Svatba v hotelu Chvalská tvrz

Profilova fotka
tak jsem se nechala inspirovat na těchto stránkách a jela se podívat na Chvalskou tvrz.Je to kouzelné místo.Měla jsem strach, že budeme hledat, kde se vzít a nakonec to přišlo samo..paní na městském úřadě byla moc milá a jednání pana ředitele v hotelu Chvalská tvrz si taky nemůžu vynachválit..tak to vypadá,že se na nás usmálo štěstí:)takže 19.7.:)
Odpovědět
1
2
42
Profilova fotka
ahojky,tak to jsem rada,ze se libi,my budeme mit taky svatbu na Chvalske Tvrzi a hned vedle v hotelu Chvalska Tvrz obed,presne jak pises,jednani bylo fajn.S pani matrikarkou jsem mluvila zatim jen telefonicky,kdyz jsem tam byla osobne,mela dovolenou....My to mame 22.8
Odpovědět
Ahojky holky :-D . Tak se taky přidávám do Tvrze :-D . Já mám od včerejška zamluvený termín 4.7.08 v 11,45h :-) . Megan2 trochu mě zarazilo, že já mám čas 11,45h a ty to máš v celou =-) . Jóóó teď koukám oni to mají v létě po třičtvrtě hodině :-D . Paní mi posílala termíny i na srpen a je tam volný 22.8.08 v 11,15h, což je před vámi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bobtail-fakt??a to je jen jeden cas uz volnej na 22.8???? jinak gratuluji k terminu
Odpovědět
Profilova fotka
jeste dodavam-k tem satum,jak pises-no zhubnout...jelikoz jeste kojim,tak mam velky prsa,ale vsichni tvrdi,ze se zmensi,tak v to doufam....a pak je v pohode zapnu
Odpovědět
Megan v úterý mi ta Keilová posílala volné termíny na červenec a srpen a 22.8. je tak jen tenhle čas ;-) . Kopíruji: 3.7.  v  11.00 a 11.45 4.7.  ve 11.45 10.7. v 11.00 a 11.45 17.7. v 11.00 a 11.45 18.7. v 11.00 a 11.45 31.7. v 11.00 a 11.45 7.8. v 11.45 22.8. v 11.15. No moc velký výběr už není :-D . A ta Janáčková mi včera říkala, že jí celý den volali kvůli svatbám, takže zájem je opravdu veliký ;-) . Ale to se nedivím, když tam nemusíš platit za obřad 8-) . Jsem ještě koukala na Botanickou zahradu v Tróji - nádhera, ale obřad tam stojí asi 5.000,- :-S .
Odpovědět
ahojky holky, bobtail: psala si někam na úřad,at ti pošlou mailem volné termíny? začínáte mě lekat,že není nic volného,a to jsem si myslela,že o tomhle místě skoro nikdo neví :-)
Odpovědět
befanna vítej v novém tématu :-D . Už se to asi profláklo :-D . Psala jsem na Jana_Keilova@pocernice.cz, ale ta je teď nemocná, takže je lepší zavolat pí. Janáčkové ;-) . Hlavně mají asi jen 3 svatby denně, což moc není, takže termíny ubívají rychle =-) .
Odpovědět
Megan díky :-D . Tak vy budete mít svatbu i s mimčem :-) . Já děti nemám, takže zkušenosti s prsama po kojení žádné, ale koukala jsem do albíčka a nevypadají, že by byli malé ;-) . Jsou fakt moc hezký a sluší ti x-) . Ten styl se k tobě hodí, máš štěstí, že jsi je sehnala tak rychle ;-) . Moc se mi líbí ten šál přes ramena ;-) . Taky o něm uvažuji, psala jsem tady nějaké holce, co je prodává, měla mi poslat vzorky a nic :-( . Asi se budu muset kouknout jinde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bafanna-ahoj!!!!!!!!!!!!!§ bobtail-ty jo,tak to nemaji moc volnych terminu!!!!to jsem to rezervovala teda vcas!!!!! :-D JJ,BUDEME S MIMCEM,TEDA UZ mu bude rok,tak snad bude trosku chodit!!ted se mi tu plazi po kuchyni ony ty saty mi jsou,akorat po strane je zip a ten nedopnu...proste rikam,ze to byl dost dobrej kup a mela jsem stesti,pani mi je privezla az domu!!!!
Odpovědět
koukám na ty termíny,bohužel je nedělají v sobotu,což pro nás z hlediska zvaní příbuzenstva bude asi problém,ach joo ;-(
Odpovědět
befíku, jak mi psala Megan do IP, tak prý oddávají první sobotu v měsíci za poplatek 1.000,- ;-) .
Odpovědět
Jo a zakladatelka má t pasu také sobotu - 19.7.08 ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
super :-) bobtail:koukala jsem do tvého alba:ty růžovo-bílé tulipány jsou nádherné :-) ale nemáš strach,že tulipány nic nevydržej,aby ta kytka byla aspon 2 dny ok? a taky nevím,jestli jdou usušit :-D
Odpovědět
Teď mě napadá, to ale není první sobota v měsíci :-D , takže asi záleží na domluvě :-)
Odpovědět
Befanna miluju tulipány :-D . A ve svatební kytici? Nádhera nádhera nádhera :-D !!! Radila mi jedna holka, že když máš pupátka, tak jim ty konečky slepí a oni se nerozvynou a vydrží :-) . No doufám :-D . Sušit nebudu ;-) . A proč by měla vydržet dva dny =-) ??? Já myslela, že mi jí ráno uvážou, budu ji mít jen na obřad a focení, víc od ní nežádám :-D
Odpovědět
Jinak ti sem dám číslo na matriku, kdyby jsi se chtěla opítat na tu sobotu: 271 071 658 :-D
Odpovědět
tak 2dny,počítám,než ji v klidu přesunu domů :-D
Odpovědět
A jakou kytičku chceš ty? Jestě nemáš albíčko :-D
Odpovědět
bobtail:tak kvůli tobě jsem si ho teda založila. zatím se mi do toho nechtělo,když stejně ještě nevím termín svatby :-)
Odpovědět
Jůůůů děkuji :-D A ta třetí fotečka, to jsou tulipány, nemýlím-li se :-D . A ty už jsi rozhodnutá pro Chvalskou Tvrz?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, tak se k vám připojuji :) Máme zamluvený termín 1.8.2008 v 11:45. :-)
Odpovědět
Catie vítej v klubu :-) . Chvaly jdou na dračku co :-D . Já to říkala, že už se to profláklo :-p . Catie, ale v pase máš 25.7.08 =-)
Odpovědět
Profilova fotka
catie-diky za zpravu,takze to otviraji az takhle pozdeji jo??a nam to prisli ty noviny-nebo spis tchanum,tak tam pisou,ze 1.svatba tam bude v tom breznu..
Odpovědět
megan a od kdy to tam tedy otevírají???
Odpovědět
Profilova fotka
Tvrdí,že otevřou v březnu,ale pan ředitel hotelu vedle,který s nimi úzce spolupracuje říkal,že konec května je reálný.jak vidím,tak s termínem jsem měla štěstí...a myslím,že v sobotu oddávají normálně-aspoň mě to tvrdili:)
Odpovědět
linduskal a my jsme se tam původně chtěly brát v květnu, ještěže jsme to přehodnotili :-D
Odpovědět
A jak dlouho máš zarezervovaný termín? Mě ta matrikářka teda soboty vůbec neposílala :-S
Odpovědět
Profilova fotka
me taky tvrdili,ze soboty neoddavaji...
Odpovědět
Je to vůbec ta samá tvrz :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem zavolala minulé pondělí a zeptala se zda to jde v sobotu 19.7. a ona řekla ano a zapsala si nás..Chvalská tvrz v horních Počernicích...ale je to fakt divné,doufám,že se vůbec vdám:)
Odpovědět
1
2
42
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?