Svatba Liberec 2008. Máte zkušenosti se zařizováním?

Profilova fotka
Ahojky, nenajde se někdo, kdo plánuje svatbu v Libereckém kraji příští rok, popřípadě někdo, kdo by mohl doporučit nějaké dodavatele nebo se podělit se zkušenostmi z již proběhlé svatby? My máme naplánovanou svatbu na zámku Sychrov a hostinu v Hotelu Orion - o něm již tady diskuze prý proběhla ale bohužel mi nefunguje vyhledávání a tak jsem ji nenašla. Vím, že někdo tam nebyl 100% spokojen a dával rady na co si dát pozor. Pokud by jste mohli doporučit nějaké dodavatele, budu moc vděčná. Jsem Pražanda, tak to mám s tím zařizováním v Liberci těžší. Moc děkuji Lucka ;-)
Odpovědět
1
2
Ahojky, mě čeká svatba za 3 dny...teda pokud nervy nezapracujou(jakože už začínáj :-N )... Hostinu bude mít v penzionu-hotelu Na Potůčku v Harcově....ceny jsou normální (porce jídla jsem stáhla a polovinu, jelikož už po jejich předkrmu jsem plná a neschopná dalšího jídla- máme půlku broskve s holandsým salátem...) vařej moc dobře... Koláčky mám objednané u pí Jahodové a dorty v cukrárně u Sidunů (dort ti po dohodě dovezou kam je potřeba, nikdy jsem s nimi neměla žádný problém) kytičky pak u pí Jandové (Hodkovická ul.- kytičky i rozváží) no snad ti to nějak pomůže...kdybys chtěla nějaké bližší kontakty na dotyčné lidičky tak písni no IP. Pa a držím palečky Iveta
Odpovědět
My také přemýšlíme o svatbě v okolí Liberce příští rok, ale ještě nejsme ve fázi zajišťování. Nicméně koláčky budou 100% od paní Jahodové, kolegyně je měla a jsou nejlepší. K hotelu Orion - byla jsem tam na obědě, prostředí se mi líbilo, nádherný výhled, profesionální obsluha, výborné jídlo, ale tak příšernou kávu jako tam jsem ještě nepila. A vím, že někteří tam dostali jídlo přesolené, tak na to bych si dala pozor.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni sem: http://www.beremese.cz/forum/show.php... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ywete a jak to tam dopadlo.sestra od přítele tam měla svatbu v hotelu u potůčku před sedmi lety,je to dávno,ale byla to hrůza, děsná obsluha (ted už jsou určitě jiní),ale hlavně nás tam okradli. Platili hrozně moc za pití a když jsme viděli ty čárky u věcí co nikdo skoro neměl... hrůza :-o
Odpovědět
Ahoj Lucosek. Někde se to řešilo, myslím, že přímo v diskuzi Sychrov... Taky jsem tam chvíli byla a s někým se tam bavila... možná i s tebou??? ale pak to zapadlo někam dolů. Taky plánuju svatbu na Sychrově. Jen místo hostiny ještě nevíme. Líbí se nám ten Orion (z webu, nebyla jsem tam). Otec nás ale tlačí do toho abychom měli hostinu ve obchodní a hotelové škole v Turnově, kde to naše známá organizuje. Nám se do toho moc nechce. Sice bychom to měli asi hodně levně. Jinak všechno ostatní budu zařizovat v Praze, taky tu teď bydlím. Šaty si tu asi nechám šít. Dort ještě nevím. Ale objevila jsem u Hájka úžasný marcipánový košíčky. Ty budou asi jako dezert. Koláčky asi pověřím babičku. květiny má na starosti sestra.... (Kdyby jsi měla zájem, je zahradnice a šikovná ;-) ).... takže suma sumárum v Liberci budeme zařizovat asi jenom tu hostinu. je to ale až za rok, takže se něco může změnt. Kdy to plánuješ? My asi 12.7. nebo 19. 7 kolem 11 hod.
Odpovědět
jo tak jsi to ty.... Ta adresa na ty fotky byla pro mě?... Koukám že máme kromě Sychrova společný i to, že obě studujeme a pracujeme a taky dělám v září bakalářky. Ale až 25. :-)
Odpovědět
Ahoj scai, svatba dopadla dobře...už mám na toho svýho konečně papír ;o) Jinak na obsluhu u potůčku si stěžovat nemůžu...porce jídla obrovské ani se to nedalo sníst...bylo tam 26 lidí (z toho 2 děti) a i s pitím do 1 do noci nás to přišlo na necelých 20 tisíc korun...platili jsme i tvrdý alkohol a že se ženich pěkně rozjel... ;-)
Odpovědět
Ahoj liberecké nevěsty. Měla některá z vás svatební hostinu v hotelu Pytloun? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, do hotelu Pytloun jedeme v rijnu na vikend, pak vam rada napisu reference, ale vypada to tam dost dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
to yweta: tak to je dobře.My jsme na to ted znova vzpomínali a tchýně se zase rozčílila.Ale už se teda asi změnili ;-) Ona to tam pak šla po zaplacení reklamovat,že si vzali hodně a že tolik se tam nemohlo vypít a paní je vrátila 5000,takže jsme se shodli,že ji natáhli určitě tak o deset! protože ona platila jen 20 tis za alkohol a to se tam fakt nikdo pořádně neopil!
Odpovědět
Ahoja nevěsty, já jsem měla svatbu na rozhledně na Rašovce. Je to tam prima. Jídla výborné, obsluha profesionální, vše super. Zajistí Vám všechno za super ceny. A pokud tam pojedete, tak tam mají album svateb, tak uvidíte, jak mají plno. A ceny levné a jídla mnoho.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak po vikendu v LBC vam jdu poreferovat o hotelu Pytloun. TEnto hotel nema chybu, a hlavne romanticky pokoj s vanou je skvely. S manzelem jsme s tam meli skvele, a hlavne, moc dobre vari, zkuste a uvidite sami. Nemuzu rict nic negativniho.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ahojky slečny, brzy budete mladé paní a chováte se záhadně. Chtěla jsem Vám jen říct, že budete mít svatbu takovou jakou si ji uděláte. Nevím jak vy, ale já jsem byla na 100% v hotelu orion Liberec naprosto spokojena. Jídlo výborný, obsluha v pořádku, nádherné prostředí. Někdy to není jen v hotelech ale ve Vás samých. První co si musíte uvědomit je že ta svatba je Vaše a neeeeeeeeee rodičů. Takže platí pravidlo:jaký si to uděláš takový to máš :-)
Odpovědět
A ještě něco nemyslím si že ty drby co tu proběhly jsou tak docela pravdivé. Je to konkurenční boj restaurací a čím víc objektů projedete a vyslechnete nabídky, tím víc informací můžete srovnávat. Málo kde Vám davají slevu na alokohol a nealkoholické nápoje. Při větších svatbách i na ubytování. Byla jsem moc spokojena a určitě budu Orion jen chválit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj meduzo83, tak teď ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost kladnými slovy na hotel Orion. Máme tam totiž taktéž hostinu a to 1.8.08, a měla jse z toho tak trochu strach. Takže říkáš, že vše úplně v pohodě? Fakt děkuju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
meduza83 - nějak jsi se netrafila do toho správného tématu, co :-D o Orionu se psalo ve vedlejší diskuzi ;-) Navíc zaregistrovaná v ten samý den, co tu píšeš chvály na Orion a svatba byla před 8 lety-takže aktuální informace nic, moc. Žádné drby se tu nepsali (pouze čistá pravda a zkušenosti nevěst) a pokud jsi je četla, proč jsi se nezapojila do těch diskuzí, co tu proběhly a obhajuješ Orion v tématu, kde se o něm nic nepíše :-o ? Slevu ti dají všude, pokud je to větší svatba, ne jen na Orionu ;-) Nejsi náhodou pí. Fišerová, co si tu dělá svoji reklamu :-D :-D :-D makyxx, písni adminům, ať to dohledají diskuze o Orionu, co tu jsou na BRMS, přečti a opravdu to zvaž ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se, 9 let ;-) meduza a proč se tu slečny chovají záhadně? Nějak nechápu... :-D makyxxx, evidentně jsi už rozhodlá, i když jsi teprve v sobotu zakládala diskuzi a holky ti radily i jiné tipy ;-) Tak hodně štěstí na Orionu |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Lendy taky mě překvapila slova meduzy o holkách co si stěžují na Orion. Vidíš nenapadlo mě, se podívat kdy měla svatbu a taky že to je její 1 příspěvek. Takže máš pravdu, je to úplně jasné, určitě paní majitelka nebo někdo odtamtud. :-D Přece jen stížností na Orion bylo hodně, ne jen jedna nevěsta, takže na tom určitě něco bude a ta reakce je opravdu divná
Odpovědět
Milá děvčata, svatbu jsem měla nedávno. Byla jsem tu spokojená. Paní Fišerovou jsem poznala až při objednávce svatební hostiny..
Odpovědět
Reakce byla taková, protože pracuji jako servírka a vim že to že se nepovede svatba nebívá vinnou personálu nýbrž aktérů svatby. Přeberte si to jak chcete. Končim diskusi tenhle server je stejně uplně postavenej napalici.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Lendy1, zaregistrovaná jsem sice jen chvíli,ale rezervaci na Orionu máme již od března. A právě proto jsem se ptala na nějaké zkušenosti, abych se mohla kdyžtak poohlédnout ještě jinde. dost mi na té svatbě, asi jako každému záleží. Právě proto jsem prosila o radu, kde jinde se optat. Je to teď už dost na poslední chvíli a není už taky z čeho moc vybírat.
Odpovědět
Profilova fotka
makyxx, fakt ti přeji, ať nedopadneš jako některé nevěsty, co tam měli svatbu a pak byli hodně nešťastné z toho, co se tam pak dělo. Žádné jiné místo v Lbc tady na BRMS nevyvolalo tolik záporných reakcí a několik diskuzí na téma Orion |-| Víc k Orionu psát nebudu, maximálně ti můžu písnout do IP ;-) ale už s tím asi stejně nic nenaděláš. A třeba budeš zrovna patřit mezi to malé procento, kteří tam byli spokojeni ;-) Jedna rada: nech si toho co nejvíc potvrdit písemně-ceny a veškeré domluvy a hlavně to, aby jste tam byli jediná svatba a ne 2-3, jak to tam bývá zvykem, aniž by o tom svatby navzájem věděli.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky Lendy1, dneska jsem se byla informovat ještě na restauraci Kamenný dům. Mají tam ještě volno v našem termínu. Ale o této restauraci se tu zatím nemluvilo, takže to bude buď a nebo.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
makyxx, a co ten Bílý mlýn? Byla jsi tam? My dnes na obídku a vše opět naprosto fantastické od prostředí přez personál a jídlo jedna báseň. Majitel je hrozně ochotný, měli jsme tam večerní svatební párty a kdyby jsme neměli hostinu přímo v místě konání svatby, tak by to vyhrál v Lbc určitě Bílý mlýn nebo Domov ;-) Kamenný dům si dost lidí pochvaluje-osobně jsem tam nebyla-je to pro nás s kočárkem trošku daleko...ale asi někdy vyzkouším :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bílý Mlýn je určitě super. Ale nevím, jak je to tam vhodné pro děti. A já právě vyhledávám místo vhodné taky pro děti, aby tam byl nějaký koutek nebo tak něco. Sama mám tříletého syna, a ještě tam budeme mít dvě dvouleté slečny. Tak,aby se na té svatbě neukousaly děti nudou, potřebovala bych restauraci s nějakou zábavou....Si vymýšlím co :-) A v Domově dětský koutek asi taky není nebo je????
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj máte někdo zkušenost s hostinou v lbc v Novém Yorku na Kunratický, případně ještě z Bílýho mlýna?
Odpovědět
Profilova fotka
my meli hostinu v restaurantu Tenis u liberecke ZOO a muzu jenom doporucit. Byli jsme tam opravdu nadseni. Bylo krasne, takze vsichni sedeli na terasce, deti blbli na houpackach. Majitele moc ochotni a hlavne: na cem jsme se domluvili to do puntiku splnili. Jidlo vynikajici, raut doplnovali postupne, takze stale vsechno cerstve a clovek plati jen co opravdu sni. Podle toho vypadala i vysledna cena (na 80 lidi fakt nizka) :-) Jo, a nahore maji ctyri pokoje, takze se da i prespat. I kdyz takhle v centru jsme to moc resit nemuseli, stejne jako rozvoz..
Odpovědět
Profilova fotka
my se brali v srpnu na valdštejně, hostina a raut byly ve zlatém lvu, stejně jako naše romantické svatební apartmá (viz fotky). byli jsme nadšeni... :-) když to je jednou (doufám) :-) za život...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, omlouvám se, že seřipojuji k tématu, ale zaujaly mě reakce na svatby na hotelu orion. Měla jsem svatbu na hotelu v listopadu a nemám si na co stěžovat. Vše bylo tak jak jsem si představovala a i když došlo na nějakou komplikaci, tak byla vyřešena k mé spokojensoti. Nechci tu vyvracet vaše zkušenosti, ale moje jsou opravdu jiné. Jídlo bylo ok, hudba byla příjemná a personál pohotvý. A narozdíl od reakce v předchozím tématu.... u nás byly také dvě svatby naše (62 lidí) a druhá (myslím, že tak 25 lidí) němeli jsme problém s druhou svatbou, potkávali jsme se pouze na toaletě. Moje kamarádka letos v létě plánuje svatbu na stejném místě a já jí to mohu poze dopručit.
Odpovědět
Ahoj, jsem taky liberecka. Hledam misto pro svatebni hostinu(liberec a okoli) a vecerni raut na 30.5.2009 pro 60 osob. Nemate nekdo zkusenost s pronajmem chaty, salu, nebo jakekoli misto, kde by se dalo i tancit. Nebo i s nejakou hospodou, kde bychom mohli dodat treba zverinu a domluvit rozumne ceny za napoje? ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?