Svatba v Českém Krumlově

Profilova fotka
Ahoj holky, nechystáte některá v roce 2007 svatbu v Českém Krumlově?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja ano. 14.7.2007 na Mestskem Urade. Akorat je vse trochu komplikovane, jelikoz pochazim z prachatickeho okresu a bydlim ve Skotsku. A co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já sice svatbu v Českém Krumlově nemám, ale hned bych se tam vdávala, je tam krásně!! ;-) :-D
Odpovědět
Ahojky, chystáme svatbu 20.7.2007 v Českém Krumlově. Obřad ještě domluvený nemáme, chtěli bychom venku na zámku. Zatím jsme nemile překvapeni z ceny od 15 tis.Kč. Zdá se nám to dost. Svatbu chceme malou max 16 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zluvi, ja se tez ptala na svatbu v zamecke zahrade, ale myslim si, ze cenove to bylo prehnane. navic me rekli 25tis.Kc. Nicmene my jsme nakonec zadne dilema nemeli, jelikoz pritel to v zahrade mit nechtel. Jeste jsme se ale ptali na hrade Rozmber v Krizacke galerii, coz bylo nadherne a stalo by asi 5tis., jenze pro nas trochu moc male. Pro vasi malou svatbu ale vhodne. Avsak tam jsme meli zase zadrhel s papirovanim, museli bychom vse zarizovat na obecnim urade ve Vyssim Brode. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mitrnko, jak jdou pripravy? budes mit nejake dodavatele z CK? Ja jeste nemam fotografa ani kameramana, mas nejaka doporuceni? Co se tyce cukrovi a dortu, nasi rikali, ze nejlepsi to bude objednat v CK, abychom to nerozplacli pri prevazeni, ale nemam poneti, kam jit? budu rada za kazdou radu. :-)
Odpovědět
Ahoj radus!Tak nakonec se rozhodujeme mezi Městským úřadem v Krumlově a v Brně v Líšni na zámečku. Jsme totiž oba z Brna. Nevíš, kde bych se mohla podívat na fotky z obřadu na úřadě?Díky
Odpovědět
Termín je zamluvený. 20.7. v Městském úřadě. Radus, jak to budeš řešit s nalíčením, vlasy, šaty atd.?Máš už nějaké kontakty?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zluvi, gratuluji k terminu. uz mas album? vubec nic zarizeno nemam. vlastne jo, akorat kosmeticku, ale ta mi prohlasila, ze ji musim dat vedet VCAS, ze taky muze byt na dovolene....! co se tyce ostatniho, letim domu na konci unora vybirat saty a snad se i nejak domluvit na zbytku... Koukni se do meho alba, tam uvidis vnitrek Mestskeho Uradu, je to hezke, akorat jsem se zarazila nad tema divne bilema zdma (ci zdima? ja nevim)...vypadaji jako kdyby nebyly dodelane :-p , ale pani matrikarka vysvetlila, ze to je schvalne, jelikoz dum je historicka pamatka, tak aby to bylo jako puvodni.
Odpovědět
Profilova fotka
az nejake kontakty budu mit,tak ti dam vedet. Ale moje kosmeticka je z Husince, coz se ti mozna hodit nebude. Ja pochazim z Vlachova Brezi, takze vse budu hledat v okoli Prachatic vis. Ale rada dam kontakt.
Odpovědět
Profilova fotka
No pritel je od Krumlova.Premysleli jsem o svatbe na krumlovskem zamku.Kdyz vidim ty cen tak nevim,nevim. :-|
Odpovědět
Diky za informace. Myslim, ze ten urad nebude spatny. Je dost maly, ale nas bude malo, tak to nevadi. Jsem rada, ze to bude na namesti primo v centru mesta. Album jeste nemam. Vcera jsem si vybrala saty. Jsou kratke, tak se tesim na reakci rodiny, ale citim se v nich moc fajn. Hledala jsem na netu fotografa z Krumlova, ale zatim marne. Vsak je cas!!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zluvi, my budeme mit potom oslavu v hotelu Zlaty Andel, a fotograf, mam jmeno,Marek PLANDOR,a myslim, ze je velice dobry, ale jeste jsem ho nekontaktovala. a pani matrikarka mi tez poslala par info, tak ti je muzu pisnout pozdeji, kdyz budes chtit. cau musim jit zpet makcit. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Radus, diky moc. Divala jsem se na fotky od Plandora a jsem spokojena! Asi si ho taky vybereme.Jeste jednou diky:)
Odpovědět
Profilova fotka
neni zac zluvi. az budu mit vic info tak dam vedet. ;-)
Odpovědět
Ahoj divky, jsem fungl nova na tehle strance, doporucila mi ji kamoska. Beru si Irskeho pritele v Krumlove v srpnu 07, ale situaci trochu komplikuje fakt, ze zijeme v Australii. Obrad mam zamluveny a mam i poneti o vsech dokumentech co budeme potrebovat, ale mam trochu strach se shanenim fotografa, kadernice a nekoho kdo me nalici - kdybyste mely nektera moznost doporucit tyhle sluzby, byla bych moc vdecna. (a taky nejakeho dobreho Dj-je) Krumlov miluju, ale jsem z Jihlavy, tak tam nikoho nemam. Diky predem!
Odpovědět
Ahoj koalo, tak to je sranda, ale je to jedno (Australie nebo Brno) :-) Mám také problém hlavně s nalíčením.Nedovedu si představit, že by mě někdo nalíčil hned bez zkoušky. Fotografa si najdi na seznamu, fotograf jizni cechy.Ten Plandor neni spatny, ale zatim jsem nikoho nekontaktovala.Viz. výše. Nějak to vyřešíme:)
Odpovědět
Ahoj radus, tak už máme objednaného fotografa, toho Plandora. Ještě jsem přemýšlela na panem Tvarohem, ale bydlí ještě za ČB. Tak vyhrál ten blíž... Jen se chci zeptat, neinformovala ses na úřadu, jak je to s hudbou?? Nám poslali jen nějaké číslo na fotografa a to je vše ohledně informací navíc...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zluvi, tak to jsi aktivni, ja jeste Plandora nekontaktovala...co se tyce hudby na obradu, pani mi emailovala, ze `Samotný obřad doprovází varhany a před nástupem oddávajícího hrajou varhany a housle.`(kdyz jsem s ni mluvila osobne, tak mi to tez rikala).
Odpovědět
ahoj radus, mozna jeste popremyslim, jestli nebude lepsi mit fotografa primo z Krumlova, aspoj se nemusi platit doprava... uvidime. Chystame se do Krumlova az nekdy na jare, tak bych zjistila, co presne hraji a jestli si muzeme hudbu vybrat.Uvidime.
Odpovědět
Profilova fotka
cau zluvi, tak se budem nejak doplnovat.....ja az zjistim vic, tak dam vedet.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak chci jen oznamit, ze jsme si nakonec vybrali pana J. Tvaroha jako fotografa, ktery spolupracuje s panem Bastarem. sice se plati za cestovne, ale to nam nevadi, oni se zdaji byt velice dobri, a my chceme mit kvalitni dokumentaci. navic nejdriv jsem zkontaktovala pana bastare, a tim padem nemusim platin cestovne panu Tvarohovi, ktery bydli kousek dal. (normalne zadejte pana Tvaroha do search v seznamu a najdete jejich www.) . co se tyce cukrarny, tak do ck jedu ve ctvrtek a uvidim, co naleznu, dam pak vedet.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! S přítelem se chystáme na svatební cestu do Českého Krumlova... Neměla byste některá z vás pro mě tip na nějaký kvalitní a ne moc drahý penzionek?? x-)
Odpovědět
Ahoj holky, my máme svatbu ve Zlaté Koruně, to je 7 km od Krumlova a je to tam taky moc pěkné. Vidím, že k fotografům jste se už propracovaly - já také uvažovala o panu Plandorovi, nakonec máme pana Tvaroha, je podle "vzorových" fotek opravdu špičkový - budeme mít i večerní fotky se západem slunce a to se moc těším. Dort jsem si vybrala z Prahy, medovník, rozváží ho po celé ČR, takže dilema s cukrářem vyřešeno. Svatební skleničky budeme mít z Krumlova, ale ty Vy myslím dostanete zdrama k obřadu. Kadeřnici, květinářku, líčení budu mít v Českých Budějovicích, je to jen 20 km a přece jen je to krajské město, je tu větší výběr. Autem se to přejede za max. 30 minut, takže jsem do toho šla. Kameraman je také z Českých Budějovic. Držím pěsti, ať se Vám dobře zařizuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, chceme mít s přítelem svatbu 1.5.2008 v zámecké zahradě v Českém Krumlově. Když jsem si ale pročítala diskusi, trochu mě odradily ceny. Poradíte mi, kde můžu zjistit volné termíny, ceny a vůbec co a jak?? Díky L. 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
lucifer_666: ahoj, my jsme absolvovali svatbu v krumlově letos v září a musím říct, že to bylo naprosto jedinečné. nakonec jsme ale nezvolili zámeckou svatbu, ale místní radnici, která je krásná. navíc veškeré info a servis, který nám nabídla paní matrikářka, byly skvělé. svatba na zámku je sice romantická, ale děsivě drahá. i já se informovala, a bylo mi řečeno 25 tis. a to jsme pouze mluvili o oddání, pergole a židlích pro svatebčany! radši nedomýšlím, kolik by stálo, kdybychom chtěli další věci. svatbu na zámku zajišťuje výhradně agentura krumlovská inspirace, tam ti dají přesné informace včetně termínů.
Odpovědět
Doporucuji goticky sal v Prelature - pronajima mestske divadlo. Jsem Krumlovska a taky bych rada tam...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojky, rada bych se pridala do diskuze pokud muzu. Planuju svatbu v Krumlove, nevite neco o hotelu Gold? Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky my sice svatbu v krumlove nemame ale jen se tak v kradu a zeptam jeslti nemate nekdo zkusenosti stouhle krumlovskou svatebni agenturou krumlovska inspirace..kuju
Odpovědět
Profilova fotka
Mel nekdo druzbu na svatbe? rada bych mela, ale nevim, kam bych se mela obratit. Pomuze mi nekdo prosim?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojky babie, s Krumlovskou inspiraci bohuzel zkusenost mam a nedoporucuju...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?