Svatba, rok 2014

Ahoj holky... chtela jsem zalozit diskuzi pro holky, ktere se budou vdavat az v roku 2014.. vim, ze je to brzo, my s pritelem sme si rikali, ze chceme svatbu az budeme spolu 3 roky co vychazi na tenhle rok... jinak mne je 25, jemu 28 a tak si rikame, ze dyl nez 3 roky to odkladat nechceme :) Hrozne se nam obema libi svatba v zime, takze jsem si rikala ze tady je to skvele mistecko abych si tady ukladala napady na vyzdobu :) Jestli je tedy taky nejaka budouci nevesta roku 2014 tak prijdte sem :-)
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
Taky se budu vdávat 2014 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se chci také vdávat až v roce 2014. Je mi 26 let, mému příteli je 28 a už spolu chodíme skoro 6 let. S termínem 2014 souhlasil a já se už nemůžu dočkat. Tak jsem se sem zaregistrovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se i já:-) Svatba vychází na dobu, kdy bych měla být Bc, ale kdo ví...řeším svatbu svatbu,ale školu vůbec.-D Jinak mně je 21 a příteli 27 let. Známe se už 5 let a jsme spolu 4 roky s menší pauzou:-D a proč až za dva roky?..protože jsme detailisti a rok je pro nás dva málo:-D
Odpovědět
Ahoj, taky plánujeme svatbu na rok 2014. Ještě jsme se ale neshodli jestli jaro nebo podzim. Ale na barvě jsme se už dohodli. Máte už konrétní datumy?
Odpovědět
Profilova fotka
Datum ještě nemáme. Nemůžeme se rozhodnout mezi 4.4. (bojím se, že ještě bude zima) nebo 6.6. Také jsem uvažovala o 16. 5. Já osobně se nemůžu rozhodnout
Odpovědět
Toho 6.6 je hezký datum ... vidíš ... okolo tohohle data jsme před rokem počali naši dcerku :-) A kde se budete brát?
Odpovědět
Profilova fotka
@aloverka Nás nejspíše čeká 7.7. nebo taktéž 6.6. a myslím, že se nebudeme řídit tím, zda je to sobota nebo ne:-)
Odpovědět
Co písničky, máte nějaký tipy? Budete mít svatbu nějak barevně laděnou?
Odpovědět
Profilova fotka
No 6.6. je nejpravděpodobnější termín. Budeme se brát na Hluboké, protože se nám tam líbí a jsme z Českých Budějovic. Bude to pátek. Barvu, do které bych ladila svatbu, musím ještě vybrat. Jinak s hudbou zatím ještě nic moc. Příteli se líbí znělky z Hvězdných válek. Je fakt velký nadšenec, ale to by naše babička asi nezkousla :-) . Já teď spíš řeším rozpočet. Všechno totiž budu muset platit sama. Budu mít asi 25-30 lidí a limit 50 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zdravím z Teplic. Také plánujeme svatbu na rok 2014. S přítelem jsem spolu přesně 5 let, oběma nám je 26. Já bych se chtěla vdávat už za rok, ale on ještě nechce, takže absolutně neromaticky jsme se domluvili, že se vezmeme na přesrok :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kecka28, z toho si nic nedělej, můj přítel také souhlasil až s rokem 2014. Kdyby to bylo na mně, tak jsme měli svatbu už letos, protože už mám po vysoké
Odpovědět
Narisa: my budeme mít taky asi tolik lidí a peněz teda zrovna taky moc nemáme :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aloverka: tak to jsme na tom podobně. A už řešíš rozpočet? Já doufám, že když budu některé věci kupovat dopředu, tak snad to nějak zvládnu. Dostalo mě, kolik stojí snubní prstýnky
Odpovědět
No, my teda tolik peněz momentálně nemáme, ale snad když se začne něco kupovat teď jak píšeš, tak to snad nebude taková palba naráz. Teda ještě jsme to nikomu neřekli, tak nevíme, jestli někdo přispěje. Zatím s tím nepočítáme. Jooo, prsteny jsou palba. My ale chceme z oceli a ty tak drahý nejsou. Na Hluboké to budete mít krásné ... kolik tam stojí obřad? My chceme na Kosti, máme to od nás kousíček, tam stojí obřad 5 000,- Na barvě svatby jsme se shodli, tak už budu kupovat dekorace na stůl a tak, to může ležet ve skříni. Oznámení by jsme si chtěli udělat sami, jen by jsme ho asi potřebovali nechat někde vytisknout a to nemám tucha kde.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Hluboké nás to vyjde v úřední den, což je pátek, na 2000,-. Barvu pořád ještě nevím, protože jsem si ještě nerozmyslela, jestli budu mít šaty čistě bílé nebo jestli tam přidám nějaký barevný prvek. Pokud bych tam nějaký měla, chtěla bych do té barvy ladit i celou svatbu. Takže ještě nevím. Oznámení nám udělá sestra mého přítele, protože je grafička a opravdu to umí. Dělá nám i krásná blahopřání k narozenínám.
Odpovědět
Páni, jen 2000,-? To je paráda! Jůůů, to máš fajn, že vám oznámka udělá sestra. Já bych si ho zvládla vyrobit sama, jen nevím jak s tím tiskem. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@narisa ty jo,na Hluboké a jen za 2tis?tak to docela koukám :-) my jsme měli vínovou svatbu, původně jsem chtěla šaty s bordó prvky a naonec jsem měla čistě bílé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my máme datum jasnej...7.6...je to datum mého narození a lepší dárek k narozeninám dostat snad nejde:)
Odpovědět
Profilova fotka
@narisa ty bláho, to je docela malej rozpočet ne? já jsem se tak pídila po cenách hostiny a rautu a cca 40lidí cca 50tis...takže si dávam limit kolem sto tisíc....a bojim se, že to stačit nebude, jaký máš plány? kolik za co utratíš?
Odpovědět
Profilova fotka
nicole1: když mně nemá kdo přispět a já stihnu dát dohromady tak těch 50 tis. Navíc máme jen 25 hostů. Nějak to jít musí. Za šaty chci utratit maximálně 5tis., mám štěstí, že přítelova maminka má kamarádku švadlenu, která mi ušije šaty. Dekorace chci kupovat dopředu. Jen mi dělají starosti ty snubní prstýnky.
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta o té vínové jsem také uvažovala, protože jsem tmavých vlasů a očí a mám tu barvu ráda, ale ještě uvidím. Jinak ten obřad na Hluboké opravdu stojí 2000,-, ale jen v úřední den a to je pátek (což já chci), kdybych to chtěla v jiný den , tak je to za 4000,-
Odpovědět
Profilova fotka
@narisa Ahojda, díky za přivítání. Máme to stejně, také jsem letos dodělala VŠ, takže to mohla být hezká odměna :-) ale holt až 2014. Jo jak píšete, že nakupujete dopředu, snad mě nebudete mít za blázna, ale už dva dny mám doma šaty :-D jela jsem v pondělí do města a najednou na svatebním salonu cedule, že je výprodej. tak jsem tam nakoukla a mám úžasné šatky, hned mi padly do oka a stály 2990!! No nemohla jsem je tam nechat, tak je maám tajně doma schované v úložném prostoru a navíc mám teď motivaci, že nesmím přibrat :-)))
Odpovědět
@kecka28 Tak pokud by sis už nyní zamluvila v půjčovně, bylo by to asi hooodně předčasné..Ale když si je výhodně koupila tak je to rozumné.Kdyby se ti hodně změnil vkus, nebo se stalo cokoli jiného tak je můžeš vždy prodat
Odpovědět
@narisa my chceme prstýnky z oceli a ty co se nám líbili stály cca 1000,-
Odpovědět
@kecka28 tak to je mazec ... já budu mít s šatama problém ... nejsem zrovna tintítko a k tomu mám velký prsa, takže výběr omezenej.
Odpovědět
A už máte představu o hudbě? Mě se hrozně líbí tahle http://www.youtube.com/watch?v=hs2-4a... Ale už teď se mi dělá husina a lezou slzy do očí ... prostě srdocvka ... takže jsem ji vyloučila, páč bych začala bulet na začátku obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 také bych hned brala šaty takto dopředu, ale problém je v tom, že moje velikosti jsou řekněme zvláštní. Prsa mám malá, ačkoli jsem dost oplácaná, takže já asi budu shánět šaty špatně, a proto si je nechám ušít. Ale kdybych takhle narazila také na nějaké ve slevě a mojí velikost, také bych neváhala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aloverka já jsem chtěla z bílého zlata, ale ty ceny vážně nic moc. Doufám, že objevím alespoň do 8 tis za oba. Je pravda, že přítel pracuje rukama a tady několikrát padlo, že ty z oceli vydrží více. Budu to muset víc prozkoumat
Odpovědět
Nám se líbí třeba tyto a nevím přesně kolik stáli, ale nebyla až taková palba. Zásnubní prsten mám taky z oceli a vypadá jak ze zlata.
Odpovědět

Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?