Svatba Praha a okolí 2010. Máte rady či nápady?

Profilova fotka
Ahoj holky :-) , Jak jste na tom s plány se svatebním obřadem v Praze nebo hodně blízkém okolí? Jaké máte zkušenosti, kde se vám to líbí a tak dál? Jak se pohybují cenové relace? My plánujeme svatbu na 5.6.2010, ale na místě se pořádně nemůžeme dohodnout :-| . Děkuju moc za rady a nápady :-)
Odpovědět
1
2
10
Profilova fotka
Ahoj, my plánujeme svatbu v srpnu nebo září 2010 a taky máme "problém" najít místo. Líbí se nám Štiřín, ale tam je to docela drahé, takže pořád hledáme. Jsem z Prahy-západ a nechce se mi dojíždět někam daleko, ideálně tak půl hoďky, ale možná budu muset ustoupit. Ještě se mi líbí Zbraslavský zámek, Bertramka a Vyšehrad.
Odpovědět
Ahoj, my budeme mit svatbu v dubnu a predbezne jsme vybrali Libensky zamecek, je to tam krasne, zitra to jdeme zamluvit. Pak jeste hospodu a to zakladni budeme mit za sebou :-). Alespon doufam.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Smisca- Štiřín je moc krásný, taky se nám líbil, ale ten pronájem je opravdu velmi drahý, tak jsme si to zase rozmysleli ;-) . Jsi z Prahy-západ??? Já jsem, ze Stodůlek, tak hledáme něco taky ne tak daleko. Koukali jsme že se oddává a je poměrně levná hostina v Jinočanech, jmenujete se to svatební studio Agnes a dělají taky všechno, včetně půjčování šatů, zkus se na ně kouknout. Já jsem jim psala o info, tak čekám na odpověď, ale zatim se stále rozhodujeme... Ahojky bbara, na Liběň jsme taky koukali, nevíš jak je to tam s cenou? Někde jsme ale koukali že je tam problém s vlastní hudbou, že ti dají na výběr nějakou jejich, tak nevím, je to asi také na domluvě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my bydlíme kousek od Trmalovy vily, kde se také pořádají svatby - třeba tip pro některou z vás.o)
Odpovědět
Profilova fotka
petra033: jj, z Prahy-západ, ale bydlíme od Prahy jižně :-) Díky za tip, určitě se mrknu. Možná ale nakonec zůstaneme u Štiřína. Ve všední den je to levnější a stejně skoro všichni hosti budou z daleka, takže si na to budou muset vzít dovču. A kdyžtak ušetříme ještě na něčem jiném. Ono 10 000 je asi takovej zámeckej průměr, ne? I když já vlastně nevim, na jiné zámky jsem nekoukala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky elischka, moc děkuju za tip, hned na to kouknu, na takové místo jsem ještě nekoukala, konečně něco nového :-) Smisca, no asi takové nějaké ceny na ten pronájem budou, ale zase je to tam nádherný, to je fakt. Já jsem psala na zámek Trnová, Praha 5, je to tam taky krásný a moc hezký mají ty místa v zahradě,tak čekám na odpověď, zkus se podívat, třeba se ti to bude taky líbit
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, holky, sice nebudu mít svatbu v praze, ale bydlíme v butovicích ;-) a dost věcí se poveze na svatbu z prahy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
petra033: Trnovou znám, je kousíček od nás. Ale tam je to snad ještě dražší, než na Štiříně... :-| Ale hezký to tam mají, to zase jooo... glumbi: ahoj, to vás obdivuju, že se vám chce převážet věci. Já se ani nechci moc dlouho převážet na obřad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj glumbi, tak to bydlíš kousek ode mě, koukám vybrali jste si krásné místo, ale to je pro nás trošku z ruky :-| a koukala jsem kolik toho máš už zařízeného, to je paráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
smisca: fakt??? tak to jsem zvědavá co mi napíšou, psala jsem dotaz kolik stojí pronájem pouze na obřad, tak jestli je to dražší než Štiřín, tak to se mi Štiřín určitě líbí víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No koukala jsem, že malý sál na půl dne mají za 3 500, ale pak pod ceníkem ještě mají, že minimální cena pronájmu nebo služeb je 25 000. Takže jestli to chápu správně, docela síla...
Odpovědět
Profilova fotka
ještě mě napadla "Písecká brána" - webovky mají nic moc, ale mrkněte na album od "baarca"
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
elischka: koukala jsem na to, nevypadá to vůbec zle, samé zajímavé tipy :-D smisca: teda to jsou ceny, já jsem se na těch jejich stránkách právě moc nevyznala, tak jsem radši napsala konkrétní dotaz, ale jak to tak vidim, tak to asi neklapne :-( , no nic těch míst je spousta, tak něco snad vybereme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
elischka: Písecká brána je zajímavá, hlavně tim, že je bezbariérová, protože se snažíme hledat místo s minimem schodů. Bohužel bysme to měli skoro přes celou Prahu :-( petra033: míst je asi opravdu hodně, já jsem se je snažila hledat v našem okolí na mapě, ale právě jsem jich moc neviděla - konkrétní tipy jsou prostě lepší. Ještě jsem vlastně chvíli uvažovala o zámku v Dobřichovicích. A vždycky se mi líbila kaple na Křivoklátě, ale to už máme hodně z ruky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, ja jsem na netu nasla zamek Ctenice, vypada to tam moc hezky, znate to tam nektera? Je to Praha-Vinor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj blujay, Ctěnice neznám, ale my bysme to měli daleko...
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko... máme to v hradci z důvodu úspory :-) s přítelem nejsme ani jeden z Prahy, on z ostravy, já z hradce. Když bychom to měli v praze, tak bychom platili ubytování pro cca 60 lidí. tak jsme řekli, že to bude u našich. je to tam levnější a moje rodina nepotřebuje hotel ;-) a co Zbiroh? je to směrem na plzen a fakt hezký, a pro církevní svatbu břevnov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, glumbi: je fakt že jste vybrali krásné místo a když to máte tkhle vymyšeln, tak je to perfektní :-) bluejay-koukala jsem na ty Ctěnice, vypadá to tam hezky, ale jinak mi to tam nic neříká smisca, zajímavá místa, já jsem vždycky chtěla svatbu na Hluboké, ale to je fakt že už je to pro nás hodně daleko :-D Jinak jsme dneska jeli kolem té Písecké brány a nevypadá to zle a podle fotek je to vevnitř hzký, takže je to jedna z variant. Nemáte někdo zkušenosti s Vyšehradem???
Odpovědět
petra033: Ahojky, cenu ti budu vedet rict vecer, odpoledne to tam jdeme zamluvit, tak se zeptat i na tu hudbu, ale myslim ze rikali ze je tam hodne sikovna varhanistka, tak nevim. O Ctenicich jsme taky uvazovali, ale byli jsme se tam podivat,prijde mi to male a hlavne hodne drahe vzhledem k tomu ze tam zase nic moc neni. Navic koukni tady na par diskuzi ohledne Ctenic a uvidis..Me to tedy odradilo. V Libenskem zamecku jsme se byli primo podivat a i kdyz to nevypada z venku, uvnitr je to krasne hlavne ta kaple, ve ktere se oddava
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky bbara, určitě mi dej vědět jak jste tam dopadli a jak to chodí s tou hudbou, koukala jsme na fotky a máš pravdu, uvnitř je to moc pěkný
Odpovědět
petra: s Vyšehradem zkušenosti mám .... nezapomenutelně krásné x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj cell, věřím, máte krásné fotečky :-) . A tam se oddává pouze v Gorlici, nebo lze zvolit i jiné místo? Na kolik Vás tam vyšel obřad??
Odpovědět
Ahoj, já jsem původně z Prahy, ale odstěhovala jsem se k přítelovi do Příbrami a rádi bychom nějaké místo na půl cesty ... Hostina bude nejspíš v Pb...Tak kdyby jste někdo věděl o něčem hezkém a hlavně finačně dostupném, tak sem s tím :-D
Odpovědět
petra: je to možné v katedrále (církevní obřad), nebo obřadní síni, která je ale malinká s podivnou nepatřičnou aparaturou a upřímně nevím o nikom, kdo by se tam bral, dále Gorlice anebo venku na hradbách by to šlo asi taky. To jsem moc chtěla, ale větru dešti neporučíš, ukryli jsme se tedy a nelitujeme. Pro nás má Vyšehrad zvláštní mystickou atmosféru, stále tam chodíme randit, teď už ajko manželé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
luciash: kousek máte krásnou dobříš ;-)
Odpovědět
lucia: co Mrač? ;-)
Odpovědět
glumbi - ano, to je jedna z možností, ale hledáme dál :-) cell: nevypadá to tam zle...ale to už se mi zdá daleko...
Odpovědět
Profilova fotka
luciash - my jsme to měli v Památníku Ant.Dvořáka na Vysoké u Příbrami.o)
Odpovědět
Profilova fotka
přímo v Příbrami máš ještě Sv.Horu, poblíž zámek v Březnici.... ;-)
Odpovědět
Ahoj. Tak jsme si vcera byli zamluvit termin na Libenskem zamecku. Bohuzel ten co jsem chteli (10.4.) nebyl volny, tak jsem to posunuli o tyden. A mame to v te kapli, tak mam radost. K memu velkemu prekvapeni se tam vubec nic neplati, i kdyz ani jeden nejsme z P8 a navic ja jsem jeste slovenka. Pristup byl velice vstricny a hned jsme vyridili vsechny papiry. Jedine co se plati je hudba (varhany) 500kc. Mas na vyber se seznamu pisnicek. Je potreba vybrat si tri ktere zahraji. Ptala jsem se i na vlastni CD. Pani rikala, ze neni problem, ale nemaji to na cem pustit takze by to chtelo i vlastni prehravac. Akurat rikala ze to nedoporucuje, protoze lidi si neuvedomuji ze tam je uplne jina akustika a pak to nezni moc hezky. Ale rikala, ze kdyz nekdo na tom trva neni problem. Me osobne varhany do atmosfery kaplicky zapadnou vic..Ale je to vec nazoru...Takze tak. Fakt mam radost :-).
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?