Svatba či bydlení v Moravské Třebové

Ahoj, měla jste některá svatbu v Moravské Třebové, popřípadě tam bydlíte? Potřebovala bych nějaké rady. V Moravské nebydlíme, příliš dobře to tam neznám, ale chtěli bychom tam svatbu. Kde jste měli obřad a hostinu? Od koho jste měli jídlo? Kde jsou pěkná místa na focení? Svatbu plánujeme na podzim 2017. Děkuji.
Odpovědět
@hajtja Dobrý den. Já v Moravské žil 30 let, tudíž nějaká místa mohu doporučit. Restaurací zde není moc, obzvláště kvalitních, ale mohu doporučit restauraci U štiky (možnost i ubytování). A špatně nevaří i v Excalibru, ale není zrovna nejlevnější. A místa na focení? Určitě zámek, jak interiéry, tak park a arkády. Jinak pěkné fotky jsou určitě i z náměstí, ale upozorňuji, že tam bývá kolem svateb obvykle hodně "černo". Jinak pokud by vám na focení nevadilo kousek přejíždět, tak bych určitě doporučil Lanškroun (zámek a před zámkem velice pěkné náměstí), což je nějakých 20 km. Nebo pak obětovat 35 km a fotky udělat na Bouzově.
Odpovědět
Moc děkuji za tipy. Příliš přejíždět nechceme, nechci trávit svatbu v autě. Budeme chtít jen několik fotek a pak si jít užívat hostů. Plánujeme poměrně velkou svatbu (70 lidí na oběd + na odpoledne více), navíc vojenskou, takže na hostinu bychom chtěli v pěkném vojenském sále Na Písku. Jen jídlo bude potřeba objednat někde jinde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@hajtja Sál Na písku je dobré místo. Konají se tam plesy a je to dobrý. A navíc v docházkové vzdálenosti od zámku, což je ideální, kdyby jste tam měli obřad nebo focení. Ještě mě napadlo, že pěkné místo na focení by mohl být nově rekonstruovaný areál Císařské louky. Je to vlastně naproti zámku a náměstí a kousek od Písku. Navíc jsou tam pěkná zákoutí, mostky, jezírka a podzim tam je pěkný, když vyjde počasí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?