Svatba v květnu až srpnu 2013

Tak kolik nás tu bude? Podělte se o své zkušenosti nebo nápady. ;-)
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
Ahoj! My budeme mít svatbu příští rok, ale ještě s určitostí nevíme kdy. Nemáme zatím vůbec nic zajištěné, takže předpokládám, že se zajišťováním se datum nějak vyvrbí. Nejpravděpodobnější je ale 20. červenec 2013 - mamce jsem četla data, na které padnou soboty, a u tohoto data s úsměvem nadhodila, že je to datum narození mého dědy, který je už 17 let po smrti. Jen přítel má obavu, že bude moc horko :-D
Odpovědět
Ahojky, taky přidám trochu vody do mlýnu. My máme datum 24. 8. 2013. Je to den našeho 7. letého výročí. Už máme zamluveného fotografa a na 70% i místo hostiny a obřadu:)
Odpovědět
@elis_two Ahoj, my jsme to s přítelem naplánovali na moje narozeniny ale jelikož moje na rozeniny vyházejí na pátek takže spíš to bude po mých narozeninách :-). Počasí v květnu je rozmarné tak uvidíme co na nás vyjde. Hostinu plánujeme na zahradě ale pro jistotu máme i rezervní plán. Jaké plánujete barvičky? Přeji Ti příjemné plánování vaší svatby.
Odpovědět
@teresa7 Ahojky. I ta trocha do mlýna se počítá, Časem nás snad přibude :-) Fotografa máme také zamluveného a hostina bude snad venku u nás na zahradě ale jak jsem psala, bude záležet na počasí.
Odpovědět
Profilova fotka
@rockerka @teresa7 Holky, tak to abych sebou pohla :-D Samozřejmě, že už vysedávám na netu a hledám vhodné místo obřadu a hostiny, ale žádná "akce" ještě zatím neproběhla :-N Mám dva favority, tak snad přítele přemluvím a zajedeme se na ta místa co nejdříve podívat ;-) Barvy by se mi líbily jemné, třeba jako broskvová, lososová, krémová. Asi se nechám inspirovat kamarádkou, která se vdává letos v září. Šla do vícero barev, aby pak netrnula, že jednotlivé odstíny k sobě nebudou pasovat. Taky vám přeju příjemné a radostné přípravy!
Odpovědět
U mě vede jasně fialová:) Vím, že ji má každá druhá, ale líbí se nám a proto do ní půjdeme:)
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 Fialová je taky moc krásná! Je to oblíbená barva a co je na tom, že jí má každa druhá! Myslím si, že svatebčanům to bude šumafuk.
Odpovědět
My máme růžovou páč tuhle barvu mám i nemám ráda :-) a pak oranžovou a ta je kvůli příteli. Páč to je barva KTM a tak prostě nesmí chybět :-) A k sobě krásně ladí
Odpovědět
@elis_two @teresa7 Kdybych neměla růžovou a oranžovou tak jdu také do fialové páč má krásné odstíny. Takže se toho neboj a jdi do ní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v tomhle obdobi planujeme taky:-). Vzdy jsem chtela nit svatbu v kvetnu, ale prehodnotili jsmr to, protoze cerven je nas osudovy mesic:-). Oba jsme se v cervnu narodili a v cervnu jsme tez zacali spolu chodit. Proto jsme se shodli na datu 1.cervna a uz se chystame do kostela tento termin zamluvit;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka To je pěkné datum. Přítel má ten den narozeniny :-D Takže jsi další, která už má jasno v termínu a dokonce i v místu obřadu. Začínám být mírně nervózní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Koukam,ze rozebirate barvy, tak taky prispeju trochou. Me se jako prvni libila fialova, ale to je pritel proti, takze jsme se oba shodli na jarni zelene v kombinaci s kremovou a v mini detailech cokoladove hneda. Broskova a podobne odstiny zneji moc dobre:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Milé nevěsty, mám ještě do konce měsíce soutěž o nafocení svatby zdarma v příštím roce. Stačí se podívat na můj profil, kde najdete více informací :) Přeji krásné plánování
Odpovědět
@elis_two Nebuď nervozní to bych musela být taky ale říkám si pořád dost času.. Ale po vánocích to uteče jak voda,radči vůbec nemyslet. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka Děkuju, ta Tvá kombinace bude jistě nádherná a originální. Ještě jsem nic podobného neviděla.
Odpovědět
@alieskaphoto Děkuji za nabádku ale já už mám ve fotografovi jasno a za nic jiného je nevyměním!!!:)ale děkuji:)
Odpovědět
@alieskaphoto Popsat svatbu to zní jako slohovka ve škole :-) A na ty sem nikdy moc nebyla i když u maturity mě to dost překvapilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Táák já taky přispěju. My máme termín 25.5.2013, žádné pro nás významné datum, jen aby se dobře pamatovalo. Vzhledem k tomu, že se nám má každým dnem narodit prcke, tak už máme pro jistotu spousty věcí zařízených. Obřad i hostinu budeme mít na zámku. Když bude hezké počasí, tak bude obřad venku jinak uvnitř. Uteče to jako voda, rok 2013 je za dveřmi :-) A barva bude smetanovo - čokoládovo - bílá:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám .... svatbu jsme měli mít letos v červnu, ale miminko nás předběhlo a tak jsme svatbu odložili na příští rok. Jinak sled událostí je u nás opačný, mám už 2 děti - kluky a vztah už letos 18-ti letý. A tak se už těším, že budu "patřit" do rodiny. ;-) Představu, jak by měla svatba vypadat mám zhruba namyšlenou, ale ještě není nic zrealizovaného jako třeba aspoň zamluvený termín. Ráda bych svatbu na zámku Slavkov u Brna, stále čekám mail na vyjádření místní matriky, kdy přijímají rezervace pro příští rok. Tak nevím, jestli jsem tak hrrrr nebo co, ale odpověď zatím žádná. No pokud reakce nebude, tak v srpnu se tam vydáme už osobně a termín už zamluvíme napevno, stejně tak hostinu v nedalekém hotelu s restaurací. Svatba bude v barvách zeleno-šampaň nebo zeleno-fialová ... nějak se nemůžu rozhodnout a tak ještě uvidím, brouzdám po netu a hledám inspiraci jako vy všechny ostatní. :-)
Odpovědět
Ahoj tak i já se přidávám, svatbu máme 23.3.2013, termín už mám zamluvený. Barvu budeme mít do oranžové, jelikož jsem chtěla růže ale né rudé, přemíšlela jsem i nad žlutou ale oranžová bude mít s bílími šaty lepší kontrst a budoucí manžel má oranžovou rád :-) . Jinak teď hledáme restauraci. 3aty už mám vyhlídnuté. Oznámení na internetu vybrané a text na oznámení vymyšlené tak stačí to objednat, ale příjde mi že je dost času. Spousta lidí mi říká že šílím, ale já chci mít radši vše nachystané dopředu ať měsíc až dva před dnem D se nemusím honit a bát se že vše nestihnu. Jinak kytky už mám orientačne zamluvené :-)
Odpovědět
Doufám že nevadí že jsem vám tu napsala pár řádků když mám svatbu v březnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, i já se přidávám :-) taky máme termín 1.června2013 - no byl to jedinej volnej termin kapely co nám bude hrát..:) Představy zatím zádný moc nemám, sem děsně nerozhodná, takže ani barvu nevím, ale rozhodujem se mezi černou, stříbrnou, fialovou, a světlounce modrou.., nebo jejich kombinace... Snad ješte času dost.. :-D Takže sílu při plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rockerka ¨Ne, času je opravdu dost. Ale štve mě, že vlastně nemáme vůbec nic. Ale už jsem dostala slib od přítele, že se během příštího víkendu zajedeme podívat na dvě místa, která by se mi líbila pro svatební hostinu :-) Pokud nás jedno z nich přesvědčí, tak snad už budeme mít i pevný termín ;-) @simsima Tak raději plánovat a zařizovat dříve, než na poslední chvíli, že jo? Natož s miminkem... @cherri To jste vážně vzali z opačného konce :-D @86misa Oranžová mě taky láka a přítel ji má taky rád. Je jemná a má spoustu zajímavých odstínů. Na svatební tabuli je moc zajímavá ;-) @kikid Jj, v klidu, času je opravdu dost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si na beremku otevřela "roční svatební plánovač" a mám zatrhnutou první kolonku jako splněnou: "Oznamte své zásnuby. Zaregistrujte se na www.beremese.cz a založte si svoje předběžné album, kde si budete ukládat všechny zajímavé fotografie a nápady z vašich předsvatebních příprav." :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my to plánujeme přibližně na 22. června 2013. Zatím nemáme zajištěný ani termín na matrice a všechno tak spíš okukuju a poptávám se :) Taky se snažím co nejvíc věcí zařídit po známých a příbuzných ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two jsem na tom asi tak obdobně :) zaškrtnuto mám to samé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak se taky přidávám... plánujeme na 21.6.2013 a vypadá to, že budeme mít svatbu v přírodě u rybníčka (už teď se modlím, aby nám vyšlo počasí :-) ) pomalu se chystám vyrazit na matriku, abych zjistila, jestli nám vyjdou vstříc s výběrem místa... kdyby nám to zatrhli, abych pak měla čas najít variantu č.2...
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Ani nevíš, jakou jsi mi tím udělala radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@niikkis To je pátek, že?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no my plánujem svatbu na 20 dubna. A mám teda zařízeného fotografa, a místo kde se svatba bude konat. Zatim nic dalšího. :-)
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?