Svatba na Vysočině - Žďár n.S. a okolí

Zdravím všechny budoucí nevěsty z této lokality... Byla bych ráda, kdybychom si tu předali tipy na vše možné - kde půjčit svatební šaty, nej. fotograf, kapela apod. Já konkrétně sháním někoho, kdo dělá svatební koláčky, šaty zatím taky ještě nemám (byla jsem v Kriss Bey, tak už mám favoritky, ale ještě ne úplně vybráno)... Kde si necháváte dělat prstýnky?
Odpovědět
Stejný problém jsem řešila minulý rok a podařilo se mi natrefit na tyto dodavatele, které můžu jen vřele doporučit. Hostina a ubytování: Hotel Leopold, Račín Dort, cukroví, koláčky, výslužky: Cukrárna Fontána, Přibyslav [HB] Účes a líčení: Renata Staňková z Vlasového studia La Monique, Žďár nad Sázavou Fotografka: Lenka Novotná [HB] Květiny a květinová výzdoba: Rozkvetlý domov, Žďár nad Sázavou Doprava: ZDAR, Žďár nad Sázavou Tisk svatebního menu (návrh jsem si dělala sama): Tiskárna UNIPRESS, Žďár nad Sázavou Ostatní dodavatele (kapela, šaty, atd.) jsem měla převážně z Brna. Takže pokud nemůžes najít toho správného na Vysočině, tak stojí za to rozšířit záběr. Přeji hodně štěstí při hledání :-)
Odpovědět
Ahoj, Zatím máme akorát zajištěnou kosmetičku-kadeřnici-nehtařku v jednom - Studio Há (ZR). Nápoje a pivní sety budeme brát z Nápojové centrum Fiala. Fotografa máme z Brna, prstýnky od kováře z Plzně, šaty šijeme sami a látky objednáváme z netu. Kytku budeme dělat taky sami, ale květiny budu objednávat v květince na Veselské ulici (ZR). Zajímaly by mě hlavně zkušenosti s cukrovím a dorty.
Odpovědět
Profilova fotka
Nas svatba ceka, a fotografku mame Lenku Bradacovou (VM), kvetinarstvi u Verunky (VM), prsteny u Pohanky (VM) a svete div se, hudbu jeste nemame zajistenou... dort si budu delat sama a svatebni buchticky budu mit z ucnaku z HB. Nejake typy na kapelu, hrajici a zpivajici par popr. DJ? Okoli Zdar a za prijatelnou cenu? Dekuju :)
Odpovědět
Mě dorty peče kamarádka, na cukroví jsme ve fázi shánění... Momentálně mi jedna paní odřekla...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?