Svatba Beskydy, Moravskoslezský kraj 2012. Přidáte se?

Profilova fotka
Zdravím slečny, zakládám tuto diskusi, abychom si mohly společně vyměňovat kontakty a podporovat se navzájem ;-) . Doufám, že nás tu bude brzy plná síň :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoja, my mame termin 28.4.2012 v Ceskem Tesine (hostinu zatim nevime kde, uz se ale rozhodujeme mezi dvema lokaly). Zatim stale bydlime v Praze, takze svatbu planujem "na dalku", coz je trochu na budku. Rozhodne ocenim tipy a kontakty z regionu, podpora se tez nevylucuje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medvitkova Ahoj,vitam te tady:). Tak to jsme na tom podobne,taky vse zarizujeme z Prahy.My se budeme brat az v zari,ale misto hostiny uz mame rezervovane,pac je tam dost velky naval a my si jine misto jaksi neumeli predstavit:). Tim "stale" mas na mysli,ze se z Prahy budete stehovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@carpatia jo, docela mozna se presunem do Tesina, ale kdy, to se nevi. Taky to chce najit praci (zrovna jsem dala v praci vypoved, takze pro me osobne je ted docela vhodna doba na stehovani, ale neni vubec nic jisteho). Nic nas ale v Praze nedrzi, krome mych rodicu. Kde mate svatbu vy? My jsme puvodne chteli mit hostinu nekde za Trincem v horach, ale nakonec to budeme mit blize k Tesine (taky kvuli babickam a take proto, ze jsme nemohli najit prostor pro cca 60hostu, ktery by nebyl prilis jako "kulturak"). Taky jsme uvazovali o Fojtstvi v Oldrichovicich, ale nemaji jeste v dubnu otevreno, takze tim jsme si dost usetrili :-D Svatbu mame v kostele, takze tim nam taky odpadly starosti s planovanim 8-) Koukam, ze taky mate kocoura :-) my mame dva kocoury, a jeden z nasich moznych lokalu na hostinu umoznuje pritomnost domacich mazlicku, takze mozna budem mit kocky a jine zverstvo na svatbe :-D ale to je trochu ulitle... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medvitkova My mame kocourka a kocicku:). Svatbu budeme mit v hotelu U Holubu, potrebovali jsme misto,kde bychom meli obrad,hostinu i ubytovani kvuli rodine pritele,ktera prijede z jizni Moravy a tam se nam to zdalo idealni. Je to v srdci Beskyd a je tam moc krasne.My zase planujeme zustat v Praze, i kdyz mame rodice oba na Morave. Na Morave absolutne neni prace a nejak jsme si zvykli na ten komfort,co nam Praha nabizi. Mame tu vsechny pratele a koupili jsme tu i bytecek.
Odpovědět
Profilova fotka
@medvitkova Jo,jinak Fojtstvi se nam taky moc libilo,ale neni tam ubytovani pro tolik lidi a vyzadovalo by to nejaky cathering a navic to tam bylo doooost drahe.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
22. září máme svatební hostinu na Pustevnách. O obřadu ještě rozhodnuto není.
Odpovědět
Holky zdravím, plánuji svatbu hodně asi netradiční. Chtěla bych obřad na horách, ale ne přes agenturu. Nevíte o něčem, nemáte někdo zkušenosti..... :-)
Odpovědět
Ahojte, my máme svatbu 30.6.2012 ve Zvonici na Soláni. Jestli jste tam někdy byli, tak asi víte jak je tam krásně... Hostina bude v nedalekém Hotelu Soláň. Jinak jsem slyšela samou chválu na Penzion U Holubů v Čeladné... :-)
Odpovědět
@opavacka Soláň je celkově nádherné místo, takže určitě budete spokojeni ;-)
Odpovědět
@vanule A vy budete mít svatbu kde? Taky hory? :-)
Odpovědět
@opavacka nene my to vzali na rychlo takže "jen" obřadní síň. ale na Soláň jezdíme na chatu....úžasné mííístečko
Odpovědět
Článek se načítá
@kolotoc Pustevny, jou krásné snadno dostupné, ale bohužel davy a davy lidí během celého roku
Odpovědět
Hostinu máme na Rajské boudě v Malenovicích...takže taky v srdci hor :)
Odpovědět
@lennyvka tam jsme byli loni sestrence :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít svatbu v Písku u Jablunkova hotel Polanka...nemáte nějaký tip na kadeřnici a vizážistku z Třince nebo Jablunkova nebo z okolí?
Odpovědět
@22 Ahoj, máme obřad i hostinu v srpnu na Pustevnách :)
Odpovědět
@dadulkap A jak jste byli spokojeni? Jaké bylo jídlo, perzonál, služby?
Odpovědět
@lennyvka no, kdyz jsme prijeli, tak jsme zjistili, ze je v hotelu jeste jedna svatba...coz mi prislo trochu divne, ale nakonec jsme ji vubec nepotkali...meli pripraveny smetacek na rozbijeni strepu, pronesli pripitek...co se tyka jidla, tak mi chutnalo, ale asi zalezi, co si vyberete :-) jedine, co mi vadilo, ze meli domluveny jen nejaky druh a pocet alkoholu a ten v prubehu vecera dosel a nechteli ho doplnit..ale tohlemuze byt problem, jak to meli nasmlouvane nasi hostitele
Odpovědět
@dadulkap děkuji za odpověď, jsou to zajímavé postřehy, které si určitě rádi pohlídáme a tak tomu předejdeme :) hlavně to pití, co bude v rámci paušálu nasmlouvané
Odpovědět
@anetr A kde přesně? My máme domluvenou Kolibu. Zatím máme ale jen bloknutý termín. Domlouvat podrobnosti budeme asi až o Velikonocích.
Odpovědět
Ahoj no. 22, tak to je docela sranda :). My taky Kolibu. O Velikonocích se tam asi teda sejdeme :). Máme to taky v plánu. Bereme se 4.8.12. Nevím, jetli tam máte jen hostinu nebo i obřad. My teda oboje. Tak dej vědět, jak jste na tom a kdy máte termín.
Odpovědět
@22 @anetr holky jakou Kolibu prosím máte, tady u nás je jich přece více
Odpovědět
My máme rezervovanou Valašku.
Odpovědět
@krizecek No právě, nechtěla jsem z toho mít podívání pro všechny kolem. Spíše něco komornějšího .... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my to máme na Morávce Autoclub morávka. Hledali jsme taky něco, kde se venku vemem a pak jen vevnitř budem slavit :-D
Odpovědět
@krizecek My mame taky Valašku. Psalo se tu o Pustevnách. ;-)
Odpovědět
@anetr My bychom chtěli obřad někde jinde, ale místo ještě nemáme. Už jste se s majitelem domlouvali nějak konkrétně? Vyšel vám vstříc? Jak to budete mít třeba s výzdobou? My si asi nějak pořešíme částečně vlastní. Máme docela specifický vkus. A kolik lidí? Nás bude večer asi 70, tak se bojím, abychom se vešli... Termín je 22. 9.
Odpovědět
@22 Ahojky, my asi do 50. Myslím, že říkali, že kapacita je kolem 65. Tak se bojím, abyste se tam vešli. My rádi tancujeme, tak jsem dělala vše pro to, abychom zmenšili počet lidí a zvětšili tím taneční parket :) Majitelé říkali, že výzdobu jsou schopní udělat v bílé a červeno bílé. Takže taky půjdeme do něčeho svého. Ale ještě nevím do čeho. Aby se to s tím stylem Valašky moc netlouklo. Ani se ti nedivím, že chceš obřad jinde. Na Pustevnách to stojí hrozně moc, ale my do toho i tak jdeme. Pošlu ti po svatbě fotky, tak se můžeš připravit na to, co nám třeba nevyjde nebo se osvědčí.
Odpovědět
@22 Ahooj, no to je sranda. To nás tam letos bude fakt dost :) Kdy se bude konat svatba?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?