne obřad, po obřadu si připijete se starostou a matrikářkou, pokud to máte dojednáno, a oni hned odcházejí, zůstáváte tam jen vaše svatba a průvodkyně, která dohlíží, aby se židle nešoupali po podlaze a tak. V rytířáku můžete fotit, stejně jako v arkádovce a v předsálí. To je všechno. Je to sice rychlý, ale je výhoda, že jste poslední a máte klid na focení, na gratulace a tak. Svatby, co jsou mezi, ty hned vyhazují ven. Jo, a klidně si dejte 5 minut zpoždění, aspoň se vyvarujete toho, že budete čekat, až vyjde svatba před vámi, to bejvá takový hloupý :-) Uf, to jsem se ale rozepsala :-))
Odpovědět
hana: Moc děkuju za informace, jsi hodná :-) To zpoždění 5 minut - kam že máme přijít později? Já se nechci potkat s žádnou jinou nevěstou ;-) A ty 4 písničky, které máme připravené na obřad, ty se asi nestihnout přehrát celé, že?
Odpovědět
Profilova fotka
No nevim jestli na tom hostibejku se změnil majitela ale myslim že ne, tak si to radši všechno podejte písemně at na vá s neudělají podfuk ykram :-)
Odpovědět
vandula: to 5minutové zpoždění, to jsem myslela při příjezdu na zámek. Ty písničky: záleží na tom, jak je máš dlouhé. Moji hosté nastupují na Alžbětinskou serenádu, která má 3:37, ale máme hodně hostů, takže ji nechám dohrát celou. Já pak nastupuji na Křemílka a Vochomůrku a to je 40 vteřin, což je přesně na příchod k oltáři (mám to změřené :-) ). Pak mám pod starostovým proslovem instrumentálku. Tato skladba, ať je to jakákoliv, se nikdy nestihne dohrát celá. Na ANO se hudba vypíná a zapíná se, když matrikářka k vám vykročí s prstýnky. To mi bude hrát Už nejsem volná. Normálně se tato písnička nechává hrát na výměnu prstýnků, polibek, gratulace od starosty a matrikářky, popř. na přípitek. Někde ji pak stopnou a pouští písničku určenou na gratulace, která pak hraje celá. Pokud si gratulujete dlouho :-) tak je dobré mít v záloze ještě jednu ( já mám dvě ;-) ) nebo pouští znovu tu odehranou. Ale je to na domluvě. Pozor, pokud máte na proslov starosty zpívanou písničku, tak ji nebudou chtít pustit, protože to starosta nepřekřičí. Jinak má Rytířák nádhernou akustiku a všechny písničky tam berou dech :-)
Odpovědět
hana: já mám zpívanou jen první, pak instrumentálky, aby to právě nemusel nikdo přeřvávat. Ta druhá je teda tak krátká? :-( tak to jí asi změním... a když mám svatbu ve 12.30, v kolik teda myslíš, že máme dorazit? Ty to máš super, že nemusíš mít nervy, to všechno znáš...
Odpovědět
vandula: vždyť ty se taky nemusíš nervovat :-) matrikářky jsou tam fakt hodně šikovný a nikdy se nestalo, že by byl nějakej trapas nebo tak ;-) Vždycky říkají, že se má na zámek přijet min 15 minut před termínem (12:15) Parkujete na parkovišti, což je od obřadní síně trošku dál. Než v klidu vystoupíte, upravíte se a v klidu dojdete k sálu, tak to nějakou chvilku zabere. My plánujeme dojat na parkoviště tak v 12:25, abychom se v předsálí nesetkali s jinou svatbou, tou dobou už by mohli fotit v zahradě. Tu písničku pod proslov nemusíš zkracovat nebo měnit, oni ji tam budou krásně tlumit až do ztracena, jinak hodně záleží na tom, jakou náladu má starosta, pokud bude mít kecavou, tak by to mohla jedna písnička v klidu pokrýt :-)JO, a tak se nemusíte rovnat do špalíru už na parkovišti, stejně dojdete do arkádovky a tam se špalír zase rozpustí a znovu rovná :-)
Odpovědět
hana: děkuju za informace nad zlato :-) a jak si na tom s přípravama, už vše hotovo? ;-)
Odpovědět
vandula: skoro, máme jen problémy s oznámením. Děláme si ho sami, jenže ten papír, který jsme si k tomu vybrali, už nedělají. Pár jich mám, ale asi 30 mi jich ještě chybí, takže musím zvolit nějaký jiný papír a budu mít vlastně dva druhy oznámení. Dneska ráno jsem byla v Nelahozevsi na matrice. Paní matrikářka byla jako vždycky nepříjemná. Na svatbách je milá, ale takhle úředně je fakt k ničemu. Ale jinak je všechno v pohodě, už mi chybí jen objednat dorty. Co Ty, jak jste na tom?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?