Svatba duben/apríl 2010

Ahojky holky,rok 2010 už založený je,ale myslím,že v dubnu se nás bere docela dost,tak proč si nezaložit vlastní téma. ;-) My se budeme brát konkrétně 17.4. 2010. Můj přítel má ten den narozeniny,tak aby se mu dobře pamatovalo dotum svatby ;-)
Odpovědět
ahoj, my sa berieme o tyzden neskor -24.4. , ja by som sa uz dala na vsetky pripravy, ale priatel sa zo mna rehoce, ze je este skoro. Kedze sme ale zacali stavat domcek, venujeme sa teraz vyberu strechy a zhaname robotnikov... ale ja si v praci obzeram saticky a ucesy. Salu uz mame objednanu. Tiez rozmyslam, ze svadbu pripravim za pomoci agentury. Co vy na to?
Odpovědět
Mari,kdybych měla penízky tak ybch si to určo nechala někým zařídit.Určo ti minimálně poradí co a jak a kde co sehnat a hlavně ti donese všechno pod nos.Já se na plánování hrozně těším..svatba bude přeci jen jeden den,tak si chci užít i to nakupování.Domato mám úplně stejný,taky bych už kupovala a plánovala o sto šest,ale prý je ještě brzo.Ale o prázdninách už začnu :-)
Odpovědět
agenture by som dala zabezpecit asi vyzdobu saly a mozno oznamenia. Pacia sa mi aj menovky, tie by som mozno urobila sama pocas zimy, to budem mat viac casu:)A tiez este rozmyslam nad obradom na Oravskom hrade, je to od nas asi 30km. Dnes som nasla na webe pekny krizik, tak si musim postupne zalozit specialny subor s foto
Odpovědět
Profilova fotka
Super nápad založit tohle téma díky ;-) Máme svatbu také 17.4.2010 datum vymyslel ženich :-) a nechce se ho vzdát 8-) Já už hledám inspiraci a dnes mi svědek ženicha vzkázal že už bych si měla najít svědka abychom se mohli sejít a začít něco tvořit. Jenže já prostě nevím kdo by mi za svědka měl jít, vím že by to správně měl být někdo kdo zná oba snoubence a je s nimi pokud možno od počátku vztahu. Kdo jde vám za svědka??
Odpovědět
Mari,oznamka není takový problém si najít sama.MY si budme dělat svoje,navrhnu ho buď já nebo přítel mé ségry,který navrhuje i web stránky.Máme malého špunta,tak asi bude na oznamku on,že to oznamuje :-) Fav,mě půjde ségra,je to jednoduchá volba.Hodně jsem s esblížili co jsem "velké" a taky nemám žádnou nejlepší kámošku.TEDa teď už mám(bavíme se i s partenry a dětmi),ale tu znám 2 roky,takže ségra je mi ejště bližší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zdravím Vás všechny,co budete mít svatbu v dubnu. Já ji budu mít taky v dubnu - 24. 4. Jinak se jmenuji Romana a jsem z Uherského Hradiště. Zařízeno máme zatím místo svatební hostiny, obřadu, muzikanty na večer a předběžně i fotografa. Vše se odehraje v Buchlovicích. Za svědka jsem původně chtěla svého bratra, ale nakonec se asi rozhodnu pro svou kamarádku. Přítelovi půjde zase jeho kamaráda,takže to bude k sobě pasovat - muž a žena. Jinak to je prozatím asi tak všechno....Pro ostatní věci zatím hledám inspiraci na webu, prohlížím si spoustu fotek a dívam se na různé dekorační věci.Mějte se hezky a zase někdy se ráda připojím do diskuze,pa
Odpovědět
AHojky Romčo ;-) My už máme vybrané místo hostiny a fotografa,tka ted jen zamluvit.Na netu už mám prolezlých plno servrů a taky plno záložek s e-shopama se svatebníma věcma ;-)
Odpovědět
ja som si za svedka vybrala kamaratku z vysokej skoly, nevideli sme sa sice 3 roky, ale stale si mame co povedat a nase telefonaty su nekonecne, takze jej som termin svadby povedala ako prvej a pozvala som ju, myslim, ze sa tesi takisto ako ja :-) Drahy rozmysla nad bratom, takze aj surodenec je fajn cesta
Odpovědět
Profilova fotka
kaczka - nápodobně, taky trávím na internetu téměř každý den a prohlížím si různé stránky se svatebními dekoracemi, kterých je několik. Zatím jen brouzdám,co kde je a za kolik ;-) a dělám si poznámky,co by se mi tak líbilo.Už víš do jaké barvy by si chtěla ladit výzdobu. Já přemýšlím o světle zelené :-)
Odpovědět
Romčo já o zeleno-vínové ;-) Kytici chi z rudých růží ;-) Jinak já jsem KAtka,jsem tak napůl z Břeclavi a napůl z malé vensičky u Hodonína :-) Mám 10ti měsíčního chlapečka
Odpovědět
Profilova fotka
Kačka - já chci mít kytku z bílých kal a aby nebyla svatební tabule v bíle barvě, tak jsem se rozhodla to zkombinovat se zelenou, když kaly jsou zeleno bíle.Myslím,že to nebude špatné,že jo?Teda já už si to aspoň představuji,že to bude hezké :-). Pár kytek pro inspiraci mám v albu, tak se kdyžtak kukni,když budeš mít chuť. Ale jsou to pouze kytky z kalů.Zatím nevím,pro kterou se rozhodnout.Jinak mám kámošku Katku, kterou chci právě za svědka, takže tvou jmenovkyni. Když jsem najela myší na tvou fotku,tak jsem viděla,že někoho svíráš v nárčí.
Odpovědět
Profilova fotka
holky to už opravdu plánujete svatbu rok dopředu? a takhle do detailu?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zajištění termínu, místa hostiny a obřadu je takhle dopředu určitě jistota a pak můžeš mít klid.A to ostatní,co se týče výzdob, kytky atd.,to jsou jen zatím takové spekulace,co by se mi líbylo atd.Ale je fakt,že už teď nad tím trávím hodně času :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já to začala vše zařizovat až v polovině ledna... a v dubnu se vdávala...
Odpovědět
Ahojky, tak 2010 se nám už větví, tak já bych se taky přidala k dubnovkám :-) Máme zajištěný termín a fotografa a momentálně si brousíme zuby na restauraci. eimmy: každý to zkrátka dělá jinak, tak jak mu vyhovuje a jak moc tomu chce věnovat času - asi tak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
eimmy - my jsme chtěli původně svatbu na podzim (září),ale bohužel už jsme nenašli žádné volné místo pro hostinu. Tak jsme se rozhodli pro jaro, stanovili si termín a zrovna si ho zamluvili. Taky jsem tomu zprvu nevěřila,že se to musí rezervovat tak moc dopředu,ale jak je vidět,je o svatby zájem a když pak nechceš vybírat jen z toho co, zbyde,tak je lepší si vše zajistit hodně dopředu a můžeš si vybírat ty sama,co se ti líbí a co ne :-) a pak být hezky v klidu. Mám kámošku, která se zasnoubila stejně jako já (březen) a chtěli svatbu hned v červnu a měli celkem problémy něco sehnat a myslím,že je to vše pak nahonem a ve zbytečném stresu.Ale každému se to hodí asi jinak ;-)
Odpovědět
Romčo,taky jsem to původně chtěla jako ty.KYtku kaly a zeleno bílou svatbu.Ale nakonec sem se rozhodla takto ;-) ALE TŘEBA ZA ROK SE TO JEŠTĚ ZMĚNÍ(omluvte caps lock). Co s etýče plánování tak dopředu.Já si chci v klidu vše vybrat a najít to nejkrásnější.Tak v létě nbeo v září začnu už naostro plánovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Katy, já jsem zase původně chtěla rudé růže, protože chci mít v hlavě červený melír,tak jsem si říkala,že by to ladilo.Pak,ale když jsem začínala přemýšlet nad červenými doplňky, říkala jsem si,že by to asi moc "řvalo" a že by to chtělo něco jemnějšího a kaly se mi začaly moc líbit!!!!Ale jinak mám růže hrozně ráda.Taky jsem ani nevěděla jaký červený doplněk bych volila u ženicha a co pak svatební tabule do červena....Tak jsem to raděj změnila. Taky si to teď v klidu všechno vychutnávám, vyhledávám, žádný stres, jen se koukám,co by se mi líbilo a je to moc příjemné to těšení se......S nákupem chci taky začít v létě nebo na podzim.I šaty mám v plánu omrknout už v létě.Tak uvidíme?Máme téměř shodné představy.Je fajn,že jsem našla takovou spřízněnou "duši" :-)
Odpovědět
Ahojte dievcata,tak aj ja sa k vam pridavam.S drahym budeme mat svadbu 10.04.2009, presne na rok od zasnub a zaroven to bude aj 6 vyrocie co sme spolu,nejak nam je ten datum osudovy :-) Nakolko pracujeme v zahranici a svadba bude v rodnom meste,tak sa uz pomaly pustame do priprav,lebo to vyzera tak,ze domov pojdeme asi len 3 krat do svadby,tak si budeme musiet vela veci zariadit na dialku. Zatial mame rezervovany hotel, svedkom,mne bude sestra a priatelovi brat. Coskoro bookneme aj fotografa,hudbu a kameru.Pomaly pozerame aj vyzdobu,satecky atd.ale zatial len tak pomalicky :-)
Odpovědět
KOukám,že s eto tu začíná pěkně rozjíždět ;-) ROmy,no taky koukám,že jsme na tom podobně a ani to nemáme ak daleko od sebe ;-) Já šaty taky tak nějak,bo nevím jak s es prckem často někam dostanu,tka ať toho stihnu co jevíc,ale chci jen vyzkoušet co mi bude slušet,šaty si objednám na netu,asi z ebay..výjde to na cenu jako půjčovné ;-) Ldyka,to se bude dobře pamatovat ;-)
Odpovědět
Kaczka, no to hej,hlavne drahy je s tym datum nadmieru spokojny....typicky chlap....a vy to tiez budete mat pekne...a malicky vam uz bude na svadbe aj behat,to bude mile :-) Dievcata,aj uz mate nejake predstavy o satach?ja zatial len obzeram,na slovensku budem skusat az v juli ked pojdeme domov na dovolenku,este rozmyslam,ze aj tu v londyne by som sa mohla objednat do nejakeho salonu....uvidim...tu sa saty len kupuju a nevciem ci chcem investovat do siat az tolko....radsej by som si asi pozicala,ved uvidime....
Odpovědět
Lydka,my zase máme datun na narozeniny toho mého,takže s emu to bude taky super pamatovat :-D Hrozně se těším,až bude prcek v tom malém oblečku běhat okolo :-N :-D Já si šaty budu kupovat určo,ale z té ebay,šijou to číňani,ale kvalita super,teda aspoň co jsem viděla od holek tady na beremku
Odpovědět
Kaczka,to mas pravdu,malicky bude v outfite velmi zlaty.ja pracujem s detmi,tak som ich uz dost videla takto nahodenych a su na zjedenie:-)))) Niektore saty z ebay su fakt pekne,kamoska mala tiez,ale musela ich dost upravovat,ja nie som moc konfekcna velkost,tak ebay musim asi vylucit...ktory model sa ti paci?
Odpovědět
Mě se jich líbí hadně,ale zítra nějaké vyberu a nahážu do alba ;-) Ale tam píšeš míry,tak bys je tak moc upravovat nemusela
Odpovědět
V idealnom pripade by to tak malo byt,kamoska co mala saty z hong kongu z ebay ich musela cele zuzovat aj napriek tomu,ze davala miery.A jej znamej prisli saty tiez nedavno,ze jej zabudli nasit na prichytenie vlecky sponu a este nejake detaily,ale to je asi individualne...
Odpovědět
No to asi jo,ale zase za tu cenu co bysme chtěli že? ;-)
Odpovědět
Ved to :-) veris,ze kamoska ked sa vydavala rok a pol dozadu mala tie saty z ebay za 20 libier vratane postovneho???? :-o dodnes sa tomu kazdy cuduje...Aj na ebay ceny trosku porastli...
Odpovědět
Ale pořád se ti to vypaltí a můžeš mít jaké chceš....je to za cenu půjčovného nebo levnější ;-) A pak je můžeš prodat
Odpovědět
Jasne,ebay je super,s priatelom aktivne odtial kupujeme veci :-) pre dnes koncim,zajtra rano do prace,po predlzenom vikende,tak sa mi nechce...no co uz...napisem zase niekedy.papa
Odpovědět
Ahojky ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?