Svatba v dubnu 2012. Vdáváte se také?

Ahojky,kdo se také vdává v dubnu?
Odpovědět
1
2
27
Ahojky,já...28.4.2012 :-) ;-) Tak doufám že mám dostatečně dost času aby vše klaplo ;-)
Odpovědět
Ahoj :-) My bychom rádi 27.4. :-)S tím časem je to u mě horší,vše dělám na poslední chvíli a už teď si říkám,že beztak ani vše nestihnu :-D
Odpovědět
No mě všechny kamarádky "strašily" že rok je málo,že to uteče ani nebudu vědět jak ale já jsem přesně ten samý typ..na poslední chvíli :-) Takže kromě restaurace kterou už máme zamluvenou neřeším vůbec nic,na šaty se chystám v zimě a je mi jasné že po zimě nebudu vědět kam dřív. :-D
Odpovědět
Přesně tak,teď o víkendu měl táta padesátiny,věděla jsem i té oslavě od začátku roku a mamka mi to dala na starost,takže jsem plánovala a ve středu jsem teprv vše zařizovala,3 dny před :-)Takže počítám,že já si šaty pořídim první týden v dubnu :-)
Odpovědět
Já jediné co ještě pořeším tenhle týden bude matrika na kterou se těším protože je tam prý opravdu "milá" paní u které se setkaly NECHUŤ k práci a NEOCHOTA...tak ať to mám za sebou :-) Hostinu a obřad máme na jednom místě,takže minimálně do konce listopadu se nebudu stresovat....doufám :-)
Odpovědět
Já na martriku budu muset čekat do prosince,teď mi termín bohužel nedají... :-) a hlavně se nemůžu rozhodnout,kde to mít,moc jsem si přála na Hluboké,ale tam se přítelovi moc nelíbilo :-(
Odpovědět
No joooo Hluboká to by se líbilo i mě ale je to pro nás opravdu hodně daleko :-) My měli jasno celkem hned...v našem oblíbeném podniku,mimo civilizaci s výborným majitelem a kompletním servisem...jen doufám že klapne počasí protože obřad máme venku :-)
Odpovědět
Já právě volila variantu z toho důvodu,že jsem původem kousek od Hluboké a z mé strany bude na svatbě více lidí.Přítel pochází ze Znojma a má tam sestřenici,která tam má krásný penzion s restaurací,napadlo nás to udělat tam,ale to by všichni hosté museli přes celou republiku a těm,co mají děti by se to určitě nelíbilo,jelikož po této víkendové akci na narozkách jsem řekla,že děti na svatbě nechci ani za milion :-D
Odpovědět
Nooo tak to mě děti neminou a nebude jich zrovna málo..ale pokud vyjde počasí což musí tak je venku hodně prostoru takže děti ven :-D Já jsem se za přítelem taky stěhovala ale jen asi 50 km,z mé strany bude taky o něco víc lidí ale nějak se to odvozí a zbytek se ubytuje přímo tam,samozřejmě pro ubytování přímo na místě hostiny preferuji známé s dětma ať děti můžou jít spát a dospělí pokračovat a nemusí nikdo jet kvůli dětem v 22hod.domů.
Odpovědět
Já šla za přítelem do Prahy,i když na jih se velmi ráda vracím,ale jen tak na dva dny,víc dnů tam nezvládnu :-)Taťka mi radil,kdybychom tu svatbu udělali na Moravě,tak ať zařídím nějaký autobus,který by tam všechny pozvané dovezl.Napadlo mě,že bych mohla poprosit i nějakou kamarádku,která by jela také a v případě,že by někdo děti musel vzít (např. ségra) tak by se tam o ně starala
Odpovědět
@andrejkaandy No autobus my máme zajištěný od známého takže jsem si zase říkala že z mojí strany by to mohl všechno naložit a nemuseli by všichni autama,a v noci se to třeba na dvakrat otočí není to zase taková dálka,pokud budou chtít ať jedou autama nechám to na každém.Jedna kamarádka už mi včera hlásila že dítě nebere,už má zajištěné i hlídání,je fakt že s ani ne dvouletou holčičkou by si toho moc neužila,pořád hlídat a hlídat :-) ..ale i tak tam ty děti budou a nějak se to prostě zvladnout musí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak mi 28.4 ;-) Stále si říkám, jak mám dost času, ale letí to letí, nedávno byl leden a proběhly zásnuby, teď už skoro červen.... Máte už něco zařízené?
Odpovědět
Článek se načítá
@lucie_ Ahojky,my máme pouze místo..já mám totiž pořád na všechno čas :-) Jelikož mám ale místo kde nám zařídí většinu věcí tak se moc nestresuji... ;-) Na šaty se chystám až koncem roku,několikrát jsem si napsala i seznam hostů ale ten vždycky skončil v koši...pořád se to mění a přibývá někdo pak zase naopak.... :-) Jak jsi na tom Ty? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnet My toho také moc nemáme - místo obřadu, které je zároveň místem na večerní párty a ubytování, fotografku, DJ. Šaty budu zařizovat až tak v září, říjnu - za prvé už budou nové kolekce na rok 2012 a pak musím ještě vylepšit figuru do šatů :-D Prstýnky budeme mít od známého, tak na to je úplně hodně času... Oblek pro ženicha + doplňky budeme kupovat až budou letní slevy... Co se týká svatebních hostů, tak skoro všichni už jsou pozváni a souhlasili :-) Bohužel jsme si řekli nějaký počet a už teď jsme o dva více....
Odpovědět
Tak s místem jsme na tom úplně stejně,obřad,hostina i ubytko na jednom místě...což je max.vyhovující :-) Šatytak řeším s úplně stejného důvodu,nové kolekce a že se třeba ještě něco na postavě upraví :-D Fotografa si pomalu hledám už teď protože dva co jsem chtěla tak mám smůlu-už jsou na ten termín zamluveni.DJ už mám-kamarádku.No a ženicha si myslim že budeme řešit až nějak s mýma šatama.Co se počtu lidí týká tak my máme na oběd kolem 40 (což doufám že se vlezem) a na večer počítám s dalšíma 20 plus mínus...No a oznámení taky ke konci roku....já spíš potřebuji sehnat dobrou kadeřnici a vizážistku protože jsem se přistěhovala za přítelem a nemám tady vůbec přehled kdo je a není dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnet Jo, tak dobrá kadeřnice a vizážistka je asi problém všude. Já bych hlavně i chtěla, aby přijela ke mě domů, abych nemusela lítat, taky ještě vůbec nevím - jeden typ mám, tak uvidíme...
Odpovědět
Taky by mi bodlo kdybych sehnala někoho kdo mi přijede domů,a co vím o dobrých holkách tak Ty jsou z mojí strany a je to 100 km,takže to mi asi žádná nepojede :-| Mám jednu kadeřnici tady přímo u baráku..tak první zkusím tam,bylo by to ideální.
Odpovědět
Ahojky...Tak já včera zařídila hostinu-u kamaráda v hospůdce,fotografa-můj ex přítel :-)Dj také mám,sestřenka je kadeřnice,tak to strach nemám a jelikož já jsem aranžérka,tak tím pádem si i květinovou výzdobu udělám sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnet To by bylo fajn, aspoň tu kadeřnici... andrejkaandy ty jsi květinová aranžérka?
Odpovědět
jj,jsem,šla jsem kdysi na školu s nej kámoškou a myslela jsemm si,že jen co ze školy odejdu,tak že už se ke kytkám nikdy nevrátím,ale opak byl pravdou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejkaandy Super, a můžu mít dotaz, který se týká kytiček? Chtěla bych svatební pivoňky, nebo anemonky, dají se sehnat v dubnu?
Odpovědět
Pivoňky To by neměl být problém,začínají kvést koncem dubna,ale dají se i objednat,musíš se s květinářkou domluvit dopředu.já si také bude objednávat tulipány i anemonky určitě seženeš,jsou to spíše jarní kytičky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak ja se take pridavam k dubnu 2012...planujeme to 28. 4. Mame zamluvene misto obradu a fotografa..tot vse :-) Svatbu zarizuju ze zahranici a uz se zacinam nervovat, ze nestiham. Protoze musim zaridit vse behem 5 dni v cervenci, kdy budeme v cechach na dovolene.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zatím slečny. My plánujeme 29.4.2012, ale nejvíc to záleží asi na financích, tak doufám, že to vyjde. Říkala jsem si jak mám na plánování neuvěřitelně času, ale Vaše diskuze mě trochu vyvedla z míry =-) Jsem vážně jediná kdo má zatím "jenom" představy? :-) Já zatím stihla jen neplánovanou zkoušku šatů....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak se také přidávám a všechny vás zdravím .My máme také předběžně duben 2012 jen se ještě uvidí zda 14. nebo 7...:-) Ale pořád si říkám, že je času hafoooo...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my máme termín 14.4.2012:) kolik toho už máte zařízeného?:)
Odpovědět
Ahoj. Tak se k vám přidávám. Termín máme 28.4.2012. Máme zamluveného fotografa. Teď řešíme místo obřadu a hostiny. Docela mě zarazila cena obřadu na zámku ;-( ale což, doufám, že svatba bude snad jen jedna! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kris88 Ahojda seš na tom stejně jako já. Vše ze zahraničí mám celkem obavu. Nevíš jak je to potom s dokladama na jaký mě pustí zpět do zahraničí když budu mít jiné příjmení??? a jedu se do čech jen vdát?
Odpovědět
Profilova fotka
@happyhelen ahoj, vim je to, ze obcanku si musis nechat udelat hned po svatbe. Jinak pas se starym jmenem je platny jeste 3 mesice po svatbe. Takze ja treba na libanky a zpatky do Irska odletam na jeste stary pas. Kde v zahranici zijes? Ono to zarizovani neni nakonec tak hrozne. My jsme byli ted na par dni v Cechach a stihli jsme zaridit skoro vsechno. Matriku, fotografa, sehnala jsem si saty, mam domluveny hotel, kvetinarku, prekladatele na obrad....Byl to spis takovy maraton, ale zaridit to jde... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska158 Ahoj, tak jsme na tom stejně, co se týká datumu. My máme místo a fotografku teď asi budeme měnit, protože ta naše nám napsala, že od příštího roku zdražuje o 15% a další a další podmínky, že jsme se na ní naprdli a hledáme novou- nového :-| Jo, také jsem koukala, svatba na zámku je hold drahá :-D
Odpovědět
1
2
27
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?