Svatba dne 13.08.2011. Chystáte někdo také svatbu?

Chystáte někdo svatbu v tento den?
Odpovědět
1
2
34
Profilova fotka
Já :)
Odpovědět
Profilova fotka
no v tento den, ale v měsíci ano. srpen je krásný měsíc :-))
Odpovědět
Profilova fotka
rainfairy : Bydlíš v Praze a svatbu máte v Příbrami ? A kdepak ?
Odpovědět
Profilova fotka
granda : jo jo krásný měsíc, tak snad bude pěkně :)))
Odpovědět
Já taky doufám, že bude krásně. Máme svatbu na statku vletice. Chtěli jsme všechno na jednom místě a tady se nám moc líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Jukla jsem na ten statek, vypadá to tam moc dobře...takže chápu ;)
Odpovědět
A já jukla na tvé album přípravy a máš fotografku co jsem chtěla....sakra :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte nevěsty, taky chystáme svatbu v tento den. Doufám, že bude pěkné počasí...obřad bude venku. :-)
Odpovědět
mmmartinka: a kde pak máte obřad? já se teďka budu až do srpna modlil za pěkné počasí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
rainfairy : zamlouvala jsem jí v červenci a byla to jediná volná sobota, takže to datum máme vlastně kvůli ní :))) My máme obřad taky venku, ale pokud by pršelo máme v záloze i suchou variantu - sice trošku stísněnou, ale co kdyby...za počasí se budeme modlit všechny, tak snad to pomůže ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit taky svatbu 13.8.2011. Presne na muj svatek. A mamincin. A babiccin! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
rainfairy: Obřad máme na palouku před hotelem,kde pak budeme mít hostinu...už se moc těším! Holky snad nám to počasí vyjde :-)
Odpovědět
Článek se načítá
aluskaasimon - to je pěkné na svátek, to si bude aspoň muž pamatovat :-D Náš výběr termínu padnul na naše pětileté výročí, takže se to taky bude dobře pamatovat :) Holky, já myslím, že si to užijeme ať už bude jakékoliv počasí :) ale když bude hezky tak se nebudu zlobit :D Těším se na leden až začnu pořádně s přípravama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se budu modlit za pěkné počasí, protože plánujeme na stejný den. A přítelova babička a moje družička jsou taky Alenky. A co už máte zařízené? My už jedem na plný obrátky.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zařízeno vše důležité - místo obřadu, hostiny a párty, fotografku, hudbu na obřad i kapelu na večer. Jo a ještě jsme koupili ženichovi oblek a mám zamluvenou vizážistku. Jinak na šaty vyrazím až v lednu, abych zkusila i novou kolekci - už se na to strašně těšíííííímmmmmmm :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak se taky přidávám, taky máme svatbu v tento den. No a co se týká zařizování, tak už jsme začali. Máme objednanou hostinu, kostel, kameramana, fotografa, hudbu, dokonce jsem se byla zeptat už na dort (jelikož to paní dělá ve svém volnu, tak aby třeba neměla dovču). No a kadeřnice a kosmetička se mnou už taky počítají. Zbytek příprav se rozjede v lednu (šaty atd.).
Odpovědět
Profilova fotka
My uz taky mame to nejdulezitejsi zamluveno, termin na matrice, kaplicku, hostinu, fotografa a dj. No a jako prevazna vetsina na saty taky vyrazim az v lednu, hned jak se dostanu do Ceska(bydlime v Anglii). Dorty chce pect moje maminka, ale uvidime jak to nakonec dopadne, nechtela bych, aby se zbytecne stresovala. :-S
Odpovědět
Tak to já jsem právě začala panikařit :-o Máme jen zamluveno místo, i když to bude všechno na jednom místě takže vlastně tím pádem i hostinu. Začnu všechno řešit až v lednu a hrozně se těšííím na zkoušení šatů! Teďka hledáme fotografku a DJ nám budou dělat kamarádi - jeden je zvukař a další jsou profi DJ.
Odpovědět
ahoj, úplně jste mě vyděsily :( taky se bereme 13.8. (výročí zásnub) a máme plno věcí vytipovaných, ovšem zařízených ještě ne :( řeším momentálně místo, chtěla bych hrad veveří, jenže paní na matrice mi řekla, že oni vypíšou termíny až tři měsíce předem, a to mě dost děsí, představa, že všechno naplánujem na ten den a nevyjde místo. Vzhledem k tomu, že se bereme uprostřed svatební sezóny, můžem si tak akorát nechat zdát o tom, že bychom tři měsíce dopředu našli nějaké schopné místo..poradíte co dělat? jinak máme vytipovaté místo hostiny, koukám po šatech, zkoušet jdu za dva týdny, hledáme pěkný oblek, budeme do konce roku objednávat prstýnky, máme matnou představu o oznamkách (budeme si je dělat sami) a máme fotografa. Jen netuším co s hudbou, jestli řešit živou, či DJ, nebo se prostě něco pustí, ale přímo člověk na to nebude..nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nám se konečně tento týden podařilo zajistit termín na matrice a hostinu v krásném malém penzionku Český ráj, moc pěkné prostředí a milí a ochotní majitelé. Jinak už delší dobu mám šaty, své vlastní, ve středu si je jdu definitvně vyzvednout a pak na ně budu každý den koukat :-) taky fotografku máme, návrh oznamek, taky si je budeme dělat sami no a momentálně řešíme hudbu, ale včera jsme v penzionu dostali pár tipů, takže fajn. A přítelův oděv budeme řešit v únoru až bude mít po zkouškách, teď toho má moc. A vzhledem k jeho nekonfekční velikosti budeme muset nechat oblek ušít.
Odpovědět
jak to děláte, že Vám dají termín na matrice? :( byla jsem na dvou matrikách (v Brně) a řekli mi, že tři měsíce dopředu..vůbec nevím, jak to teda udělat. Naplánovat celou svatbu a doufat, že vyjde termín? Vždyť to je děs..
Odpovědět
Profilova fotka
danaruj: taky nevím, jak to dělají. Ale v Liberci je alespoň 6 měsíců dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi výhoda zapadlých malinkých městeček a vesniček, já jsem prostě přišla u nás za matrikářkou, že bychom chtěli svatbu 13.8.2011, ona že v pohodě, zapsala si to do takové chytré knihy, optala se na kolik hodin to chceme, kdyby se náhodou objevil ještě nějaký další pár na tento den a měsíc před svatbou že se máme stavit vyplnit všechny ty papíry a dohodnout podrobnosti jako hudbu na obřad, výzdobu a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
danaruj : to je vážně děs, měla bych nervíky ....v Praze termíny matriky vypisují docela brzy, třeba Praha 2 to měla v říjnu...chtělo by to možná najít více nevěst, které se v létě berou na tom samém místě a na matrice "aktivně opruzovat" :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale taky zase když to mají všichni stejně, tak mě stejně nikdo nepředběhne..a už jen měsíc do rezervace..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ode dneška už jen sedm měsíců. Jak jste pokročily s přípravami? U nás byly Vánoce hodně ve svatebním duchu, tatínkové dostali košile a kravaty, aby jim to slušelo, maminky nějakou tu bižu a já jsem si koupila tady z beremka taky krásnou štrasovou bižu.
Odpovědět
Ahojky ups020 - Já jsem o Vánocích relaxovala a užívala atmošku, svatbu jsem odložila stranou :) Už máme tedy zamluvené místo, hostinu - zaplaceny zálohy, rezervována fotografka, fotograf, DJ a v pondělí jdu na šaty, tak už se těším. Co ty, jak pokračujete?
Odpovědět
ahojky, já mám objednané šaty, máme vybrané prstýnky, po rodinách jsme zabavili zlato a plánujeme, kdy se vypravit ke zlatníkovi. Začala jsem vyrábět vývazky a přemýšlet o výzdobě. Máme zarezervovanou restauraci, konečně se nám podařilo zajistit oddávající, ale nemáme pořád místo obřadu :-D takový malý problémek..
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky holky, jo jo pěkně to letí, až nejsem za exota, že něco zařizuji :))) U nás vše podstatné zaříneno, teď se vrhám na šaty - zítra na ně vyrážím a strašně se těším !!! Jinak v nejbližšší době chceme vyřešit prstýnky a trochu šilhám po fialové výzdobě na hostinu...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já už šaty mám dlouho, svoje, pořád se chystám se hodit fotky, ale nějak nestíhám. No a momentálně sháníme prstýnky, představu už máme, tak jen je sehnat za co nejlepší cenu. No a za čtrnáct dní se chystáme na svatební veltrh do Pardubic načerpat nějakou další inspiraci. Taky potřebuju od nějakého odborníka poradit s kytkou, ale to je čas.
Odpovědět
1
2
34
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?