Svatba na Kutnohorsku/Kolínsku. Máte nápady?

Profilova fotka
Ahoj holky, nebude se někdo z vás vdávat příští rok v okolí Kutnohorska nebo Kolínska? Ráda bych si vyměnila různé nápady, typy na restaurace, obřady, šaty.... a vše co k tomu patří :-) Já mám svatbu v červnu. Zatím jsme si nevybrali přesný den, ale určitě to bude sobota. Taky uvažujeme o Vlašském dvoře. Restauraci zatím nevím. Na šaty se půjdu podívat do salónu Diva v Kutné Hoře.
Odpovědět
1
2
19
Profilova fotka
Ahoj. Já se vdávala před 14 dni právě ve Vlašském dvoře a můžu ho jen doporučit! Je to tam nádherné, jak obřadní síň, tak nádvoří a park.A nemusíš platit žádný poplatek. Oběd jsme měli u Karbanů v Přítokách a také můžu doporučit, jsou to profíci. No a pokud budeš shánět totografa, tak my měli pana Hejčmana z Kolína a byli jsme opravdu spokojení, mrkni do alba.Jinak většinu ostatních věcí jsme zařizovali v Pardubicích, takže s tím ti nepomůžu.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za odpověď. Na všechny kontakty se podívám. Jenom fotografa budu mít jiného, pana Vidrnu z Kolína. Taky se mi moc líbí fotky ze svatby ve Vlašském dvoře, které jsou z parku. Jdu si prohlédnout na tvoje album :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pan Vidrna prý fotí hezky, ale moje kamarádka s ním nemá dobrou zkušenost. Byla s ním domluvená dlouho dopředu, ale na svatbu nakonec dorazila jeho kolegyně a fotky tedy nic moc... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jsem se dívala na fotky, jsou moc hezké!! Sluší vám to!! Kamarádka měla s p. Vidrnou stejnou zkušenost, taky tak přišla kolegyně, ale fotky mají moc pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji :-) . No je fakt že ta kamárádka se vdávala už před dvěma lety...třeba to je jiná kolegyně..nebo zrovna neměla svůj den... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Iwka: ahojky, já taky přispěju se svou zkušeností. My měli svatbu na Kačině v kapli. Místo to je opravdu nádherný...všichni svatebčané z něj byli unešení!!! ALE velkou nevýhodou je, že si všechno musíš zařídit sama...výzdobu, hudbu, rozmístění židlí a hlavně to pak po sobě zase všechno uklidit! Na to, že za to chtějí 3 tisíce nehnou ani prstem...to mě docela naštvalo, ale co nadělám, že? Jinak svatba tam je nádherná. S panem Vidrnou jsme měli stejnou zkušenost...nejdřív nás utvrzoval v tom, že přijede fotit on a nakonec tam byla jeho kolegyně, ale fotečky jsou vážně nádherný :-) Kameraman - pan Brož z Pardubic - jen doporučuju! A hudba Gerge &Co. rovněž z Pardubic a naprostá spokojenost. Fakt byli užasný!!! Šatky - ženich si koupil v outletu ve Štěrboholích a já si je půjčovala v salonu v Českém Brodě. Kdyžtak jukni na fotečky v mým albíčku :-) na případné otázky ráda odpovím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Priorita: ahoj, moc děkuju za rady!! Kačina se mi taky líbí, ale myslím, že stejně nakonec vyhraje Vlašský dvůr :) Jdu se podívat na fotečky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Priorita: tak jsem se dívala na fotečky a jsou opravdu moc hezké!!! Hrozně se mi líbí, jak jsi vyzdobila svatební tabuly, to je úžasné!! Jak jsi to zvládla ?? A kde jsi sehnala věci?
Odpovědět
Ahoj holky, budeme mít svatbu ve Vlašském dvoře v červenci. Pettisku: o hospodě u Karbanů také uvažujeme, kolik se tam vejde lidí ke stolu? Neměli byste tip na doboru kapelu? Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my budeme mít taky svatbu v okolí Kutné Hory v červnu, ale ještě se rozhodujeme nad Kačinou nebo Vlašský dvůr, nebo nemáte náhodou ještě nějaký jiný typ. Chtěli bysme nejraději nějakou odsvěcenou kapli. Hostinu chceme mít na zámku Ratboř,tam je to moc pěkné,doporučuji. Ale s šatama vůbec nevím, ani nevím jestli je lepší si je nechat ušít,koupit nebo vypůjčit. A jak se těšíte? Já už se nemůžu dočkat. Myslíte že je se svatbou hodně práce? Nevím kdy je dobré začít s přípravama jestli už ted nebo stačí až v zimě
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, to jsem ráda, že se konečně můžu podělit se svými pocity s někým, kdo bude mít v létě svadbu :) My taky ještě nemáme fixně vybrané místo pro obřad, chtělo by to nějaký další typ. Ale nesmí to být moc daleko. Protože bydlím v Kolíně a nechci jezdit sem a tam. Šaty mám v plánu si půjčit. Velký výběr mají v salóně Diva v Kolíně - krásné jsou šaty značky La Sposa a St. Patrick. Kamarádka mi říkala, že jsou čisté, voňavé a příjemná obsluha. Budu to muset vyzkoušet :-D Už se těším. Protože se nemůžu dočkat, tak si už teď postupně vytvářím představu, jakou bych chtěla mít výzdobu aut, hostiny...jaké prstýnky, oznámení...Hledám na netu různé nápady, doporučení.... abych věděla co a jak. Ale připravovat všecho začnu až budu mít fixní termín svadby. Mně to plánování takhle dopředu vyhovuje a baví ;-) Svomic: jak to budete mít organizované v Ratboři? Myslím, jestli hostinu uvnitř nebo jestli se dá i někde venku na zahradě. Máš k tomu víc informaci? Zkusím zjistit nějaké kapely od kamarádek, které jsou už vdané.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, neznáte ještě další místa, kde je možné pořádat hostinu na Kolínsku a Kutnohorsku? Líbí se mi, když je možnost sedět jak vevnitř tak venku. Když by vyšlo počasí, tak bych brala hostinu venku (něco jako má Villa Romantica v Kolíně).
Odpovědět
Článek se načítá
iwka: taky bych byla ráda za jakékoli tipy, kde hostinu udělat. Bohužel tím, že plánujeme kolem 90 až 100 lidí, vůbec nemůžeme najít odpovídající prostor, kam by se nás tolik vešlo :-| Vím, že dcera od mamčiny kolegyně měla hostinu ve mlýnu Vrabcov v Cirkvicích u KH, taky se tam půjdu podívat. Dá se tam sedět prý venku i uvnitř ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
petjulinda: Nás bylo na obědě jen 25, takže jsme měli prostor uzpůsobený tomuto počtu a měli jsme pro sebe uzavřenou jen jednu místnost, tu hlavní s barem. 100 lidí by se tam možná vešlo, ale museli byste být rozdělení do obou místností, což mi přijde blbý... :-S. Každopádně pokud bys chtěla, můžu ti poslat kontakt na pana majitele.
Odpovědět
pettisek: pošli mi prosím kontakt, spojím se s ním a dojedu to tam okouknout. Díky! A měli jste taky nějakou kapelu? To je další oříšek. Máme tipy na pražské kapely, ale tam je potřeba všude počítat i s dopravou - mazec :-p
Odpovědět
Profilova fotka
petjulinda: Máš ho v IP ;-) . Na výběr hudby buď opatrná. My měli objednaný pražáky Trio Spektrum a nakonec nás pěkně vypekli. Psala jsem to do téma "Varování". Nakonec jsme týden před svatbou sehnali dva pány z Čáslavi. Zahráli všechno a účtovali si 3000,- včetně dopravy.Pokud chceš kontakt tak ho seženu, zařizoval to manžel.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
iwka: v Ratboři budeme mít hostinu uvnitř je tam moc krásný interiér,je tam taková prosklená veranda do půlkruhu a myslím že kolem 50 ti lidí se tam v pohodě vejde,taky se tam potom dá ubytovat což je výhoda, chtěli bysme mít hostinu pro rodiče a příbuzné a pak odpolední raut pro přátele venku pod party stany,já bych se takhrozně ráda vdávala venku ale myslím že se nedá spolehnout na to že bude dobré počasí 100%,myslela jsem taky že se domluvíme na Kačině že když by bylo hezky měli bysme to venku a když ošklivo tak v kapli. Plánování mě taky moc baví a co tomu říkají ti Vaši chlapi baví je to taky.? Ten můj se taky moc těší ale přeci jenom skoro rok dopředu mu to přijde ještě brzy. Doporučuji také dobrou knižku od vydavatelství Grada...Svatba,kde jsou úžasné rady a plánovací kalendář. Kdybyste měly nějaké dobré místo v okolí KH nebo Kolína dejte vědět, pořád ještě sháníme. Iwka: termín chceme mít někdy začátkem června a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Svomic: Tak to máme stejnou představu o hostině. Moc se mi líbí party stany.A je super, když máš možnost v případě špatného počasí zůstat vevnitř. Zkusím do Ratboře někdy zajet a podívat se, jak to tam vypadá. Mamča už mi to taky doporučovala. A stoly budeš zdobit sama nebo ti to udělají oni? Asi spíš v kombinaci, viď? Ty si něco vybereš a oni to udělají :-) Dívala jsem se ještě na různé restaurace v KH, ale zatím jenom na netu. Zkusím některé, které vypadají hezky a mají zahrádku navštívit a dala bych pak vědět, jak to vypadá. Ale zatím nevím, kdy budu mít čas.U nás to zatím prožívám jenom já, pro přítele je ještě moc brzy :-) Na knížku se zajdu podívat, děkuju za tip. Termín zatím plánujeme 20/06, ale záleží, kde budeme mít obřad a jak budou volné termíny. Kde si budeš půjčovat šaty? Dívaly jste se už na oznamka? Mně se líbí s fotkou, ale nevím, jestli mi to doma projde :-) Přítel má trošku jinou představu, tak jsem zvědavá, co nakonec vybereme. Ale na to máme ještě opravdu čas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Iwka: My bychom chtěli termín 6.6. 2009 ale taky záleží na tom jestli bude volno tam kde si to vybereme. Já právě s šatama ještě vůbec nevím a asi to bude pro mě tem největší oříšek,vůbec nevím jaký typ šatů,chtěla bych nějaké jednoduché asi v barvě šampaň možná si je nechám ušít, máme dobrou švadlenu a vyjde to docela levně, kolem 3 000,- Kč. Stoly a květinovou výzdobu asi úplně sama dělat nebudu,myslím že budu mít dost nervů kolem a tak vymyslím nějakou představu a zkusím sehnat květinářku která by to se mnou vyzdobilaVůbec nevím kolik s tím bude starostí ale myslím že dost.V té knížce píšou plánovací kalendář pro nevěstu a ženicha a pro nevěstu to začíná rok předem že si má pomalu shánět šaty a vybrat místo,přemýšlet nad svatebním oznámením a pro ženicha tam je že dva měsíce předem si má pomalu začínat shánět oblek, je to docela vtipný jak to vystihuje ty chlapy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,tak ja se k vam taky pridam. Taky planujeme svatbu,ale uz na duben. Nase prvatni plany byly ,ze jsme se taky rozhodovali mezi Kacinou a Vlasakem a nakonec asi zvitezi Vlasak i podle toho co pisete. A Hostina bude na 99% v restauraci u Kata. Moc se nam to tam libi,jen jeste uvidime jak je to tam s venkovnim posezenim,v nejak albu jsem videla ze venku grilovali prase,ale nevim o tom ze by tam bylo venkovni posezeni.
Odpovědět
Profilova fotka
Renatica: Ahoj, kolik lidí plánujete na svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
iwka22:Ahoj,tak my to jeste taky nejak porat resime aplanujeme,kdyby bylo po mym ,tak jich bude tak max do 30lidi,ale kdyby to bylo púodle pritelicka,tak jich je tam s tezi 15,porat je to jeste v jednani ;-) a doufam ze zvitezim ja ,protoze si ten den chci krasne uzit a ne to tam prosedet s rodici a prarodici. :-( no jeste se uvidi
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, byla jsem se podívat v Salónu Diva v Kolíně. Paní, která mě obsluhovala byla moc milá, šaty mají hezké a čisté, bohužel v mojí velikosti pouze 3 modely, takže se půjdu podívat asi i jinam. Jinak si je stačí zamluvit tak 4 měsíce předem. Hezké šaty (podle obrázků na netu) mají v salonu Bella v Hradci Kralové, ale je to trochu z ruky. Máte některá zkušenosti se svatebním salónem? Nebo doporučení?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, slyšela jsem chválu na nějaký svatební salon v Třemošnici. Bohužel nevím jak se jmenuje. Možná bys to tady v některé diskusi našla. Já jsem měla šaty z Pardubic, což je pro tebe asi taky z ruky...
Odpovědět
Profilova fotka
Petissek: To ten Hradec asi taky, ale ve finále bych byla ochotná tam třeba v sobotu zajet. A který salón v Pardubicích?
Odpovědět
Profilova fotka
Je to svatební a květinové studio na palackého třídě....to je ta hlavní silnice která vede od vlakového nádraží k tescu...je to po pravé straně. Mají i pobočku v Hradci. V sobotu mají myslím otevřeno od devíti do dvanácti.
Odpovědět
Profilova fotka
Petissek: Děkuju, podívám se na net.
Odpovědět
Ahojky holky, taky plánujeme svatbu na příští rok. Přemýšlíme mezi Vlašákem a radnicí v Čáslavi ( jsme oba z Čáslavi). Máte někdo nějaký fotky z Čáslavi, nebo aspoň víte, jak to tam vypadá a probíhá? Zatím teda vyhrává Vlašák, ale slyšeli jsme, že se musí jet zamluvit do Benešova, víte o tom někdo něco? Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. S přítelem máme domluvený datum na 20.6. 2009, ale místo nevíme. Asii bychom se měli brzy rozhodnout , jenže vůbec nevíme. Tady v Kolíně určitě ne. Možná Žleby? Nevíte o tom něco? nebo Vlašák, ale bojim se, že to bude všechno už zamluvený....
Odpovědět
Profilova fotka
floxie: V Čáslavi na radnici jsem byla jednou v životě, ale je to už víc jak pět let. Není to tam špatné, prostě klasická obřadní síň. Pokud chceš něco slavnostnějšího, tak bych určitě volila Vlašák. Zamluvit se musí na městském úřadě v K.H. na matrice. blondata.sestricka: Ve Vlašáku loni vypisovali termíny až 1.1., byli jsme tam hned druhého ráno. Jinak ve Žlebech stejně jako na Kačině se platí pronájem zámku. Navíc ve Žlebech moc svateb není, asi je to složitější. Vlašák je zadarmo a navíc ty fotky, prostě paráda.. :-)
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?