Svatba na Trojském zámku 2010. Kdo se přidá?

Ahoj všichni, plánuji svatbu na Trójském zámečku v Praze. Najde se tu někdo další kdo tam chce mít svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
No původně jsme o tom s přítelem přemýšleli, ale dát 20 000 za pronájem když tě tam honí jak nadmutou kozu..na všechno je jen hodina a pak jdou další. Navíc nás hodně odradilo že obřady dělají jen v pátek a to ještě pouze dopoledne.
Odpovědět
Jo? Tak to nám právě vše vyhovuje. Vdávat se v sobotu nám přijde hloupé, pokud člověk nejede hned v pondělí na líbánky, tak se nemá kdy vyspat a nasoupit hned do práce je fakt divný. A jelikož jsme si vybrali čas krásné pravé poledne a tudíž jsme tam poslední, nikdo nás nikam honit nebude. Holky psali, že za svatbu v parku hotelu dají 5000 základ + 2000 doplatek za více aut + 8000 za příchod matrikářky jelikož oba mají trvalé bydliště jinde a berou se mimo úřední dny a mimo místo, takže ve výsledku 15000. Ještě pořád ti přijde pronájem celého zámku a jeho zahrad na hodinu a půl v Praze hodně?? :-D A s tím honěním...tos měla být někdy na svatbě na Dobříšském zámku ne v Průhonicích. Tam mají obřad na 15 minut, pak tě vyženou do zahrad a kolikrát před zámkem stojí i 2 svatby. To už je jako na úřadě...hrůza!
Odpovědět
"nebo v Průhonicích"
Odpovědět
Profilova fotka
My svatbu v Průhonicích měli vše bylo dokonalé, nikdo na nás nespěchal a obřad byl krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
jajinka23: proti gustu žádná :) my budeme mít svatbu na zámečku a za pronájen nebudeme platit nic. Jen mi přijde zbytečný dávat za pronájem na hodinu tolik, kolik nám bude stačit pomalu na celou svatební cestu :)
Odpovědět
No jo, jenže já se tu neptala na to, kdo má jiný názor, ale na to, kdo tam také plánuje mít svatbu. Takže trochu nechápu tvoje příspěvky. My tento problém řešit holt nemusíme. :-) Tak hodně šěstí se zařizováním...
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak to se moc omlouvám za svůj názor ohledně zámečku..i když to rozhodně není offtopic..nebylo to myšleno nijak osobně..možná kdybys nebyla tak vztahovačná..
Odpovědět
:-D ne tak to opravdu nejsem... jen nemám chuť se ospravedlňovat proč jsem si tento krásný zámek vybrala. Založila jsem si téma protože jsem si chtěla popovídat s někým, kdo má stejné pocity...tak jsem položila jasnou otázku "Najde se tu někdo další kdo tam chce mít svatbu?" Proč tě to tak trápí opravdu nechápu...
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím proč by ses měla něčím ospravedlňovat, nikdo po tobě nic takového nežádal a nikdo ti Trojský zámek neshazoval a nevymlouval (btw to je ta vztahovačnost). Císařský sál je pěkný. Jen jsem řekla svůj názor, kvůli tomu mě snad nemusíš shazovat a dávat mi najevo že tu v této diskuzi nemám co dělat. Psala jsem, protože jsme o Trojském zámku uvažovali, a to není offtopic.
Odpovědět
Nezlob se na mě ale asi si tu otázku opravdu nepochopila...
Odpovědět
Profilova fotka
spíš mi přijde že nedokážeš unést jiný názor než svůj..ale to není můj problém
Odpovědět
jajinko, každý má právo vyjádřit svůj názor, byť negativní. prosím, abyste si případné osobní spory řešily přes ip. děkuji.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, holky nehadat se,... jinak ja jsem si take vybrala trojsky zamek... v vdavam se v kvetnu.. je pravda, ze je drazsi, ale zase je krasny... vetsina je v cene a hlavne soukromi, ktere poskytuje je k nezaplaceni... nechtela bych se vdavat mezi kopou turistu... a tohle je jedinecne reseni...
Odpovědět
Ahoj jjajinko, to jsem ráda, že si se ozvala. Přesně to se mi na tom líbí nejvíc. Třeba na Dobříši chtějí 15000 za zrcadlový sál, ale nic vlastně neposkytují. Ženil se tam přítele brácha, na obřad se před zámkem sešly svatby 3, autem nemůžeš vjet do areálu zámku, ale parkuješ v zatáčce, kde je strašně plno...no a pak všude lidi. Původně se mi líbila Hluboká...nakonec z toho sešlo, jelikož mi strašně času zabere účes a na cestu není čas. Navíc jet tolik km kvůli obřadu je nudna...i pro svatebčany. No ale vadilo mi také, když jsem viděla něčí fotky z Hluboké, jak tam různě postávají a koukají lidi. To mi přijde úplně zkažená fotka a taky se i sám člověk nedokáže moc uvolnit, že? Takže když jsem narazila na Tróju, byla jsem nadšená, že někdo tohle poskytuje a cena mě vůbec netrápí... ;-)
Odpovědět
Ahojky, viš, ja jsem si taky původně myslela na Hlubokou...ale z Prahy je to daleko... a z Troji jsem nadšená a co ty kdy máš svatbičku??? Mě se také libí jejich přístup už jsem se předběžně domlouvala co je možné zařídit v rámci areálu navíc - myslím tím hudbu a tak... no a jsou velice ochotní... už se těším... našla jsem si i pár fotek z cizí svatby a musím říct, že jsou krasné... Myslím, že to za tu cenu opravdu stojí. No už se těším.. a co ty jak jsi na tom s přípravami?
Odpovědět
Tak mi to nedalo a jukla jsem na tvuj profil... no myslím, že máme podoný vkus alespon co se tyce predstavy svatby... jinak ja se vdavam 28. 5. 2010... takze chvilku po tobě...
Odpovědět
jjajina: poslala jsem IP... :-)
Odpovědět
Ahoj holky :-), taky jsem uvažovala a pořád ještě trochu uvažuju o svatbě v Trojským zámečku, ale nějak jsem se nedopídila informací. Mohly byste mi poradit? Kde je možné mít obřad a kolik to stojí? A máte na ně nějaký kontakt? Děkuju moc a moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
janinka23: ahoooj kočko, jak pokračuješ, jak se máš?
Odpovědět
Ahoj misahe, poslala jsem ti IP... :-)
Odpovědět
Ahojky maurinko, jak se máš ty? Já super...pokročila jsem samozřejmě. Mám vybranou vizážistku, v úterý jdu na zkoušku účesu, další detaily se také posunuli dál, tady na bazárku jsem sehnala úžasné krásné vývazky. Jinak jak jsem před tím psala, dávám si větší pauzu. Ted už máme představy kompletní, takže čekáme na Vánoce, kdy to oznámíme rodičům, potom s nimi probrat rozpočet, jít na matriku a na zámek, a pak už se to rozjede už na ostro. :-) těším se, co ty??
Odpovědět
Ahojky, my se taky budeme brát v Trojském zámku, je to tam nádherné, teď ale nevím, kam se vrtnout na hostinu a kam pak na raut, nemáte nějaký tip?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj simco, my jsme si vybrali hotel Starý Pivovar na Praze 5. Jsme v jednání a zatím je to úplně senzační. To sem ale nepatří, tak kdyby sis chtěla psát, napiš IP. Pa jája
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, vytahuju téma, někdo se chystá za rok, když ne letos? Já bych ráda červen 2011, ale velmi bych ocenila i informace od Vás, kdo to už máte za sebou (jestli bylo vše ok, stálo to za to, nějaká chybička, na co se připravit?). Díky :)
Odpovědět
ahojky, my měli svatbu v říjnu v Trojským zánmečku a byli jsme naprosto spokojeni. Krásný interiér, fotky úžasné jak zevnitř tak zvenčí. Je pravda, že svatby jsou plánované tuším po hodině, ale my jsme měli štěstí, že před námi ani po nás nikdo nebyl, takže nás nikdo nehonil (bylo to tím termínem- uplakaný říjen už není moc atraktivní :-) )...to by mne asi jinak mrzelo, protože v zahradě jsme se zdrželi na focení jak dlouho jsme chtěli a no stres. Jinak cena je vyšší, ale zase je to zážitek a fotky na celý život a pokud někdo chce mít trochu repre svatbu se vším všudy tak vřele doporučuju. Celý zámek byl v podstatě jen pro nás, nikdo cizí tam nebyl. Auto nevěsty mohlo vyjet až před schody, takže se v těch střevíčkách nemusíte lopotit přes šutry :-) no a pak už si nevěsta připadá jak princezna. Hudbu jsem si vybrala sama. Jen se nesmí na zahradě házet žádná rýže ani květy atd., ale říkejte to svatebčanům...takže samozřejmě na rýži došlo :-) Posílám kontakt na slečnu, se kterou jsme svatbu připravovali (mají teď stránky svateb ve výstavbě, chtěli po nás i foto ze svatby aby je tam mohli dát), takže ta Vám řekne více info. Užijte si to!! Markéta. Kontakt: Eva.Pickova@ghmp.cz
Odpovědět
Ahoj, děkuju, to je super reference. Já jsem slečně už psala, poslala mi prezentaci a je moc milá. My o tom uvažujeme docela vážně, tak snad nás nikdo nepředběhne (ještě nejde rezervovat termín na matrice). Mohla bych se zeptat, kromě sálu bylo v zámečku uvnitř (smělo se?) kde fotit? A trošku OT, kde jste měli hostinu? Díky moc a hezký den. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky, chtěla bych tuto diskuzi oživit. Tuto variantu taky zvažuji.... Je tam víc síní? Kolik se tam vejde lidí atd? Díky moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj holky, kamarádka se mi na Troje vdávala loni a bylo to úúúžasné!!! :-) Podle mého názoru za to ta cena opravdu stojí, personál byl hrozně ochotný a vstřícný a vše proběhlo pod jejich skvělou koordinací. Moc doporučuji !!! :-)
Odpovědět
Ahojte, my měli nakonec opravdu v Trojském zámku svatbu (letos 1.4.), byli jsme tam sami (před námi nikdo), takže spousta prakovacích míst a žádné praní o focení. Personál byl v pořádku, sl. Picková (teď už asi paní) moc ochotná, nejdřív je ale třeba zajít na matriku na Praze 7, potvrzuju cenu - 1000,- matrice, 20 tis. zámečku. 300,- za přípitek šampaňské. Obřad 30minut max uvnitř, pak ještě hodina (resp. celkem 1,5 hodiny) zahrada jen pro Vás. Nás bylo asi 50 a vešlo by se tam odhadem 3x tolik. Rozhodně jsem nelitovala, bylo to tam krásné a fotky za to stojí, památka napořád. x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?