Svatba na Vysočině. Která se tu taky vdáváte?
No, když ono je to těžký, když sem byla nemocná doma, tak sem tam byla pořád sama, manžel chodil domů až večer, o víkendu byl pryč, koupil si novou motorku, tak je pořád v garáži a mě to už nějak deptá, být pořád doma sama, i když někam vyrazím, třeba k našim nebo se ségrou, tak se stejně vracím do prázdnýho bytu a on přijde až večer a je utahaneja protivnej, protože se mu nedaří to spravit. Hlavně je to tou nemocí, to mě asi hodně dopomohlo k tomu mému nynějšímu smutnému stavu
S tím zdravím mám pořád problémy a pořád nový a nový problémy... no snad to brzo přejde....
13. dub 2006- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Chechto, u nás je to v práci naopak, topení jede naplno, i když je venku 20 stupňů celý den. Okna máme na jih, takže sem praží slunko celý den. Sedím hned u okna a u topení a když není venku moc hic, tak když máme otevřený okno, abysme tu nezdechli, tak mi zase tahne na záda
, tak si nevybereš. takže já mám otevřený okno a sem navlečená, aby na mě netáhlo a dalo se dýchat a topení jede naplno
13. dub 2006No ono si teda nevybereš (to já teplo špatně snáším), ale mě tady krásně protahuje i když je okno zavřený - prostě hnusná stará barabizna - hlavně, že jim platíme nájem
A ještě ke všemu mám okna na sever - krásná kombinace. naštěstí masérnu mám na jih a tam když zasvítí sluníčko tak ani topit nemusí - jenže ono nesvítí
13. dub 2006
ahoj žirafko

zdendo, nebuť, já taky včera byla, ale holky z bereme se mi hodně pomohly....