Svatba na Benešovsku

Ahojky vsichni tak uz se taky řadím mezi budouci nevěsty jen se nejak nemuzem rozhodnout ktery ze mesic vyberem? :-) jste na tom nektera stejne? Obrad budeme mit ve Vlašimi na zámku ale s houstinou porad nevime... tak jak jste natom vy? porad mi prijde že je dost času tak jen koukam a zbíram inspirace ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Mone, já bych chtěla 5.6. v Sázavském klášteře. Ten termín jsou moje narozky a klášter je srdeční záležitost z dětství. Každopádně termíny tam dávají až od ledna, tak si nebudu ještě hodně dlouho jistá. Červenec a září jsou rezervní. Mně by se moc líbilo září, kdybych si mohla být jistá, že bude hezky. Strašně se mi líbí podzimní příroda. Ve Vlašimi se vdávaly dvě moje setřenice. Je to tam krásné, ale chce to změnu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
mone: ahoj, už jste vybrali datum a místo hostiny, ve Vlašimi je to problém :-|
Odpovědět
Ahojík holky tak mi od včera máme už stanovený termín! Budem to mít 17.7.2010 ten datum se mi moc líbil hned! A hlavně nám to udělaly že mi jsme ho chtěly u nás na Měu Bystřice! A bez poplatků! Zatím vůbec nevíme jak uděláme hostinu ad. A co vy??
Odpovědět
Profilova fotka
baborska: Gartuluju. My máme nakonec 4.6. Byli jsme na matrice druhý a přesto nám tén náš nevyšel. :-| Ale i den předem je to hezký ;-)
Odpovědět
ahoj holky, nemate nekdo prosim zkusenost s oddavajici nebo oddavajicim z Benesova? diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?