Svatba na Janově hradě. Můžeme si vzájemně radit

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty roku 2012, které chtějí svatbu na Janohradě. budu ráda když se někdo přidá ať si můžeme navzájem radit kde co jak :-D
Odpovědět
Ahoj, my sice neplánujeme svatbu na Janohradě, ale vážně uvažujeme o Valticích nebo nějakém místě Lednicko-valtického areálu. Koukala jsem se, že budete mít malou svatbu. My taky tak okolo 15ti lidí. Velkou si ani neumím představit a ani bych nechtěla. Kde plánujete hostinu ?
Odpovědět
Profilova fotka
@lennii Ahoj, to jsem ráda že se někdo ozval :) Taky tě tak děsí, že se termíny vypisují až v lednu? :) Hostinu zatím nevím, ale zaujala mě v lednici restaurace Onyx, tak ještě uvidíme :)) Jo všude v Lednicko-Valtickém areálu je to hezké, ale mě se hrozně líbí Janův Hrad a taky doufám, že tam nebude tolik lidí, přihlížejících, přece jen lidi jezdí na výlety většinou do Lednice :-) Akorát pořád nevím jestli bude nejdřív obřad, pak focení a hostina, nebo obřad, hostina a focení. :) Ale je to kousek, takže se asi půjdeme nadlábnout nejdřív :) Nemáš nějaké tipy na místo hostiny? :)
Odpovědět
@ivet1987 Právě, že nemám. Chtěla bych, aby všechno bylo co nejblíž u sebe, protože na svatbě bude hodně starých lidí (babičky a děděčkové všem mezi 70ti a 80ti), tak aby nemuseli nikam daleko přejíždět. Určitě na to nebudou mít moc zrovna chuť. Takže koukám a přemýšlím, ale vzhledemk tomu, že se termíny na příští rok vypisují až v lednu, tak zatím času dost. Jen mám pak obavy, že nebude volný ten termín, který chci a nebo na to nebude navazovat fotograf a další komplikace... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@lennii Jo jo, taky babičky a dědové, to bude pro ně těžké :) Ale co jsem zatím koukala jen na netu tak mě zaujala tahle. A je to kousek. No v lednu hned valím na matriku a vyřizovat, právě se taky bojím aby bylo volno, ale zase já se vdávám v květnu a to moc svateb není :)) Spíš se bojím počasí, když vidím ten letoští rok :-D
Odpovědět
Jo, s tím počasím si stejně nevybereš. Někdy je nádherně i v říjnu a naopak celé léto kosa a proprší. My jsme původně taky uvažovali o květnu nebo červnu, ale nakonec jsme se rozhodli pro srpen. I když i to datum není úplně napevno, posunem ho asi v závislosti na okolnostech. Onyx je prý fajn. Kolik vás na svatbě bude ?
Odpovědět
Profilova fotka
@lennii Jo, můžu jen doufat že počasí vyjde :-) Tak jestli je Onyx fajn tak je to fajn :)) Musíme to tam taky jít pak omrknout, teď o víkendu jedeme na Janův hrad na výlet, tak se moc těším :) Na obřadu max 20 lidí a na hostině. Večer se přesuneme ke strýcovi na ranč a tam bude už širší rodina asi 50 lidí. Mám hodně tetiček a sestřenic a všeckých :)
Odpovědět
Ju, to je tak akorát rozumné. My chceme jen rodinný oběd a pak to rozpustit a mít zbytek dne jen pro sebe. Janův hrad je s přítelem naše oblíbené místo. Chodíme tam na každoroční procházku pěšky z Podivína. :-) Stala se z toho pro nás taky taková tradice :-) a původně jsem i uvažovali, že se tam vezmeme. Je tam víc klidu než v Lednici
Odpovědět
Profilova fotka
@lennii Přesně tak, doufám že je tam víc klidu :)) A hlavně se těším a myslím, že tam budou hezké fotky :) Večer se plánujeme vypařit, buď rovnou pojedeme pryč nebo přespíme doma a pak hned vyrazíme na svatební cestu. Ovšem to vůbec netuším ještě kam a tak :)
Odpovědět
To my taky ještě nevíme. Na to času dost. No nic, jdu na oběd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennii Ahoj, tak jsme se dnes byli podívat na Janohradě :) Ale byli jsme vyzkoušet jednu restauraci v lednici, jmenuje se Včelařský dvůr a vypadalo to tam pěkně, dost místa na auta a svíčková byla taky dobrá :)
Odpovědět
Holky můžu vám doporučit restauraci U Františka v Podivíně..Dělá tam kamarád- opravdu profesionál, vše na úrovni, dobré jídlo, obsluha, prostředí.
Odpovědět
@ivet1987 Ju, o Včelařském dvoře taky tak trochu uvažuju. Budeme se tam muset vypravit a poptat se co a jak. Líbí se mi ta jejich venkovní terasa nebo jak to mám nazvat, ale nevím, zda by bylo možné to uzavřít jen pro svatbu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lennii Já myslím že jo, protože na internetu mají fotky a je tam nějaká z té venkovní terasy takže určitě to půjde. Jinak číšník co nás obsluhoval nic moc nevěděl, tak nám dal kontakt na majitele, tak mu potom budeme volat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj nevesty :-) Taky planujem svatbu na Janohrade, tam uz to mame zamluvene, ted jeste resime to misto pro hostinu....mame to trosku slozitejsi, jelikoz prarodice pritele jsou vozickari, tudiz potrebujeme bezbarierovy pristup...nevite o necem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?