Svatba 8. září 2012

Kdopak z Vás má svatbu v tento datum?? Napište jak jste na tom s přípravami, co už máte a co vám chybí??? Já osobně mám zapůjčené šaty, svatební střevíčky, máme oznámení , zaplacený obřad, zajištěnou hostinu a ubytování.V červnu jedu doladit šaty, účes, líčení.Dále doladit v restauraci hostinu, v květinovém studiu výzdobu restaurace, aut, kytici pro nevěstu, u cukrářky koláčky a dort.Ženich nemá oblek a nemáme prstýnky. :-|
Odpovědět
my máme taky stejný termín, muzika je zamluvená už od listopadu, restaurace od ledna a vyplatilo se, protože v tento den se žení ještě dva naší známý, resp. ze stejné vesnice takže o restauračku byl zájem. Jinak mám šatky, botky, máme domluvené zákusky, koláče, autobus, obřad v kostele....nemáme oznámení, ženich oblek a prstýnky..... už se těším, až budu mít po státnicích a budu se moc těšit jen na svatbu a přípravy .-)
Odpovědět
Juuu do toho ještě státnice jo???No to ti nezávidím.Ale až to uděláš a opadne stres budeš se plně těšit z přípravy na svatbu.To mě čeká ještě spousta pracovních dní v práci a 14ti denní dovolená s mým milým mužíčkem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
stejný termín, zařízeno máme vše
Odpovědět
@barbora_b Šikulka :-) Docela závidím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 času dost :-) Máte to hlavní a nějaké dolaďování výzdoby se stejně dělá těsně před svatbou :-)
Odpovědět
Jooooo hlavně no stress :-)
Odpovědět
@verolen24 teď se na stánice učím a jsem zde :-D hrůza, vůbec mi to nejde a přemýšlím nad svatbou. V úterý jsme oblíkli celého ženicha aj s ponožkama, takže další věc z krku. Už se těším až bude po škole a pak už jen příjemný stres ze svatby :-)
Odpovědět
Ahoj, také se budeme brát 8. září. Doma už máme prstýnky, zamluvené místo obřadu a předběžně restauraci. Zarezervované mám šaty a domluvený je i fotograf. No ještě nás čeká spousta zařizování ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Holky tak už se nám to nezadržitelně blíží.Už máte vše připravené, zařízené, nakoupené??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teoreticky jo - ale fakt jenom teoreticky :-D Ještě musím dodělat jmenovky, vymyslet, kdo se ten den o co bude starat (kdo ozdobí auta, kdo připne vývazky, kdo sveze svatebčany k nám domů, ...) no a nejdůležitější věc, co nám chybí, je hudba. Pouštíme si hudbu sami, takže už týden hledám vhodné písničky, o víkendu je snad dám dohromady, promíchám umělce a styly, ať se netančí pořád na stejné tempo a hlas, a vypálím na CD. No a musím někoho požádat, aby nám pak v počítači měnil cedečka. zítra se peče cukroví a ve střešdu rozvážíme výslužky. Ještě musím zavolat do hotelu a ujistit se, zda mám opravdu rezervované pokoje, a konečně zavolat fotografovi a domluvit s ním, kdy a kam má přijet. Takže teoreticky mám opravdu všechno, prakticky skoro nic :-D Ale nevyšiluju a to je to hlavní.
Odpovědět
Holky, přidávám se k vám. Já už mám snad vše důležité hotovo. O víkendu s mamkou napečeme koláčky, jdu na barvení vlasů a finální zkoušku účesu a na kosmetiku. Začínám být už celkem nervózní, nejvíc jsem nervózní z počasí, protože obřad máme venku v zahradě...
Odpovědět
Profilova fotka
@mancii Tak pocasí se nebojím, zatím na příští sobotu hlásí slunečno a 22 °C. Koukni na www.slunecno.cz a najdi si své město, možná tě předpověď uklidní.
Odpovědět
Článek se načítá
Já vím, zatím to vypadá dobře, ale je to ještě daleko a vše se může změnit. Ale budu doufat:-)
Odpovědět
@ivetaml @mancii Tak mě dneska čeká zkouška šatů(úpravy), příští týden mám zkoušku líčení a účesu a musíme do restaurace kde bude hostina a raut dohodnout všechny podrobnosti.....a můžu se vdávat.Ještě si dneska musíme sednout nad zasedacím pořádkem pro hosty :-| Jinak počasí se taky obávám protože obřad máme mít venku a raut taky. Tak snad @mancii nezmrznem a nezmoknem :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám svatbu v tento den. Všechno zařízené, už jen dolaďuji drobnosti - svatební noviny a hudbu na obřad. Snad výjde počasí... Ideálka by bylo 23 stupňů. Obřad máme naplánovaný venku, ale naštěstí je tam i mokrá varianta :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Většinu věcí už máme připravenou: mám šaty, boty a jiné doplňky. U kadeřnice jsem objednaná. Už máme prsteny a květiny jsou také objednané. Restaurace je zajištěná, včetně jídel. Však už také nezbývá moc času. Ještě musím obvolat kapelu, kadeřnici a fotografku, doladit detaily a potvrdit termín. Musím přpravit pohoštění, až přijdou svatebčané k nám domů. Vzvednout květiny. A zrušit pár jídel v restauraci. Bohužel, někteří pozvaní hosté nejsou ani týden dopředu schopni závazně říct, zda půjdou, nebo ne. Navíc si svědek postavil hlavu, tak vyjednáváme náhradníky... Někdy si přeji, aby už bylo devátého...
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetaml jupí, to vypadá hezky.....akorát je dost dobře možný, že se počasí nezkazí až v neděli, ale už v sobotu....nu což no :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitlen Taky si někdy přeji, ať už je po svatbě... Se svědky jsme měli taky problém, takže jsem svědkyni 21 dní před svatbou vyměnila... To už je život :o))
Odpovědět
Tož my se bereme též toto datum... Všechno nemáme, ovšem zaměstnavatelé si řekli, že předsvatební stres nám neuškodí, takže jsou tu zrušené dovolené, služby navíc a podobně :-) Ale my všechno zvládneme... už jen pár drobností, jako kde si nechám udělat nehty? Kde ubytujeme babičku? Boty, jmenovky...zasedací pořádek budeme řešit operativně den před svatbou :-) Ale jinak žádný stres :-)
Odpovědět
Tak já mám za sebou zkoušku šatů, výrobu rekvizit na focení, a jdu na zasedací pořádek :-|
Odpovědět
Holky no a co.Vždyť je to o vás dvou aby vy dva jste si to pořádně užili a vzpomínali a ne o tom kdo je tam s váma.Stejně se všem nezavděčíte :-)
Odpovědět
Tak holky už jen 9 dní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
9 dní a na mě možná vlezla nervozita - včera jsem toho moc nesnědla a v noci nespala. nejdřív jsem to chtěla shodit na úplněk, ale ten je až zítra :-(
Odpovědět
@ivetaml Mě to ještě nějak moc nedochází, ale příští týden už mám dovolenou, a to už budem dolaďovat detaily a to už asi nějaká ta nervozita přijde.No ale uteklo to rychle.Nedávno bylo v plánovači trojciferné čísilko.Tak snad nám ten den "D" neuteče taky tak rychle. :-)
Odpovědět
Holky, že nebudeme mít takový počasí jako hlásí na tento víkend???To je hrozná smůla pro nevěsty které se vdávají 1. září
Odpovědět
Už mě to teda začíná taky trochu strašit, když původní dlouhodobá předpověď hlásila 23 a polojasno a teď už jen 19 a přeháňky...
Odpovědět
holky, já stále veřím, že ná náš den bude hezky!
Odpovědět
@tery87 @mancii To doufáme asi všechny, hlavně ty co mají mít obřad venku :-)
Odpovědět
@verolen24 my chceme venku, i když teda vnitřní varianta je možná taky, ale to by nebylo ono... Hlavně ať prostě neleje!
Odpovědět
http://aktualne.centrum.cz/domaci/poc... tohle nezní hrozně ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?