Svatba v létě 2011. Už plánujete nebo je to brzy?

Je to moc brzo??Na plánování :-)
Odpovědět
1
2
6
Lol, plánovat se dá kdykoliv cokoliv....... Už plánujete svatbu? :)
Odpovědět
no jen jsme se tak předčasně domluvili že by sme se teda v letě 2011 vzali, tak kdo viiii. A vy? nebo už jsi vdana?
Odpovědět
hlásím se taky do klubu léto 2011...zasnoubení jsme, ale v roce 2010 nám to asi nevyjde...
Odpovědět
Ahojky holky, tak jsem se dneska chtěla přidat do diskuse srpen 2010 a drahý mi při večeři řekl, že je to ještě zbytečný.. že ještě nechceme rodinu a tak. No jsem trochu přešlá mrazem, ale co už. Hlavně že jsme o tom už mluvili, že 2010 by to mohlo být. Na druhou stranu požádana o ruku jsem nebyla. Drahý se vždycky ke všemu rozhoupává šíleně dlouho. Tak jsem se musela "vyplakat" aspoň tady. ;-( Jinak já jsem v předtuše svatby 2010 začla prolézat různý stránky a kopíruju si co mě zaujme.. Hry, obrázky a tak. Tak teď mě to možná zas přejde.. Co vy? A odkud jste? ;-)
Odpovědět
Ahoj. Tak se k vám přidávám... Svatbu jsme měli mít příští rok, už jsme měli i termín a místo ale rozhodli jsme se, že nejdřív zařídíme bydlení a rok 2011 bude akorát.........
Odpovědět
holky, já bych taky chtěla 2010, i přítel, ale oba ještě studujeme, tak jsme se dohodli, že počkáme až po škole, je blbý když se ještě sami neživíme...ale bydlíme spolu...jinak si taky už kopíruju, plánuju, ale spíš mě přijde, čím dál víc jak se tady rozkoukávám, že je to zbytečný, utrácet tolik za svatbu a plánovat každou blbost jako mašličky na krabičky na výslužky....a chtěla bych čím dál víc skromnou svatbičku, pohodovou.... nalíčím se i učešu sama, kytku bych si taky chtěla uvázat sama, pojedeme spolu svým autem:-) jen místo a šaty chci pěkné, po šatech už koukám tady na bazárku....tak uvidíme:-) a co vy?
Odpovědět
tak co ženský, co je s váma? :-) to jste na svatbu zapoměly? :-)
Odpovědět
Já teď spíš plánuju pro kamarádku.. je mimo ČR, ale samozřejmě počítám i se sebou.. Už mám vytipováno pár míst, kam se chci podívat a představu o pozvánkách, což mi tak připadá nejdůležitější, tak uvidíme.. Ty "blbosti" okolo jako výzdoba stolu, to neni moc pro mě, tak spíš asi to nechám na někom, já nemám vkus.. Vlastně si asi ještě uplně neuvědomuju, co všechno bude třeba. Ale byla jsem v podělí na matrice a vzala si tam dva katalogy. 8-)
Odpovědět
fakt? na matrice dávají katalogy? S čím? To bych si taky zašla, inspirace není nikdy dost... Já jsem teď tady na bazárku viděla hezký šaty, a dost váhám, jestli je nekoupit :-) mě přijde, že je dnes všude takový výběr, že se stejně neumím rozhodnout, a všechny jsou tak krásný...prostě jedny vezmu a je to :-)
Odpovědět
No je tam všechno (jedno je asi jakoby stránky svatba.info v tištěný podobě, ale ten druhý se mi líbil víc) - právní stránka, tradice, rady ohledně pořadí aut, zasedacího pořádku, fotky síní v celých stř. čechách (já jsem z Prahy, takže to je společný pro Prahu a okolí, ještě to mám starší vydání z jižní Moravy, ale asi to nevychází všude) + jsou tam kontakty na všemožný firmy - vlastně reklamy, ale já jsem tam docela našla co jsem hledala - firmu, co pronajima treba stany, topení (zvažuju ještě ten podzim).. No zadara je to dobrý. Jinak jsem akorát mluvila s mámou a dost těžce to nese, že svatba ještě nebude, tak přemýšlím, jestli na drahýho nezatlačit.. ach jo, když on je takový mouchy snězte si mě..
Odpovědět
Jo ty šaty.. já bych si nekupovala tak moc dopředu, cokdyž budeš těhule??? Nebo se ti přestanou líbit.. I když už taky začínám přemýšlet spíš o koupi než půjčení.. Kdo ví, co se s těma šatama může stát mezi zkouškou a svatbou, když uběhne třeba půl roku..
Odpovědět
právě, raději bych měla vlastní...my dřív nemmůžem, ještě oba studujem a to by bylo blbý, dokud se neživíme 100% sami.... nj, ty šaty jsou asi moc brzo, ale jsou pěkný... i když nejsou zase tak moc drahý, takže když se mi přestanou líbit, tak je můžu zase prodat... :-D těhule snad nebudu, nejdřív bych měla po škole trochu pracovat, i když kdo ví...prášky neberu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak uka ty šaty, at vidime, jestli za to stoji. :-D
Odpovědět
byly tady na bazaru http://www.beremese.cz/bazar/show_ent... no nevím, ještě si to rozmyslím, je to fakt brzoooo... jak jsi na tom ty? Pořád si nepřemluvila pro dřívější termín? My máme jasno, 2011 určitě, a zatím vede 11.6. :-)
Odpovědět
Ty jo, super, za ty prachy se ti nedivím, že o nich uvažuješ :) Já bych si je teda nekoupila takhle předem (nemám žádný dobrý důvod), ale fakt ta cena je směšná, takže go on.. No, u nás to stále vypadá na 2011, asi by se mi líbil srpen. To nebudou takovy vedra.. Přítel ted chodi porad z prace v noci, tak ani neni vhodna doba, tak spis s tim letos nepocitam. A co s pritelem studujete? ;-)
Odpovědět
oba ekonomku :-) láká mě právě ta cena, i když úplně podle představ nejsou...ale leccos se dá upravit, přešít, a to mě navíc moc baví, takže bych si s nima celý rok hrála:-) já za svatbu nechci dávat moc peněz, pro mě je důležitější to, co to symbolizuje, a co následuje potom - ten společný život, než to, jestli budu mít všechny mašličky do zelena nebo do růžova, a šaty přesně podle snů....
Odpovědět
To je dobrý, my si zrovna dneska říkali, že bysme si mohli dát na VSE prihlasku (oba uz mame poVS), ale na tu fakultu do Hradce. Nevis o tom neco (narocnost?). Jako jestli jsi sikovna a navic te to bavi, tak to je dalsi velky plus (ja bych s tim brzo hodila, jsem leva jak savle), tak joo, jdi do nich. :) Btw už jste zasnoubeni? ;-)
Odpovědět
jj, jsme, už od 12.října :-) a co vy? Jee, tak to nevím o té škole...ale VŠE by mohla být v pohodě...Navíc, když už jednu školu máte, nemusíte z toho být tak vystresovaný a mít to jako koníček, to je určitě super! Jinak na ty šaty jsem domluvena s paní na zkoušku, tak uvidím...pořád váhám no, je to brzo...a já jsem taková nerozhodná :-) :-) Taky si říkám, že bych úplně přišla o to obíhání salonů a zkoušení.... ale šaty chci určitě svoje, ne půjčené...
Odpovědět
My jestě ne, já říkám, že mě přítel vydržel, protože už vloni jsme měli 5 let výročí.. Jako pořád doufám, že času dost, už jsem mu to i řekla, že bych chtěla, aby mě požádal, ale on je holt takový pasivní neromantik, nerozhodný a neplánovací typ. :-D Ale jinak ho mám ráda.. Tak už uvidíš jak ti sedí, jak vypadí na živo, tak to určitě bude lehčí rozhodování. Jak to tady čtu, tak se mi taky začíná líbit představa svých šatů (ale pak bych je prodala) - spíš kvůli tomu co se může stát s těma vyhlídnutýma do dne svatby..
Odpovědět
no právě, navíc často seženeš šaty na prodej za cenu půjčovného, a potom je můžeš ještě prodat a ještě se ti tak zlevní. Pokud bych si šaty půjčovala, tak jedině těsně před svatbou, ale to už zase není moc výběr.... Nebo tady na bazaru se objevují každý den nové šatky....A i půjčovny mají někdy zajímavý výprodeje.. A s těmi zásnubami, třeba tě přítel překvapí, jako mě, taky jsem to vůbec nečekala, ani jsme se o tom předtím nebavili, přišlo to fakt nečekaně, ale jsem strašně šťastná :-) Jen si říkám, že měl požádat dýl, protože takhle už pořád pokukuju po svatbách a plánuju, přitom je to ještě tak daleko.... :-) A co máte vystudováno?
Odpovědět
my pravděpodobně do toho praštíme už na jaře 2011, snoubenka by chtěla 1.4.2011. Rodičům to chceme oznámit 1.4.2010 a jsme zvědaví, jestli to vezmou jako apríl nebo jestli uvěřej.. netušej vůbec nic a myslej, že svatba nikdy nebude.. Další možnej termín by byl 11.6.2011.. Ale to je ve hvězdách. Na plánování je dost času a začneme se tomu věnovat v červenci, až budeme mít oba hotovou vysokou
Odpovědět
jé, mě by se taky právě líbilo 11.6., ale asi o tenhle datum bude velkej frmol, ještě nevíme přesně kde bysme to chtěli, a jak, takže bych to taky chtěla během léta rozseknout a na konci roku radši zamluvit... my budeme mít školu hotovou právě až v zimě za rok, takže doufám, že do tý doby nějak našetříme, hledáme si práci a asi budeme dokončovat dálkově... Ostatní přípravy a drobnosti chci shánět nějak průběžně (takže né shánět, ale spíš až něco uvidím, koupím), aby toho nebylo potom naráz tolik najednou... Už jste nějak přemýšleli o průběhu svatby? Mě se totiž moc nelíbí ty "klasicné" scénáře, takže uvažujeme, že uděláme obřad až asi v 15:00 a potom už jen raut a občerstvení, nejlépe vše na jednom místě...ale to je ve hvězdách....možná že to necháme až na září...
Odpovědět
my jsme uvažovali, že by obřad byl tak v poledne, třeba i o hodinku dýl, pak oběd. Chtěli bysme si pronajmout menší penzion kam bysme po obědě jeli pokračovat kecání pití a jídle:) Ale je to ještě ve hvězdách.. U nás je menší problém, že rodina snoubenky je z mladoboleslavska, cca 5 km od Benátek n. J, kde chceme obřad (městskej úřad tam má obřadní síň na zámku a oddává každej pátek bez poplatků, sobota je za 1000), naši zase z chrudimska, takže naši to maj 100 km, proto ten penzion.. Ubytovali bysme tam rodinu a byl by klid. Jen nevíme, jestli zvát na svatbu jen rodiče, sourozence, babičky, nebo udělat větší svatbu a pozvat i tetičky, strejčky, bratrkance a sestrštěnice. První varianta by byla cca 16 lidí, druhá varianta něco přes 30. Já bych radši variantu s míň lidma, protože míň lidí = míň problémů a starostí a finančně to taky je přijatelnější. Na svatbu zatím nic nescháníme, zatím jen víme, kde to chceme a kdy to chceme, jen si musíme zajet na matriku a domluvit se tam, pak nás čeká oznámit to rodičům a tím si dáme s přípravama pauzu do června, abysme měli čas na školu, a stali se konečně inženýrama:) Já školu dělám dálkově, a při práci je to celkem fuška, není moc času na učení, ale zatím to jde líp než na bakalářským, navazující je o dost lehčí :) Snoubenka je deňák, tak to chce mít taky co nejdřív za sebou a začít pracovat.. Já neměl se školou na výběr, šlo jen dálkový studium, ale jestli vy máte na výběr, tak pokračujte v denním. Tam máte víc času na učení, jediný mínus je to, že není přísun peněz. Já si vyzkoušel oboje a musím říct, že denní studium je volnější, člověk má na všechno víc času
Odpovědět
Zdravím holky, tak koukám, že v tom plánování na rok 2011 nejsem sama :-) Taky jsme se rozhodli až pro příští rok, přesně řečeno 2.7.2011 :-) Oznamovat to budeme oficiálě nejspíš ale až v létě, ať to není zbytečně moc dopředu, co myslíte?
Odpovědět
no my jsme rodičům o svatbě zatím neříkali, o zásnubách vědí - ale jen neoficiálně, jako že jsem dostala prstýnek a jsme zasnoubení, žádný žádosti u rodičů ještě neproběhly....s tím počkáme až na podzim asi..Zatím pořád nevíme jistě, kdy přesně svatba bude, uvidíme až podle peněz, zatím studujeme a peněz není nazbyt, natož na svatbu...ale plánujeme, že v létě už bysme měli oba pracovat a šetřit:-)
Odpovědět
tak to nejspíš taky ještě necháme chvilku tajemstvím a vyřídíme to v létě. u nás žádost o ruku odpadá, mamka předloni umřela a s tátou nejsem v takovém kontaktu, že bych chtěla, aby ho přítel šel žádat, zkrátka mu to jen oznámíme, ani nevím, jestli chci, aby mě na svatbu vedl...ale to ještě uvidíme....nebo myslíte, že by měl jít žádat např. mou babičku místo toho? ;-) vám přeji ať to s prací vyjde dobře a korunky se nashromáždí, myslím, že za rok se nechá krásně ve dvou ušetřit, pokud nebudete mít jiné výdaje - dovolené, byt atd :-)
Odpovědět
My asi žádný oficiální žádání o ruku dělat nebudeme, prostě jim to oznámíme. O tom že bysme byli zasnoubený ještě neví nikdo krom dvou spolužáků, který to našim neprásknou dřív než jim to sami budeme chtít říct. S vedením k oltáři máme podobnej problém jako modixi.. snoubenka si nepřeje aby ji k oltáři vedl její táta, už 5 let se neviděli a ani jí to nevadí. K oltáři buď půjdeme spolu, nebo ji povede její brácha, nebo pokud by šel, tak třeba její strejda, ale táta v žádným případě. Ona si vůbec nepřeje aby se o svatbě vůbec dozvěděl, natož aby na ní byl
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsme blazni kdyz uz planujeme svatbu ted a brat se chcem 11.6.2011 :-) tak mam radost ze nejsem sama. ;-)
Odpovědět
tak to teda čučím kolik z vás už plánuje svatbu na r.2011? to je síla..mě to přijde děsně moc dlouhá doba plánovat svatbu 2 roky dopředu, ale je to na každým jak k tomu přistoupí..tak si užívejte přípravy ;-)
Odpovědět
peoplesoft: tenhle datum se mi taky líbí a moc bych ho chtěla! kata267: my moc neplánujem ani nechystáme, jen prostě pomalu uvažujeme...jinak si myslím, že svatba se dá připravit za 2 měsíce v klidu! Mě to taky přijde dlouhá doba, ale když už ta žádost o ruku proběhla, tak na to prostě myslím:-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?