Svatba, Prostějov 2012

Profilova fotka
Halo halo, je tu někdo z Prostějova.... na rady a diskuzi ohledně svatby v Prostějově ;-)
Odpovědět
@pegitka ahojky, my teda ještě nemáme přesné datum, ale doufám, že to ještě letos stihneme...:-) a viděla bych to taky na podzim a možná taky na plumlovský zámek jako ty ;-)
Odpovědět
ahoji,my se stale rozhodujem kde mit hostinu v pv,ale radnice je jista,uz kvuli dostupnosti zucastnenych.No ceka nas toho hooodne vyridit.a co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, tak my už jsme s tím hodně pohli. Jelikož jsme chtěli mít datum 1.9., tak jsme se báli, že toho bude hodně plného. A tak že jo. Obřad máme tedy na plumlovském zámku, hostinu v národě. Docela velký problém byl s fotografem. Na netu jsem si vyhlídla pár dobrých fotografů, bohužel již měli obsazený termín. U 5. fotografa už jsem ztrácela naději, ale nakonec jsme někoho našli a i za rozumnou cenu. Přijde mi líto, dát za 2 hodiny focení třebas 13 tisíc. Tak jsme našli nějakou paní skoro na celý den za 6000. Snad bude dobrá. Jinak máme objednané prstýnky a já se chystám už měsíc držet dietu na šaty ................ale ještě jsem nezačala. Tak snad to do svatby stihnu, zatím je času dost ;-) A co vy? Pokročili jste v přípravách?
Odpovědět
@pegitka vidím, že jsi na tom podobně jako já, do hubnutí se chystám už dlouho...ale vždy je to takové nadšení chvilkové a pak se zas nadlábnu, když my oba tak rádi jíme :-D ale vím, že s hubnutím začnu, jak budeme mít definitivní datum, takhle jak jsem teď bych se nevdávala :-D no a to datum jsme zrovna o víkendu řešili a došli jsme k tomu, že to asi na podzim nestihnem...hlavně asi nebudem schopni vybrat restauraci v pv, je to bída....v národě to máte přímo dole v rest. nebo v nějakém ze salonků? s fotografem taky to samé, taky mi přijde dát za focení víc jak 10000 moc...a jakou paní jste si nakonec vybrali? Já bych chtěla aby nám fotil Vít Němčák..toho jste taky zkoušeli? Kolik prosím tě chtějí za obřad na Plumlovském zámku? Máme ve výběr ten a zámek v Tovačově....
Odpovědět
Holky, tak my chteli svatbu taky na Prostejovsku,ale nakonec jsme presidlili kousek za Olomouc,na Hrubou Vodu,hotel Akademie,krasne prostredi a vse v jednom miste. Prostejovem jsme se probirali dlouho,zle nic se mi nelibilo. A fotografa taky mame super, a za 6500,doporucili nam ho primo na Hrube Vode, a mile prekvapil,jak cenou tak kvalitou fotek. Jinak jsme jeste premysleli nad zamkem v Boskovicich,ale nechceme absolvovat to neustale premistovani,jelikoz mame velkou rodinu a byl by to hroznej srumec :) Tak drzim palce,at vyberete neco krasneho a vyjde to na vybornou!
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl jojo nejspíš dole v restauraci, je nás nějak moc. Ty jo, tak mě ani to datum nějak nepřemluvilo a dlábím se pořád dál a dál. No nejvtipnější je, že mi to kolem nějak těhotní. Můj svědek má termín 7 dní po svatbě a druhá kámoška to bude mít asi taky tak. Tak to bude možná napínavý. Zatím máme předobjednanou paní z Mohelnice, jmenuje se tuším Zatloukalová, tam nás to vyjde na 6500 za 6 hodin. Toho Víta jsme asi nezkoušeli...... nějak nám nepřišel do cesty, ale zkoušeli jsme olomoučáky a brňáky. Na Plumlově chtějí 2500. Plumlov se nám hned zalíbil......... přišlo mi to, jako kdybych se vrátila do dětství.
Odpovědět
Profilova fotka
Další nevěsta od Prostějova se hlásí:-) My máme zařízeno...no vlastně všechno podstatné, hostinu, fotografa, cukrářku, obřad, oznámení bude do měsíce, prstýnky máme doma , oblek pojedeme vyzkoušet příští týden a šaty budu mít na míru. :-) Jinak s tím fotografem je to pravda. Pořádní fotografové mají tak 10 měsíců (až rok a půl) dopředu zamluvené termíny od června do září. Volno mají jen ti ne zrovna dobří a pak takoví kamilandsimona kteří jak na potvoru začali fotit spolu a tak za focení berou přes 30000...
Odpovědět
@melme Ahoj, a kde budete mít obřad a hostinu? Jak tak čtu, že už vše máte, tak se asi opravdu pomalu loučím s myšlenkou, že bysme to mohli taky v září stihnout, když ještě nic nemáme :-D a kdo ti šije šatičky?
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl jen k fotografovi Víťa je úžasný fotograf a hodně se do focení vloží, fotil v září svatbu kamarádům, šli na procházku snad na 2 hodiny, on pořád běhal, lehal na zem, naváděl si je co a jak, takže to bylo obdivuhodné, ale cena tomu teda asi odpovídá. Tím, že to byli jeho kamarádi, tak měli asi slevu a focení a 200 fotek je stálo myslím kolem 8-10 tis, jinak si ale myslím bere tak 15 říkali :-(
Odpovědět
@evly jj vím že je fajn, proto ho chci :-) ale to s těma cenama nee, to je přehnané, ale tak záleží kolik fotek člověk chce...100 fotek 5000,-
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl vím, že oni dali 10 a měli 200 fotek a to se s ním znají od mala, tak prý měli dobrou slevu, však uvidíš, za zeptání to stojí, jako fotky krásné, jsem se dívala na ty stránky, že hned jako první album jsou právě ti naši kamarádi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl My budeme mít obřad v kostele v Mořicích a hostinu v Nezamyslicích v SRC. Je to kousek od PV... Tak jestli teď začnete tak to stihnete v pohodě.Prstýnky jsem si nechali dělat u Kalába v PV-nádherný a moc příjemná a informovaná obsluha a měli jsme je za 14 dní hotové, fotografa máš taky raz dva-jen ti dobří už budou mít nejspíš plno,hostina bude možná trochu problém-záleží kolik budeš mít lidí, jestli víc jak 40 tak to je problém už sám o sobě většinou. Obřad taky nebude problém. Cukrářka možná problém bude-ta moje si třeba bere na každý měsíc jen jednu svatbu... Jo a šaty mi bude šít mamka-jak svatební tak popůlnoční :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@flowerbl, evly. tak jsem dneska kontaktovala fotografa Víta a docela dobrý...... nabídl nám 5000,- základní balíček + cestovné za 100 fotek dle vlastního výběru.. to je myslím hodně pěkná nabídka a i fotky jsou hezký..... tak to možná ještě změníme. Díky za info ;-) Holky a nemáte nějaké zkušenosti s těma cukrářkama......... nikoho nějak neznám. Jen jednu a ta mi přijde poměr cena výkon nic moc za draho. Slyšela jsem o paní Začalové, ale neznám ji z vlastní zkušenosti.
Odpovědět
@pegitka jj já vím, taky mi to právě tak psal...ba jeho fotky jsou boží :-) jen teda na Plumlově prý ještě nefotil...
Odpovědět
tak to jste me holky ted docela zaskocily s tim,ze uz je vsechno rozebrane.My doletime do cr az na konci unora a to jsem si myslela ze nebude problem behem tydne vse vyridit.Nevite nahodou o nejake pekne restauraci i s ubytovanim a kde si muzeme prinest vlastni alko? zulejka : muzu se zeptat na kolik vas tam vyjde obrad?
Odpovědět
Jeste dotaz,nasla jsme na netu par restauracek,ale nikdy jsem tam nebyla,jen to muzu hodnotit podle fotek..tak jestli je znate a mate nejake zkusenosti k nim prosim o info :) : Penzion a restaurace u Chmelu, Pension Alberta, Restaurace U Templare. Dekuji :) Jo a na tom Plumlove tam budete mit hostinu kde?
Odpovědět
@niky10 a ty žiješ mimo ČR? Z těch restauraci co píšeš, tak u templare hrůza - putika, prodávají kupóny na jídlo na slevomatu...alberta tam jsem nebyla ani nepamatuju, ale sem tam tam asi svatbu mají...a u chmelu super, pokud bys to chtěla mít venku, je tam krásná zahradka, gril, paráda...vevnitř uz asi nic moc... svatby tam dělají, jen to tam bude poměrně drahé... Kolik vás bude? Je to v pv špatné s těma rest, taky nejsem schopná vybrat :-/
Odpovědět
@flowerbl jj uz pres dva roky jsem v Uk,tak je to pro me tak trochu vsechno vice slizitejsi :) V prostejove jsem bydlela jen 5 let,ale pritel tam zil.Mohla bych pozadat o rady tchyni,ale ta by pak tu svatbu zorganizovala cellou :D tudiz ji ani nebudem rikat nic :) Tak diky za infa,templar se skrta a do popredi se tedy dostava U Chmelu :D No nas bude predbezne 30 lidi na obed a 60 na raut.A jeste sehnat ubytovani pro par anglanu a zbytek rodiny co je od Pv 100 km :( ach jo :( kdyby tak bylo v pv,nejake pekne posezeni kam se da donest vlastni alko,to by byla parada :D uz jen z toho duvodu,ze vse si platime sami. Jo a mas v Pv overenou nejakou kadernici a kosmeticku prosim? Kolik vy planujete lidi?
Odpovědět
Profilova fotka
@niky10 já jsem do pv chodila ke kadeřníkovi Karlu Dosedělovi. Dřív pracoval ve studiu In a teď jede na vlastní triko. Je hrozně šikovnej a má skvělěj přístup- Když jsem u něj byla poprvé, tak jem v salonu ztratila naušnici-takovou malou pecku- a když jsem po víc jak půl roce přišla k němu podruhé, tak první co mi po pozdravu řekl, bylo že mi ji našel :-). Navíc i když teď už k němu nechodím-dělám panáka kamarádce která se učí na kadeřnici-vždycky mi dojde sms, že tehdy y tehdy jede na dovču tak ať se neobjednávám. . Chdí k němu i mamka a celkově si ho dost lidí chválí. Kdyžtak můžu dát kontakt-je ochotný na česání přijet domů, takže ty nikam nemusíš a neztrácíš tak čas. V tom studiu In jsou i kosmetičky. Na stránkách mají nic moc obrázky. Ale co jsem viděla jak malovali holky na miss SŠ oděvní, tak ty byly nalíčené perfektně.
Odpovědět
:) teda tak to se v dnesni dobe jen tak nevidi (slusni lidi jeste jsou) :) Za kontakt bych byla vdecna,diky :) Tebe bude cesat kamaradka?
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl tak nakonec jsme s tím fotografem zůstali u původní verze u paní Zatloukalové. Tak snad neprohloupíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@niky10 restauračka u chmelu je super. Ten hotel Albert asi nic moc...... neslyšela jsem nikdy o nikom, že by tam byl. My to máme v národní domě- v divadle. Měla to tam švagrová před dvěma lety a docela se mi to tam líbilo. Poměr cena výkon dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
@niky10 Kontakt ti pošlu zítra do IP, moji vizitku má půjčenou mamka. No já s česáním ještě úplně nevím.Původně jsem byla rozhodnutá pro Karla Doseděla, ale pak mi jedna známá vychvalovala salon v Kroměříži , ale tam za mnou nebyli ochotní dojet-což je pro mě rozhodující, hlavně že si za zkoušku berou prý kolem 1000 Kč ale arogantní jako prasa. No a pak právě se nabídla ségřina kamarádka- je kadeřnice a teď si dělá nádstavbu-shodou okolností s jí Karel dělával školení a občas jim prý zaskočil místo mistrové:-) . Je moc šikovná a hrozně ji to baví, tak jsem říkala že to vyzkoušíme až zas bude u našich a uvidíme. Takhle může trénovat účes až do svatby:-) Navíc když nebude česat mě tak mého milého určitě, neb ten má dlouhé vlasy a francouzský cop si zaplést neumí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a teď mě napadlo, byli jsme teď na oběd u Koníčka a dělají tam i svatby a mělo by tam být i ubytování. No nevím kde to mají, nebo jak ty pokoje vypadají, ale vaří tam výborně. Jo a ještě jsou prý dobré Tři břízy. Osobní zkušenost ale nemám-tchýně o tom pořád mluvila ať to uděláme tam. Jinak se ještě hodně jezdí do Kralic. Tam si můžeš zajistit catering-třeba Tři břízy a alkohol a podobně si donést svůj...
Odpovědět
dobre diky.No ja preferuji salon,protoze stale nevim kde vlastne budu se chystat atd. Uz jsem tady nekde cetla o Trech brizach,tak se tam taky pujdu pak mrknout snad to vyjde i s tim alkem :)diky moc za infa Ale mas to super s tema ucesama,ze mas nekoho kdo bude zkouset vicero.Ja co jsem nasla na netu tak vsechny zkousky ucesu se pohybuji kolem 500,- a finalovy uces 1000,- tak ted nevim,zda se jako zkousi jen ten jeden uces,nebo mi ta kadernice jich vyzkousi ucesat vice za tu 500,- ?
Odpovědět
@pegitka V tom narodnim dome jsem kdysi byla,maji to tam docela prostorove dobre resene.Jen podle stranek bych se za alkohol moc nedoplatila ( kdyz znam nase zname,kteri radi maji porad plne stamprle :D :D )
Odpovědět
Profilova fotka
tak to nevím, my tam máme známého provozního, tak snad nám udělá cenu. ale každopádně by se mělo jít domluvit s provozním restaurace na donesení vlastního alkoholu... tzn., že si koupíš svoji láhev a mu zaplatíš za vršek dle domluvy. Tak snad to tak platí.
Odpovědět
@niky10 @melme U koníčka vaří opravdu výborně, je to stejné jako Na kovárně, ale na svatbu to ani v jednom moc není, špatně řešený prostor, 60 lidí by se tam opravdu nevlezlo, natož pokud by chtěli tančit...U tří bříz se na svatby docela specializují, je tam v sezoně snad každou sobotu...vdávala se tam před pár lety sestřenka a opravdu fajn, jak jídlo, tak servis, všechno....i 60 lidí by se tam snad poskládalo...jen nám se tam vůůbec to prostředí nelíbí :-( a to s tím vlastním alkem nevím, já bych tak nejradši večer grilovačku a to je taky tady problém...ještě bys mohla kouknout na Bělecký mlýn, docela to tu holky chválí...
Odpovědět
@flowerbl No pritel take mluvi o grilovacce,ale obavam se,ze by pak ze svatebniho veseli se to zvrhlo v obycejnou normalni chlastacku (zadny tanec,prevleceni se do normalu atd) :( O beleckym mlyne jsem toho tady taky dost cetla,ale vzhledem ke stari vetsiny rodiny by to bylo nepohodlne s tou prepravou.No ja uz zacinam mit pocit,ze to bude svatba plna ustupku a nic nebude tak jak bych chtela.
Odpovědět
@pegitka tak to jo.mozna blba otazka,ale jak za vrsek? :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?