Svatba Trutnov někdo????

Profilova fotka
Rada pokecam o nejaky rady , tipy apod....
Odpovědět
@zdenulet dobrý den, přeji Vám příjemné svatební přípravy a měla bych pro Vás tip na fotografa (pokud ho ještě nemáte :-) ) a mohu zodpovědět případné otázky ohledně květin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
O fotografoj stale diskutujeme... Jinak kvetiny si budeme nechavat u Wendeva :) Ale jinak moc dekuji
Odpovědět
@zdenulet my kousek od Trutnova, ale spoustu zařizování máme v Trauči ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a uz asi vite kde co budete mit ze :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, koncertní síň, moje srdcová záležitost :-) Krásné místo na svatbu, hned vedle parku, stranou od lidí a přitom všude blízko. Kdybych se vdávala v Trutnově, tak jedině tady. Radnice je sice pěkná, ale tady je to mnohem lepší :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahojda,neznate nekoho, kdo dela catering za slusne penize?:-)
Odpovědět
Nemáte někdo zkušenosti s jednotlivými cateringovými firmami v Trutnově? Krčmář, Upgroup, SK catering? Byla s nimi bezproblémová spolupráce? Děkuju.
Odpovědět
@rezink4 My máme SK catering a zatím jsem s nimi spokojená, hodně vyjdou vstříc. Nevím, zda nepíšu pozdě zda už nemáte někoho vybraného, já jsem panu Středovi volala někdy koncem ledna. Dělají dokonce i vlastní makronky, což mě velice překvapilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, a pokud přemýšlíte o svatební výslužce pro hosty či jako výherní dárky do tomboly při svatebním kvízu, můžeme dodat bylinné a ovocné sirupy, tradiční i netradiční džemy a pečené čaje. Látkové kloboučky ladíme do barvy Vaší hostiny. Osobní odběr v Praze nebo okolí Lázní Bělohradu nebo zasíláme přes PPL.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?