Svatba duben 2011 Zlín. Jaké máte plány?

Profilova fotka
Ahojky, najde se tu někdo, kdo má naplánovanou svatbu v dubnu 2011 a bude se konat na Zlínsku? Zajímá mě úplně všechno....Kde to bude, kde bude hostina, jaká barva atd. Těším se na příspěvky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
pozri aj tuto temu : http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
jj, díky, tam jsem se dívala. Ráda bych ale našla někoho, kdo se bere přímo v dubnu, abych měla trošku srovnání.
Odpovědět
ahoj, já mám duben ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, máte toho 23.4., co máš uvedeno? kde se budete brát. My se bereme 23. na Lešné
Odpovědět
ahojky,jo taky to máme ten samý datum. budeme se brát na zámku ve vizovicích.
Odpovědět
gingermm: ahoj my se bereme taky na Lešné ;-) jen jsem slyšela, že je tam problém s fotografem, my bychom chtěli svého. A jinak sháním veškeré info, máme zamluvenou jen místo pro hostinu Štípský šenk.
Odpovědět
zzvonecek - jj, na Lešné chtějí svého fotografa, nesmí tam být ani vlastní kameraman - teda v interiérech. Tak jsme si objednali toho jejich - fotky nejsou nejhorší, ale když je porovnám s fotkama kamarádky a bratra, kteří se brali na Lešné pár let před náma, tak jsou jako přes kopírák... u piana, u okna atd... prostě bez nápadu. :-|
Odpovědět
elvira: já doufám, že obřad nás nechají nafotit. Fotky v interiéru nepotřebujeme, fotit se někde u starého obrazu to nemá žádné kouzlo. Chceme hlavně venku, okolí,jízdu v kočáře - to je můj sen, tak doufám, že počasí v dubnu nebude tak špatné :-) Já to na té Lešné nechápu, kdo tam drží takového fotografa,když tolik lidí na něj nadává..
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: ahojky a v kolik to máte? :) já jsem na toho fotografa zase slyšela samou chválu... fotit při obřadu vás nechají. to nám už taky říkali, že to není problém. Jelikož my ale nebudeme mít fotografa, ale jen kameramana, tak využijeme fotografa na Lešné...
Odpovědět
To se nebude nikdo vdávat v dubnu na vizovickém zámku? Že bych byla sama? :-D
Odpovědět
gingermm: ahojky, my jsme zatím poslední na 12:30 a vy? To je hrozně těžké posoudit, tady jsem neslyšela to nejlepší, ale víš jak to je..každký je jinak náročný a rejpavý.Můžu se zeptat na taxu fotografa? Cenový rozptyl je velky :-o My zase chceme fotografa a kameru budeme mít z rodiny - tedy doufám. V listopadu jedu do Zlína a jdu na šaty a snad se podaří zajist víc věcí. Zatím vůbec nevíme jakou kapelu, ach jo :-( holky, jsem tady z toho trochu zmatená, svatba v červnu,nevěsty 2011..chtělo by to sjednotit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: tak my máme 10.30. no nevím přesně, ale slyšela jsem, že asi 2500Kč. Je to hodně, ale zase chceme mít alespoň nějaké profi fotky, jinak nám je bude vytahovat jen z kamery. taky jdu v listopadu na šaty. Kapelu mít nebudeme, shodli jsme se, že na tom ušetříme a budem pouštět jen CD, Každému záleží na jiných věcech a má jiné priority. Pro mě je důležitý obřad a hostinu už bych pak nemusela mít ani vůbec, ale zase kvůli rodině... :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zzvonecek: je to rozkouskované na určité termíny nebo měsíce, kdymá kdo svatbu. Takže záleží jen na tobě, kam se přidáš. Já preferuju nevěsty 2011, jsou tam nevěsty, co budou mít svatbu kdykoliv v tomto roce a myslím, že se nás tam sejde nejvíc :-) :-)
Odpovědět
gingermm:ahoj, tak to jste před náma zatím, na 11.30 nikdo nebyl. Zas je to dobré, aspoň netlačí čas, když se něco zpozdí.Cena není špatná, jj každý má to své. ;-) Důležité je, aby se všichni bavili a né jakou máš mašli a ostatní serepetičky, každý si zapamatuje tu atmosféru a o tom to je x-) občas mrknu, ale není tolik času, tak pokud je nějaké téma, které mě zajímá, tak se přidám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: tak je je docela fajn, že je tam mezera. kdo ví, jak to bude později. a už máš něco zařízeno nebo jak to s tebou vypadá?
Odpovědět
gingermm: docela bledě, jak se dívám na ostatní,které to zařizují rok dopředu :-. Máme zamluvené místo hostiny. Zbytek postupně, žijem v Práglu, zas to tak neprožíváme a není tolik času. A co vy, přece jen je výhoda být ve Zlíně, stihneš spoustu věcí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: tak já zatím vyrábím oznámení, vývazky, máme kameramana, mám předběžně zamluvenou kytku, domlouváme hostinu (teda máme zamluvenou, ale ještě zvažujeme další možnosti), mám domluvenou kadeřnici, cukroví a to je asi vše. všechno je to docela předběžně.
Odpovědět
gingermm:Byli jsme si odpočinout ve Špindlu, bylo nádherně x-) koláčky a cukroví už máme taky :-) jen nevím, kde ve Zlíně dělají dobré dorty, neměla bys nějaký dobrý tip? mám domluvenou vizážistku a jak budu ve Zlíně najdu nějakou kadeřnici a nehtíky))
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: Přímo ve Zlíně nevím. Hodně mi chválili Avos v Kroměříži, taky pálenice ve Vlčnově, ale já jsem zatím nezjišťovala. alel musím zjistit, zda ta, co nám bude péct cukroví nepeče i dorty... a můžu se jen zeptat, kolik ti je?jen tak pro zajímavost, jestli se třeba neznáme... :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
gingermm: já jsem chtěla dort z UH, ale tam neberou objednávky na Velikonoce ani Vánoce ]-( Ta pani, co nám bude péct cukroví taky snad peče dorty, ale já nechcu klasické kulaté, budu se tam stavovat tak se zeptám. Jsem krásný ročník 78 chodila jsem na trojku na Lesní Čtvrt ;-) no jo Zlín je malý třeba se fakt známe :-N pirner: a ty jsi od ní měla na svatbě dort nebo odkud ji znáš? jinak pošli díky! ;-) je možnost poslat nějakou fotku?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my máme taky svatbu v dubnu..ale ne ve Zlíně (i když pod Zlín spadáme)
Odpovědět
Pep.e: ahojky a kde to máte?Tak to jsi z okolí :-) A co přípravy jak jste na tom? já teď zháním kadeřnici, dort a kapelu..
Odpovědět
Profilova fotka
Máme všechno u nás v trnkovém sadu :). Stále jsem měla pocit kolik je času a najednou jsem zjistila že už je to za půl roku..tak naštěstí šaty a fotografy mám vyřešené.. teď taky řeším kadeřnici (kamarádka mi doporučuje hair factory ve zlíně + pavla kortána na make up), dort - zjistila jsem, že v tlumačově peče paní výborné dorty, slyšela jsem na ni samou chválu a viděla i pár fotek..takže se s ní domluvím aby zkusila něco menšího upéct jestli nám to bude chutnat a šla bych do toho..podle fotky prý udělá cokoliv a já mám dort vybraný. Co se týče kapely - tu nechci, zvažuju jestli vůbec DJ.. nějak se nemůžu rozhodnout jestli to v sadu nebude jak pěst na oko
Odpovědět
pep.e: jééé trnkový sad - hned si vzpomenu na slivku :-) já bych do toho šla, ale musíš to cítit sama já nevím jak to u vás vypadá. Já jsem na tom podobně, žijeme v Práglu a půl roku před začít vše na dálku řešit - no nic moc. Ale hlavně žádný stres. Holčiny jsou tady dost dopředu. Máme zamluveného fotografa,vizážisku, koláčky, cukroví, místo. Kadeřnici sháním, moje je těhule a druhá tam na Velikonoce nebude což mě nepotěšilo. :-( My bychom chtěli kapelu, ale je to těžké, když nemáš pořádně reference. Mohla by jsi mě prosím poslat do IP číslo na tu paní?dík. ty pesani jsou tvoji?
Odpovědět
Profilova fotka
No trnkový sad máme právě na prodej trnek a na slivku :)), takové spoření na důchod :). A proč se vdáváš tady když jsi v Praze? pocházíš odsud? číslo na dorty? jinak koláčky nám budou dělat na Trnavě, nikde nemají lepší :)). Jj čoklové jsou moji, ještě tam chybí ta třetí :)
Odpovědět
Vím o čem mluvíš, slivka je mooc dobrá věc, jen jsem jí přišla na chuť až poslední dobou, člověk musí uzrát. Taťka je z Vizovic tak je to jasné. :-) Jsem ze Zlína a byla by blbost brát se v Práglu, už vidím jak se všichni táhnou sem, přítel je z Brna a mé kořeny jsou pořád ve Zlíně ;-) Z Trnavy mám taky, peče tam naše známá a už před 13 lety byly vynikající, ale i na Veselé jsou dobré. jj, na tu pani v Tlumačově. Psa mám doma u našich, tady to není zatím možné, ale jsem psí... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pirner: kontakt klidně pošli a pokud máš i nějakou fotečku, tak taky pošli Holky a jak to u vás vypadá s koláčky. Zjišťuju pořád a zatím nic moc. Zzvonecek: to já taky nechci klasické kulaté. Já jsem 85 ročník, tak asik ne. no nevadí. šak se seznámíme na svatbě, ne? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si koláčky nechám péct na Trnavě. Léty osvědčené, koláčky vynikající a za moc pěknou cenu.
Odpovědět
gingermm: asi ne, ale víš jak to ve Zlíně chodí známí mají známé..jéé to by bylo bezva, třeba se fakt zahlídneme ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?