Svatba na zámku. Pojďme si o ní povídat

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky ;-) Měla jste, nebo plánujete také svatbu na zámku? Pojďme si povídat o naší zámecké svatbě ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky holky ja bych chtela na zamku v Buchlovicich....
Odpovědět
Profilova fotka
@kaspien Jo tam je to velice populární ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 já bych chtěla na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou:) v Oranžerii:) je to trochu mimo hlavní budovu zámku, tak by tam nemuselo být tolik turistů:) je to tam krásné:)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Jak se dívám, až rok 2013, tak to je ještě spousta času na přípravy, že :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 jj až 2013, ale ono to uteče jako nic:) já mám raději vše s předstihem:) takže už se pomalu koukám a vzhledem k tomu, že si chci vše vyrábět sama, tak ono to pak bude fofr:)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Jj to uteče hned ;-)
Odpovědět
Ahoj holky,taky se hlásím k princeznovské svatbě na zámku :-) , je to krásné prostředí a opravdu nemám ráda svatby v kostele když novomanželé nejsou věřící a dělají to jen proto,aby měli hezké fotky. Ty přece ze zámku jsou také... My zatím čekáme na matriky až se v lednu vzbudí a vyhlásí termíny.... snad se nám trefí ,alespoň jeden z vybraných zámečků :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky hlásím :) Chateau St. Havel .... :))) 4.8.12 .... :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@liza2410 Jj to máš opravdu pravdu. Svatba na zámku má něco do sebe a ty fotky, no už se na ně těším 8-) . Vždycky jsem věděla, že nechci svatbu někde na úřadě, chtěla mít svatbu v kostele, ale protože nejsem pokřtěná, tak jsme zvolili zámek a já jsem ještě štastnější než s kostelem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@parradka Ahoj, taky tě vítám mezi zámeckýma nevěstama :-) . Pěkné datum, jak jdou po sobě ty čtyřky :-)
Odpovědět
tak já se taky přidávám, my budeme mít příští rok svatbu na zámku Berchtold :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky se přidávám se svatbou v červenci na zámku Lysice ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky se hlásím. Zámek Slatiňany :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky a budete mít nějak uzavřené prostory, kde bude svatba nebo tak? my na Karlově Koruně budeme mít obřad v Oranžerii, tam budeme sami, jinak park a zámek bude otevřený. Také se mi líbil zámek Žleby, tam je to na nádvoří zámku, ale neuzavírají nádvoří, takže tam normálně chodí průvodce s lidmi a to se mi vůbec nelíbilo a za uzavření nádvoří chtěli pro nás velmi moc peněz.
Odpovědět
Ahoj, my Jemniště:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte také možnost focení přímo v interiérech zámku? My ano, moc se těším na výsledné fotky, určitě si necháme udělat i nějaké z pokoje, který budeme mít zarezervovaný přímo na zámku. Prostě vše na jednom místě :-)
Odpovědět
@misulka88 Tak to máte fajn, to my ne... my navíc ani obřad na zámku mít nebudeme, ale na velké zahradě hned u toho zámku, focení uvnitř je možné...
Odpovědět
Na Liberecku je v Jablonném v Podještědí krásný zámek Nový Falkenburg, slouží jako dětský domov, takže se tam konají svatby jen omezeně, vždy jen jedna svatba o víkendu, takže se tam člověk nepotká s žádnou jinou nevěstou a je to tam nádherné..krásný zrcadlový sál, velká zahrada, prostě pohádka...já jsem tam byla na svatbě jako host a byla jsem unešená:)..doporučuju:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se brali na Chvalském zámku v Praze-Horních Počernicích. Nejlepší na tom je, že je to oficiální oddací síň té městské části, takže jsme platili jen 1 000 Kč za svatbu mimo oficiální oddací den :-) A za focení v prostorách zámku (včetně sklepení) po obřadě se platí jen 300 Kč, což mi ve srovnání s jinými pražskými cenami přijde úplně za hubičku :-) V den naší svatby tam navíc zrovna probíhala výstava kostýmů z Arabely, takže jsme se při focení pěkně vyřádili :-)
Odpovědět
@misulka88 máme to úplně stejně jako vy s těma interiérama ;-)
Odpovědět
Ahoj hlasim se mezi "zamkovky" zatim rozhoduji mezi Chateau Kotera a Stirinem, nejaka doporuceni? :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít také na zámku. Buď na Karlově Koruně v Chlumci nebo na pardubickém zámku. Uvidíme, jak vypíše termíny pardubická matrika...
Odpovědět
@tetenko s Kotěrou zkušenost nemám, ale se Štiřínem ano. Chodíme tam pravidelně na konzerty apod., tak jsem myslela, že to bude dobrá volba, až na to, že na obchodním oddělení sedí velice "příjemné" dámy.. což jsem věděla i od známé, co tam pracovala. Ale chtěla jsem si to potvrdit.. bohužel se potvrdilo.. už jenom to, že informace na webu nejsou pravdivé, paní mi do telefonu řekla, že se se mnou o svatbě nehodlá bavit apod. Zkus jim zavolat a uvidíš.. třeba budeš mít větší štěstí než já.. ale přeci jen tě chci varovat.. i tady na beremku jsou vesměs špatné reakce na tohle místo..
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina my se byli v Chlumci podívat a naprosto skvělé jednání:) takže mohu jen doporučit:) strašně milí a ochotní, vyjdou ve všem vstříc:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak my měli svatbu teď v listopadu na zámku Dětenice. Nechtěli jsme svatbu na úřadě a poblíž nic moc hezkého není, tak jsme zvolili zámek a byli jsme fakt spokojení. Zpočátku jsem trochu litovala těch peněz (přeci jenom 12tis. s matrikou nám přišlo dost), ale nakonec jsem ráda, že jsme se takhle rozhodli, už jenom ta zámecká atmosféra :-) bylo to fajn a rodině se to celé moc líbilo, takže za mě určo doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho - uvidíme, poplatek se mi zdá zbytečně vysoký :( 5000 za pronájem ještě OK, ale matrika chce za obřad dalších 1500,-, celkově už se mi to zdá hodně, když v Pce je to 3000,- + 1000,- poplatek matrice...
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se k Vám.My budeme mít svatbu 23.6. na zámku Berchtold :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co zámecké nevěstinky, nějaké novinky z příprav ;-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,u nás se to pohnulo dost,máme vše podstatné,místo,hostinu,fotografa,kameru,šaty obou,v úterý bude oznámení,objednané prstýnky,dort a zákusky,kadeřnice,nehtařka,kosmetička,domluvena schůzka s kastelánkou a floristkou @annazuza v Dětenicích ve středověké krčmě seznámíme v březnu naše rodiče :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Týjo, tak toho už máte opravdu spoustu :-) šikovní. Dívala jsem se do alba na ty jmenovky. Já chci totiž úplně stejný styl, jak máš ty, ale ve fialové ;-) ,to máš z fleru? A jaké zkušenosti máš s tou slečnou co to vyrábí? Vaši rodiče se ještě neznají? Jsem ráda, že toto už řešit nemusím a že se za ty 4 a půl roku už znají :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?