Svatba v březnu 2011 v Praze a okolí

je tu někdo, kdo se vdává v březnu v Praze? Docela by mě to zajímalo, protože mi všichni říkají,že březen není moc žádaný. A jak jste daleko s přípravama ať se můžu stresovat ;-)
Odpovědět
Ahoj Naiwi, budu se taky vdavat v breznu a taky jsem trosku nervozni, jake bude pocasi. I kdyz, asi stale min nez pribuzenstvo, ktere to resi hodne :)
Odpovědět
Tak to já vůbec neřeším ani nikdo z rodiny, kdo o tom ví. Já se nechtěla vdávat v horku nebo zase nějaké velké zimě a jaro byl kompromis.
Odpovědět
Mne teda prekvapuje, ze jsme zatim samy, ze bychom byly v Praze jedine vdavajici se v breznu? :-o U nas se to resi, mame cast obradu ve venkovnich prostorach, takze kdyz bude chladneji, chce to nejaky kabatek nebo neco pres ramena. Koukam, ze uz jste docela daleko s pripravami, ja se zatim do hledani strevicku ani nepustila, cekam az mi prijdou saty, a to bude az v unoru :-|
Odpovědět
Tak to my máme obřad i oslavu uvnitř, na venkovní bych si netroufla a hhlavně nás bude jen 20 nechci velkou svatbu. No, je to zvláštní,ale asi vážně není březen žádaný. Po pravdě já zařizuju docela dlouho, teda spíš vybírám tak od září a teď už se snažím mít toho, co nejvíc zařízeného. Ale třeba prstýnky pořád nemáme a to se chystáme zajít do zlatnictví už alespoň měsíc. Boty jsem objednala, protože jsem nechtěla riskovat, šaty budu mít taky až tak v únoru,ještě jsem nebyla ani na první zkoušce.
Odpovědět
Ahoj. My to sice plánujeme na březen, ale zoufale teď vymýšlím kde... Jsme z Prahy, ale chtěli bychom někde kus od Prahy něco ne moc profláklýho a nejlíp venku, i když je to trochu risk. Neporadíte? Ja to nikomu neprozradim ;-)
Odpovědět
No já mám vše v Praze. Taky jsem přemýšlela nad něčím v okolí,ale nic jsem nenašla, tedy nic za přijatelnoucenu, protože jsme nechtěli mít nákladnou svatbu. Taky jde o to, kde v okolí to chceš? Mně se líbila třeba na Praze západ Třebotovská tvrz.
Odpovědět
Vcera vecer jsme zkouseli neco hledat, ale ty ceny jsou strasny... Meli jsme predstavu, že za to chceme dat do 100 000 komplet se vším i s párty poté. A i to mi přišlo nydhodnocený, ale když jsem to včera viděla... Původně jsem přemýšleli o nějakém zámku, ale pak jsme vymysleli, že bude lepší právě nějaká tvrz, mlýn nebo tak něco. Rádi bychom, aby bylo všechno pohromadě na jednom místě. Jo a včera došlo k omylu, neplánujeme to na březen, přepsala jsem se :-) Ale i přesto doufám, že nebudu vyloučena ;-) Chceme to nekdy v lete. Ale zatim evim kdy, kde, tak aspon, ze vim s kym :-D
Odpovědět
Aha, tak to je nás na březen vážně málo. No nevadí, já jsem původně hledala něco mimo Prahu v domění,že to bude levnější,ale jakmile chceš vše na jednom místě,tak je to vždy o něco dražší. A kolik vás bude?
Odpovědět
No, my puvodne taky hledali mimo Prahu, ale nic nas neoslovilo. A hlavne rozhodlo, ze jsme chteli vse na jednom miste, bez zbytecneho prejizdeni a kdyz jsem si pripravila tu dopravu vsech tam, a hlavne pak po oslavach zpet... Nas bude do 35.
Odpovědět
my máme obřad i oslavu dost blízko sebe, takže to snad nebude vadit. A s dopravou, no, kdybych se měla starat ještě o to, tak se asi zblázním. Všichni jsou dost inteligentní a dospělí aby si to nějak zařídili. Svatba je jednou za život a taxi to jistí.
Odpovědět
to jo, ale mame cast hostu az z druhe strany CR, par z ciziny, tak musime resit i ubytko. Ted si lamu hlavu se zasedacim poradkem, aby se domluvili :)
Odpovědět
Tak to jsem ráda,že nic takového řešit nemusím.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vdávala jsem se v březnu 2009 a bylo to super přes šaty jsem měla kožíšek a bylo to fajn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?