Svatba na konci dubna 2014

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, je tu některá, která plánuje svůj velký den na konec dubna? My jsme si vybrali 26.4.2014. Ráda bych se tady setkala s někým a sdílela radosti i strasti plánování svatby :)
Odpovědět
1
2
@seraphin Ahoj :) My sice budeme mít až v září 2014, ale ráda bych to těšení se a plánování taky vzájemně sdílela s nějakou další nevěstou :-) Tak snad nevadí, že píšu. Co všechno už máte zařízené? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, to nevadí vůbec, naopak jsem ráda :) No o zařízenosti mi ani nemluv, nemáme ještě nic :D Teda máme místo pro obřad a pro oslavu, ale toť vše. Přítel sek tomu staví tak, že na všechno je strááášně moc času :D Nevím, jak mu to vysvětlit :D A co u tebe?
Odpovědět
@seraphin No jo, chlapi mají vždycky dost času :-D My jsme vymysleli datum, a pak jsme psali dotaz na matriku jestli určují termíny sami nebo jak to je.. A paní byla tak hrozně ochotná, že nám to datum už zamluvila :-N Připadám si jako blázen, vdávám se za rok, ale datum už je zamluvený :-N A jinak máme vybrané a předběžně zamluvené místo, protože tam bývá hodně akcí, a v září mívají dožínky a tak, tak aby na nás to datum vyšlo :-) Jinak nemáme nic, ani nikomu z rodiny jsme to ještě neoznámili - protože přítel má pro mě překvapení a chce to oznámit až mě oficiálně požádá o ruku :-) Ale co se mě týče, já už bych to nejradši plánovala všechno teď, hrozně se těším, mám už o všem tolik představ, že bych snad stihla všechno zařídit během týdne :-D A kdy plánuješ začít shánět šaty a tak? :-) A co rodina, má radost?
Odpovědět
Ahoj, taky máme datum 26.4.2014. Je to daleko ale v hlavě to mám pořád. Nemyslím na nic jiného než na tento den. :-D Jinak máme místo, fotografa, hudbu. Včera jsme volali na zákusky (mamka je hyperaktivní) nicméně paní řekla, že je nejvyšší čas na rezervaci. Na šaty už jsem byla taky a budou v prosinci. Tak snad vše bude klapat a přípravy půjdou hladce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower No já jsem se byla zeptat už na matrice, ale tam mi řekli, že tady se konají tak tři svatby do roka a že stačí zamluvit obřad až tak dva měsíce předem, no tak uvidíme :) Šaty už plánuju co nejdřív začít objíždět salony, abych měla alespoň nějakou představu zatím :) Rodina je spokojená, jsme spolu šest let s přítelem, takže se to tak nějak už očekávalo že do toho praštíme, a já už jsem jenom čekala jestli se konečně vysloví :) @alulka Ahoj, tak to jsme se sešli přesně :) Ale teda stresuješ mě, že jsme dost pozadu... Asi bych měla na přítele dost přitlačit, ale je pravda že kapelu máme, hraje v ní můj otec a známí, takže ti nějaký zamlouvání nepotřebují a za fotografa bych chtěla dalšího známého, který není profesionál, ale věnuje se tomu na vysoké úrovni. Ještě jsem mu neřekla, ale vzhledem k tomu, že se fotografií neživí, tak předpokládám, že diář má prázdný :) Holky a kolik vám je? A nastávajícím? A jak dlouho jste spolu? Ať se o sobě něco dozvíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli svatbu letos v dubnu, takze sem vlastne nepatrim :-D ale holky neplaste zbytecne uz ted, my se zasnoubili v breznu, v rijnu jsme zamluvili misto a datum (vlastne jsme ani misto nevybirali a jeli rovnou na jistotu), zamluvili fotografku a vsechno ostatni veci jsme resili az zacatkem unora, tj. 10 tydnu pred svatbou a stihlo se to v pohode i s neplanovanym stehovanim narychlo behem brezna (to hlavne pisu pro ujisteni tech co sem kouknou treba kolem Vanoc a zdesi se, ze nic nemaji a jine nevesty se stejnym terminem uz maji vsechno pul roku predem :-) )
Odpovědět
@martaveg Já neplaším, ta paní na matrice nám hrozně ochotně zamluvila termín sama od sebe, tak nám bylo blbé to odříkat.. Ale jinak to spíš zatím bereme s humorem, horší to bude za rok touhle dobou :-D To už se budu zítra vdávat a budu mít nervy na pochodu :-N @seraphin To máte fajn, že tam má matrika tolik volných termínů :-) Teda, to je krásné, že jste spolu už šest let :-) Mě je 20, příteli 23 a jsme spolu dva roky - z toho půl roku spolu bydlíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg Teď jsi mě potěšila, začínám se zas háet do klidu :-D @wallflower Ty bláho, kdybych to měla jako ty tak jsem už pomalu čtyři roky vdaná paní :) To máš hezký, že se ten tvůj rozhoupal tak brzo, já jsem si musela počkat... My s přítelem jsme spolu taky od našich osmnácti, on je jen o devět dní starší než já. Bydlíme spolu asi dva a půl roku a (Ťuk Ťuk) klape nám to :-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky máme termín 26.4.2014. :-) Strašně se na ten den těším, ale ještě mi to připadá strašně daleko...:-)
Odpovědět
@seraphin No jo, když my jsme si hned tak padli do noty, že bysme se klidně vzali hned :-D A jaká to je představa, že bys byla už čtyři roky vdaná paní? :-) Já si vždycky říkám, že moje mamka už v mém věku měla bráchu a chystala se čekat mě, a vůbec si to neumím představit, že bych se tak mladá a světa neznalá měla starat ještě o dvě děti :-N
Odpovědět
Ahoj nevěsty, taky máme naplánovanou svatbu na 26. dubna 2014. chceme aby to byla pro všechny co nejvíce pohodová svatba, nic přeorganizovaného :-) taky si myslím, že netřeba zařizovat spoustu věcí moc dopředu, máme místo a kapelu, ostatní snad po vánocích. Snad nám všem vyjde krásné počasí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower Je to hezká představa, ale přece jenom jsem ráda že nás to čeká až teď, můžu si být víc jistá, že je to opravdu ten pravý. Teď si to neber nijak osobně, ale já bych měla asi po dvou letech strach, jestli na to není přeci jen moc brzo a jestli se opravdu dostatečně známe, abysme tenhle krok mohli udělat :-) Z vlastní zkušenosti vím, že i po dvou letech jsem se musela s do té doby milovaným přítelem (bývalým) rozejít, protože jsem najednou nemohla a přestala jsem ho milovat :-S Ale na druhou stranu je slyšet hodně lidí, co se berou po takovéhle době a naopak si to užijí ještě v té zamilovanosti :-) @kkackacka Ahoj, tak to mám stejný názor, chtěla bych pohodovou jarní svatbu na zahradě, nic překombinovaného a noblesního :-) Už máte nějakou konkrétní představu? P.S. Děkuji adminovi za změnu názvu diskuse :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@seraphin To vůbec nevadí, neboj, neuráží mě to :-) Já vím, ale zase znám pár, který spolu byl 11 let, vypadali šťastně, všichni čekali, že se vezmou.. A najednou se rozešli.. Naopak moji rodiče spolu byli necelý rok, mamka se tenkrát kvůli taťkovi rozešla s přítelem se kterým byla dva roky.. A po nějakých 10 měsících se brali, a jsou spolu doteď a jsou šťastní. Když jsem se ptala mamky, jaktože si tím byla tolik jistá, že to takhle riskla i že kvůli tomu zrušila dvouletý fungující vztah - řekla mi, že to prostě tenkrát nějak věděla a byla si tím jistá. My si s přítelem fakt rozumíme, vím, že s mou uzavřeností a mými problémy bych už nikdy někoho tak skvělého nenašla. A za ty dva roky jsme toho spolu zvládli hodně - přítel mi pomohl zbavit se týrání od bývalého, chodí se mnou k psychologovi, abych se nebála. Beru antidepresiva a přítel mi opravdu pomáhá se z toho všeho dostat. Já zase pomohla jemu, aby našel sám sebe a přestal se bát, že ho tak lidi nebudou mít rádi. Překonali jsme spolu spoustu problému, jsme pro sebe všechno.. Říkám si - koho jiného bych si měla vybrat pro život, když ne jeho? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower Tak to je krásné, že jste si navzájem tak silnou oporou. Máte toho už hodně za sebou, to je ukázka opravdu pevného vztahu. :-) Tak to ve vás věřím, spíš potom jde o ty páry, které se znají dva roky, jen spolu chodí, nikdy nemusely řešit žádné zásadní problémy...
Odpovědět
@seraphin Děkuji moc, jsi hodná :-) Moc ti přeju, aby vám to taky s přítelem vyšlo tak jak si přejete a abyste spolu prožili krásný život :-) A ještě se chci zeptat - budete mít svatbu venku nebo vevnitř? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower Taky děkuji :-) Chceme svatbu venku, na zahradě u mých rodičů. Je na to dost velká, je hezká a ušetříme za pronájem. Samozřejmě ale budeme počítat s blbým počasím, a tak budeme mít svatební stan. A co vy?
Odpovědět
@seraphin Jé vy se máte, že máte k dispozici velkou zahradu :-) To bych taky brala.. Určitě bude krásné počasí, objednáme si ho ;-) :-D My to budeme mít u konírny, mají tam pěknou restauraci a obřad se dá udělat venku na zahradě nebo vevnitř v restauraci. Navíc je tam možnost zajezdit si na koních a fotit se s nimi :-) Jakou chcete mít barvu svatby?
Odpovědět
Ahoj, chtěla bych se přidat. Svatbu taky máme 26.4.2014. Já jsem z Prahy a přítel z Třince. Tak jsme se rozhodli, že to uděláme tam u nich (Jablunkov). První,co bylo jasné, byla barva. Je to ZELENÁ. V den svatby spolu budeme bez pár dnů 3 roky. Mně je 25 a jemu je 30. On už mě chtěl požádat dávno, ale já jsem čekala, až budu mít titul. Takže zasloubení přišlo v únoru. Oba do sebe zapadáme jako puzzle. Po půl roce jsme se nastěhovali k sobě a už finalizuje koupi vlastního bytu a máme i společné plány "na budoucnoust". Máme tedy místo, barvu, fotografa, skoro šaty (zkouším si je v salonech a pak si je nechám ušít v Číně ;-) Skoro zapakatel. Kdybyste chtěly, pošlu internetovou stránku. Na svatbě bude tak 100 lidí. Jak velkou jí budeme mít vy? A nebude mít některá z Vás svatbu ve "Slezsku"? Počásí: když si ho objednáme všechny, určitě bude krásně :-D
Odpovědět
Ahoj nevěsty, přidám se k vám. My máme termín sice 19.4.2014, ale to je jen o týden dřív, tak to snad neva. Jinak zatím mám na pevno domluvenou kadeřnici a kosmetičku v jednom, jinak nic. Plánujeme obřad venku u nás, kde se renovuje zámek, tak doufám, že se to stihne a klapne to. Oběd bychom chtěli taky v místě obřadu, na oběd cca 25 lidí, večer se to namnoží už na 60, ale to se snad dá. Jen přemášlíme, zda to večer udělat v restauraci se sálem nebo si pronajmout sokolovnu. V restauraci si připlatíme, ale budeme to mít v kldiu, v sokolovně bude zase dost práce, ale ušetřili bychom. Kompromis by byl si do restaurace přinést alespoň část jídla. @alicenda Můžeš mi poslat odkaz na ty šaty? Nebojíš se, že budou z laciného materiálu a nebudou ti sedět? Já jsem o tom už pročetla docela dost a vzdala jsem to. Možností je např. Madora, i bych si za šaty připlatila, ale je to daleko. Navíc jsem si ještě žádné šaty nezkoušela, tak ani nevím, jaké by mi slušely. Kdyby ti nevadila parťačka na zkoušení šatů v Praze, přidala bych se. Šaty moc nenosím, tak nemám zkušenosti. Díky, C.
Odpovědět
Profilova fotka
@alicenda Koukni se na tenhle odkaz : levnesaty.ic.cz, já bych si šaty v číně nikdy neobjednala když jsem to viděla, nebojíš se toho trochu? Jinak my budeme mít svatbu cca pro 70 lidí, ale přijde mi to hodně, možná to ještě osekáme :-D @cantala Ahoj, tak to budeš mít dřív za sebou než my ostatní :) No jo, takových rozhodnutí jako restaurace/sokolovna máme všechny před sebou kvanta :-D Asi to bude chtít pečlivě porovnat pro a proti :-)
Odpovědět
Ahoj, taky máme datum 26. 4. 2014 :-D datum je na radnici zarezervovaný, takže se pomalu vrhám do příprav :-) nejvíc asi ale šílí obě dvě maminky, které už teď řeší co a jak, a ze všeho nejvíc, co si oblečou :-D
Odpovědět
Taky bych si nikdy nenechala jen tak ušít šaty v Číně. Ale už dvě známé si tam nechaly ušít a ty šaty jsem viděla na vlastní oči a to nikdo nepozná, že to je fake 8-) Na těch stránkách si můžete vybrat barvu jakost 1-3, 4-6, 7+. Viděla jsem jakost 1-3 a 4-6 a neviděla jsem rozdíl. Jinak moje mamča je mistrová krejčová, takže až by přišly udělané, tak mi je může kdykoli upravit nebo přešít. Př. byla jsem v jednom salonu (Praha) a padly mi hned první šaty. A ptala jsem se kolik za půjčovné a prodej. Půjčovné na tři dny 19.000,- a prodej 55.000,- Tak jsem prohledala ten svůj web a našla jsem úplně přesnou kopii. A první jakost s dopravou to vyjde 4,500,- a navíc budou moje. Můžu si je zničit, potrhat, nechal na památku. Nevim, jestli sem můžu psát weby tohoto typu, ale kdyby měl někdo zájem, napiště mi email a já Vám to pošlu. @cantala - Klidně se můžeš přidat, budu ráda. Do emailu ti napíšu mobil a mou emailovou adresu, abychom se nějak dohodly.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zajimalo by me jaka jsi velikost? prodavam tyhle saty velikosti 40, nepouzite (vlezla jsem se do mensich) jestli mas zajem?
Odpovědět
Ahoj holky, tak příští víkend jedu do Polska omrknout šaty. Včera jsem byla ve dvou salonech zkusit, co by mi asi tak slušelo a musím říct, že ač na šaty moc nejsem, vůbec se mi z některých nechtělo. Zkoušela jsem si asi patery. Pak jsem šla ještě omrknout jeden salon a tam měly taky krásné. Vůbec netuším, jak vybrat ty pravé, když jich je tolik :-) Měla jsem představu, jaké chci a sedly mi skvěle, ale je tolik typů a já mám najednou chuť experimentovat ;-) V Polsku to omrknu a dyžtak tam zajedeme ještě před svatbou, kdybych nic nevybrala. Ty šaty v půjčovnách jsou krásné, ale dávat za půjčení 8 itsíc mi přijde přehnané. A objednávat na netu mi přijde hodně riskantní. Jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my mame termin 26.4. Obrad bude v kostele a restauraci jeste shanime, jeste cekame na jednu ktera se vyjadri a pak se rozhodneme. Uz mam tip ale chci jeste pockat jak dopadne ta posledni. My na obed budeme mit cca 30 lidi a vecer cca 50 lidi. Svatebni saty jsem si v patek uz vybrala :-) Rozhodovala jsem se mezi dvěma a bylo to fak těžké, tak doufám, že jsem vybrala správně. Budu mít krémové :-)
Odpovědět
@cantala ahojky jak jsi dopadla v Polsku?
Odpovědět
@jitulka188 Ahoj, no, nic moc. Neměla jsem čas zajít do města, koukala jsem na trhu a nic moc. Spíš tam mají takové ty jednodušší splývavé šaty, ale kvalita nic moc. Jedny tam byly docela pěkné, ale za pět tisíc kvalita nic moc. Ani jsem si je nezkoušela. Dál pátrám. Nechce se mi dávat 10 tis. v půjčovně, i když ty šaty tam mají krásné :-)
Odpovědět
Ahoj holky, my plánujeme svatbu taky na toho 26.4. 2014 bude to den po našem čtvrtém výročí. Máme téměř dvouletou dcerku a svatbu zatím tajíme- dokonce přemýšlíme, že to uděláme úplně na "tajňačku". Chtěli bychom se vyhnout tomu, aby nám do toho kdokoli povídal a tak plánujeme, že řekneme rodičům, aby si na ten den prostě nic neplánovali a pak jim den předem oznámíme co se bude dít. Takže by to mělo být jen s rodiči, sourozenci, svědky a dcerkou :) Po obřadu na oběd a dortík. Jde taky o to, že přítelův brácha taky plánuje svatbu a o nás to nikdo neví, tak nevím, jak to vezmou, kdyby si náhodou vybrali pozdější termín než my,... aby si nemysleli, že jsme je chtěli předběhnout. :-| Nevím, co si o tom myslíte? A zase jiné datum bych nechtěla, protože to opravdu máme spojené k tomu výročí,...Nebo jestli se nevzít úplně tajně? S mojí mamkou jsem už o tom mluvila, ta by to i chápala, ale o tu přítelovu se bojím, ta by nám to hned všechno zařídila :-S
Odpovědět
Jinak dneska už mi mají přijít šaty, tak se těším jako malá holka, akorát do nich budu muset ještě pár kilo zhubnout, abych se líbila tomu mému ženichovi :)))))))))))))))))))))))))) Hubnete také někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. my plánujeme svatbu na 13. září 2014. A máme zajišten obřad v kostele, místo oslavy, fotografa, hudbu a cukroví, a vlastně rozhodnutou barvu - FIALOVOU. Zbytek po novém roce. A "mrazkovka" - taky hubnu, nebo se o to alespon snažím. Ted mám velikost cca 40-42, a chci min. 38 (kdyby se dařilo klidně i 36, ale to už bych asi po sobe chtěla hodně :-) no uvidime). Co se týká tajné svatby... těžko radit, já bych to třeba nikdy neudělala, protože vím že by to rodiče, prarodiče a celou rodinu mrzelo - a mě a přítele taky. Co se týká příprav, jasně jsme stanovili pravidla, že radit ano, ale zařizovat bez našeho souhlasu ne. Zatím se to daří, uvidíme co bude dál. Takže to s přítelem třeba ještě proberte, jestli opravdu raději tajně, nebo "se vší parádou" :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?