Svatba v červnu 2014

ahoj budoucí nevěsty, svatbu máme naplánovanou na červen 2014. tak všechny, které jste na tom stejně SEM :) můžem si předávat nápady a rady ;-)
Odpovědět
potřebovala bych poradit nějakou dobrou kapelu na svatbu, okolí ostravy, prosím prosím
Odpovědět
Profilova fotka
@kika1991 Sága z Kopřivnice
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kočky, já budu mít svatbu taky v červnu, ale s kapelou z Ostravy neporadím, jsem z Brna :(
Odpovědět
My se budeme brát 21. června na letní slunovrat :-)
Odpovědět
ahoj, speabee a z Brna víš nějakou kapelu? klidně 1-2 členy :-)
Odpovědět
@amy01 my zase 14.6. ať je tam ta 14ka :D ale slunovrat mě ani nenapadl :D to je dobréé
Odpovědět
@krasnamurena a máte s nima nějakou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Anoj holky. My mame termin 21.6.2014 ;-) Co vse uz mate zarizene?
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu poslední jarní den, 20.6.2014 :) Zamluvený máme akorát termín u faráře, jinak nic.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte holky, my máme 14.6.14 - máme zařízený místo obřadu a hostiny, focení, fotografa, hudbu, kytky bude dělat ségra, vlasy kámoška - nemám šaty, ale ještě chci dát nějak to kilčo dolů, už se díváme po prstýnkách a pomalu se dívám po dárečkách, jmenovkách a oznámení.... jnak to strašně letí, tak snad se to všechno stihne... ja jste na tom teda vy?
Odpovědět
Ahoj holky, mame svatbu 14.6.2014, zatim mame jen misto obradu, hostiny a rautu a tot vse ... teprve jsme zacali a jsem trochu nestastna z cen :-( snad se financne vejdeme :-)
Odpovědět
jé, nás je tady více s tím 14.6. :) to mám radost,, my máme zajištěného faráře i se křtinama dcerky, pak hostinu už víme kde bude, fotografku máme, šaty ještě neřeším, protože naivně doufám, že ještě shodím poporodní kila, prstýnky máme od přítelovy babičky z její svatby, takže jenom nechat upravit na naše prsty, ale nemám kapelu :/ a jak jste na tom s cenama? nás bude asi kolem 70 a bojím se zeptat, kolik to všechno bude stát :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak my máme taky 14.6.14 a zamluven kulturní dům, cätering i s návrhem menu, hudbu, fotograf, šaty (za týden jdu zaplatit zálohu), cukrářku na svatební dort, kadeřnici, květinářství.. už nakupuji výzdobu a začnu vytvářet nějaké věcičky na výzdobu kulturáku. Jediné co nemáme, je zamluven obřad, jelikož rezervace dělají až do 1.11. takže z toho mám jediný nervy, po 1.11. už budu na 100% spokojená pokud to klapne, jinak budu muset narychlo hledat nové místo obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu Držím palce, ať ten obřad vyjde!
Odpovědět
Profilova fotka
Je videt, ze cerven vede ;-) My mame termin 21.6.2014 v Mikulasskem kostele ve Znojme. Restauraci pro hostinu uz jsme taky vyresili. Bude v Jevisovicich. Fotografku, kapelu, cukrovi a dort taky vyresen. Kadernici i liceni mam v jednom a saty si jdu zkouset pristi tyden, takze super ;-) Vyzdobu uz mam temer kompletni. Oznameni, vyvazky uz jsem si vyrvorila. Ted uz jen zabalit tombolu a dodelat neco na vyzdobu. To si delam prubezne sama. Uz se chystam i na krabicky k vysluzkam. Myslim ze prstynky a oblek pro zenicha necham na dalsi rok ;-)
Odpovědět
@kleninka teda vy už toho máte hotového :-o co budete do toho června dělat??:P
Odpovědět
Jinak já psala do několika restaurací a v našem termínu už mají všude plno :( Tak se asi vykempíme někde na louce a uděláme piknik :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kika1991 Tak jeste to oznameni musim dokoncit, jmenovky na stul, heste nemam ozdobu na auto nevesty, mam polystyrenova pismena ty musim dozdobit, kvetinarku propocitat cukrovi komu vsemu budem davat a kolik toho bude potreba, prstynky predsvatebni fotky a nejdulezitejsi vec moje boty. Jinak jdu bosa. Myslim ze to nejdulezitejsi mamw zajisteny. Zarizovat to az v breznu bych se picla. Radeji to mam hotovy dopredu a mam klid v dusi ;-) uz tak jsme meli silne vymeny nazoru na misto hostiny nez jsme se shodli.
Odpovědět
@kleninka jste šikovná teda, že si to tak dopředu připravujete :) já jsem tak daleko jako je výzdoba auta ani nedošla, asi začínám stresovat :D
Odpovědět
@mikhael a na louce by to bylo stejně nejlepší :P
Odpovědět
Profilova fotka
@kika1991 Co se tyka penez tak hostina nas vyjde cca na 60.000 takze si mtslim ze rozhodne pujdeme pres 100.000 :-/ mame velkou rodinu. Ale zase jednou za zivot at to stoji zato.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, my máme svatbu 28.6.2014 v Brně. Máme zamluvené místo, já mám šaty - po kamarádce, částečně vybranou kytici http://www.lejka.estranky.cz/fotoalbu... , paní, která mě bude malovat a teď řeším kadeřnici. Koukám že už toho mám docela dost, ale ráda mám věci vybrané dopředu. Tak hodně štěstí při přípravách.
Odpovědět
@kleninka a kolik vás bude??
Odpovědět
Profilova fotka
@kika1991 Zatim to vychazi na 90 lidi, ale snizuje de to rodicove nechavaji doma deti. Takze myslim ze muzem skoncit i na 80-85 lidi z toho stejne bude min. 7 deti do 10 let a 7 nad 10 let.
Odpovědět
Profilova fotka
Uz jsem se bala,ze jsem jedina, ktera uz ma viceveci nez jen obrad a hostinu :)) Cerven vede u spousty lidi a jak koukam termni 14. a 21. budou opravdu top :-)
Odpovědět
@kleninka tak to je celkem slušné, nás bude kolem 60-70 a mám strach že to bude kolem 150tisíc :/ jak jsem to tak počítala zhruba..
Odpovědět
Profilova fotka
@kika1991 ano, chodíme každoročně na městské plesy v Kopřivnici a tam mmj. vystupují... hrají skvěle, zahrají vše a zpevačka má výborný hlas... najdi si je na internetu, mají webovky i s mp3 ukázkama
Odpovědět
@krasnamurena už jsem jim psala, tak snad se mi ozvou :) děkuju za tip
Odpovědět
je to moc 10 500 za 8 hodin za kapelu??
Odpovědět
@kika1991 myslím že ano... teď jsem sháněla nabídky kapel na maturiťáky a všichni si říkali od 4- tis,s tím že jídlo a pití hradí maturanti...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?