Svatba v Liberci a okolí v roce 2014

Ahoj holky.... hledám další nevěsty, které budou mít (nebo už měli) svatbu v Liberci a okolí. Žiju už dva roky v Praze, tak nemám moc velký přehled o libereckých službách. Budu ráda za kontakty na kvalitní dodavatele dortů, květin, dobrého fotografa, místo svatby a hostiny, případně pokud plánujete catering zajímají mě k němu bližší informace...Plánování svatby se mi stalo každodenní zábavou, tak si ráda popovídám o zkušenostech a tak vůbec o všem co se svatby týká.
Odpovědět
Profilova fotka
@markeeth Odeslána interní pošta. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Liberce. Budu ráda, když se juknete na mé fotečky :) Také vám mohu poradit z plno svateb - zkušenosti a rady u různých místních dodavatelů/míst obřadu, hudby apod.- mám tu i svou výbornou vizážistku - opravdu geniální ručičky. A plno dalších postřehů a rad z místních svateb :) Přeji příjemný den a kdykoliv mi napište do interní pošty a ráda poradím!
Odpovědět
Profilova fotka
@markeeth hlásím se - svatba v srpnu 2014 - Liberec :) různé dodavatele teprve budu shánět :) ráda tu taky posbírám info :) My teda nemáme dobrou fotografku, ale skvělou PANÍ fotografku - Míšu Zaňkovou :-) :-) :-)
Odpovědět
za sebe můžu doporučit senzačního DJ z Liberce - DJ Repro, fotografa z Frýdlantu - Daniel Dančevský, dort jsem tedy měla z Prahy ale výborný, a hostinu jsme měli ve Svijanském Újezdě (restaurace v chaloupkách) - nevím ejstli to pro vás není z ruky cca 36 km od Lbc směr Praha - vše vám zařídí - výzdobu, jídlo, pití - výborná obsluha a skvělé jídlo. od těchto dodavatelů jsme to měli my a vřele doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@myskyyy jee vidíte tak to se na vás velice těším :) na váš termínek 9.8 mi střílí už plno nevěst, tak jste měla štěstíčko že jsme se chytly včas!!:) Ráda dyžtak s něčím pomohu, mám jen letos za sebou asi 33 svateb :DD
Odpovědět
Profilova fotka
@rikaroni DJ Repro také mohu doporučit- super chlapík! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@myskyyy Dobrý den, až budete poptávat např. párty stany, sezení, popř. DJe na svatbu či ozvučení obřadu, rád Vám udělám kalkulaci. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@zankova_photo uff, tak to jsem ráda, že jsem nečekala do zásnub, ale prosadila si svou býčí povahu a kontaktovala vás dříve :) Možná se na Vás obrátím s doporučením některých dodavatelů, ale to je ještě čas :) @kjlb Děkuji za nabídku, ještě je času víc než dost, musíme se nejprve podívat na místo obřadu a jak to tam zhruba bude organizačně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vsem budoucim libereckym nevestam :-) svatbu jsem mela v zari a v prubehu planovani jsem ziskala spoustu kontaktu, moc me to bavilo a je mi skoro lito, ze uz je to za mnou, tak moc rada poradim :-D mrknete do albicka, mela jsem mistniho fotografa i kamerama, oba super! A nabizim upeceni kolacku, to me hrooozne bavilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Btw. Mam velke zkusenosti i co se tyka satu, klidne piste do zprav ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka můžu vědět, kdo tě česal a líčil? Hledám nejlépe 2v1 :) někoho, kdo by mě učesal i namaloval, ale samozřejmě pokud by nikdo takový nebyl, tak by nevadilo ... A hlavně nějak rozumně cenově... Nevíš o někom?
Odpovědět
Profilova fotka
@markeeth to záleží, jakou máte představu, těch možností je asi milion :-) i já jsem si myslela, že už nenajdu lepší místo, než jsem měla na první svatbě, ale našlo se a bylo to parádní a originální :-) jinak na šaty bych pádila do babylonu nebo do Vera Marsalli, mam vyzkoušené obojí a super!!! cenově si myslim, že už je to všude dost podobné... a fotograf určitě fotofialovi.cz, jukněte k nim na stránky, je to úžasný mladý pár, jsou flexibilní, takže se přizpůsobí všemu možnému i nemožnému :-D hlavně jsou na to 2, takže víc očí víc vidí oproti jiným. určitě juknětě!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@myskyyy Dobrý den. Jsem profesionální fotograf s dlouholetou praxí. Specializuji se na svatby a reportáže. Rád zachycuji nenápadně emoce a mám cit pro zachycení okamžiku. Nahlédněte do mého profilu zde, nebo na mém webu pavel-vecerek.cz a také na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
@vecerek děkuji, fotografku již mám a jsem s výběrem spokojena :)
Odpovědět
Ahoj budoucí nevěsty, já jsem měla svatbu letos v září a ráda předám tak pracně sháněné kontakty :) Jako DJe mohu taky doporučit DJ Repra (Jan Pastuch), vytvořil super atmosféru a byl neskutečně profesionální. Jako fotografa jsme měli pana Vladimíra Labaje - focení jsem se bála, moc mě to nebaví, ale fotograf byl úžasnej, vtipnej a fotky dokonalý! Jinak co se týče místa svatby - obřad jsme měli v Severočeském muzeu - moc pěkné - nevěsta tam schází po schodech dolů a ženich na ni čeká pod schody a k tomu hraje piano... Jinak oběd jsme měli v Kamenným domě a můžu taky jen pochválit i cenově byli hodně slušný. Paní majitelka se o všechno postarala, krásně vyzdobila i s květinářkou komunikovala samostatně. A co se týče květinářky, ta mě naprosto nadchla na kytku jsem se celý den nemohla vynadívat ... teď si nevzpomenu na jméno, ale je to květinářství v Růžodole. Co se týče dortu a koláčků nevím - pekly kamarádky. Večerní párty - na tu jsme pronajali úžasný prostor (tip do zpráv) a catering zařídil KNL - komunikovala jsem s panem Havránkem a nebylo nač si stěžovat. Jídlo super. Líčit jsem se nechala od Ireny Nevyhoštěné - líčení krásné - vydrželo celý den až do brzkých ranních hodin , ale moc mi nesedla lidsky. Vlasy mi česala majitelka Trinyty salonu v Chrastavské ulici - češe už roky a má to zkrátka v ruce. A šaty jsem vybrala na první pokus v Salonu Štěstí v Jablonci - mají krásné kousky, profesionální přístup. Jinak já ty své momentálně prodávám, jako i spoustu dalších věcí na svatbu. Pokud by byl zájem můžu poslat nafocené či se sejít a ukázat. Zároveň předám spoustu zkušeností, na čem se dá ušetřit a na čem raději ne! Jooo a zapomněla bych na prstýnky - jednoznačně zlatnictví Žabka ze Smržovky. Tak snad jsem Vám trochu pomohla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?