Svatba 8.6.2013

Profilova fotka
Je tady někdo,kdo má svatbu 8.6.2013?My vybrali datum a doma zjistili,ze je to na Medarda =-) :-) Tak uvidíme a kdyby náhodou pršelo,tak si dáme písníčku Prší krásně od Petra Rezka :)
Odpovědět
1
2
My mame stejne datum...nejak toho Medarda neresim a vubec si žadny dest nepripoustim, co pripravy, jak jsou daleko?
Odpovědět
taky máme v plánu 8.6., Medarda jsem neřešila, myslela jsem, že je 4.6., takhle z hlavy..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme 8.6. :) Medard, nemedard bude krásně!:)
Odpovědět
Profilova fotka
přesně! Důležité je věřit a vše dobře dopadne!
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme medarda :) a jestli nám bude pršet? Tak jedině štěstíčko :) doufám že nemáte už všechny všechno zajištěné? my stále nějak otálíme, ale však ono se to vyvrbí samo a jistě dobře dopadne :)
Odpovědět
Ne neboj, nemame, taky otalime, stale mame čas.....jen takovy ten zaklad zatim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
nevěsty, jak jste na tom s přípravami? už máte vše zajištěné? My tedy máme místo obřadu, hostiny, seznam hostů, vývazky už mám taky hotový, šatičky vybraný a v týdnu je jdu zamluvit, ženich má vybraný oblek, už jen pár úprav, prstýnky se nám vyrábí, košíčky sehnané, na jmenovky se pustím brzy...... a snad jediné co nám chybí jsou upečené koláčky, kytka pro mně a maminky, dorty a hlavně oznámení :-N , zatím se nám nic moc nelíbilo, tak snad brzy seženem, at si je nemusíme na poslední chvíli vyrábět na koleně :-( . Snad nám nebude nic chybět, hlavně aby jsme tam byli my :-D
Odpovědět
Ahojky, také máme termín 8.6.2013 :-) Líbilo se nám datum a bude-li pršet, budou to určitě kapky štěstí ;-)
Odpovědět
Taky máme 8/6 a že bude Medarda jsem zjistila až tady, ale nějak to neřeším. Jinak snad už máme taky většinu věcí (šaty, místo, prstýnky, dort, DJ, fotografa) zbývá nám už jen oznámení, které snad ale máme už vybrané a kytky + asi milión drobností :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lanyza Zdravím Vás. Pokud byste ve Vašem zařizování sháněla ještě i fotografa, mám tento termín prozatím volný. Jsem kousek od Hradce Králové (ale funguji po celé ČR). Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Pokud již fotografa máte, přeji příjemné další plánování. S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Dobrý den, děkujeme za nabídku, ale fotografa již máme zamluveného.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky..dneska jsem kukla..a máme to za 80..... =-) :-) ...Nedávno byl leden..a já si říkala...jak je to za dlouho...ale ted... už si to nemyslím,sletí to....začínám být trošku nervózní... :-D ....Mám zamluveneé šaty..(už od ledna) 8-) prstýnky budeme mít 29.3...oznámení máme rozdané....dále zamluvené místo,hudbu,kameramana,fotografa,ženich má komplet nový oblek... :-p a ted pomalinku doděláváme noviny a nakupujeme doplnky.. vždy kuknu na inspirace a vymyslíme něco nového...perníčky pro rodiče,SPZ na auta,magnetky...atd.atd.... ;-)...raději všechno dřív....ještě toho bude myslím dost...;)
Odpovědět
Ahoj holky,taky máme svatbu 8.6.2013 a určitě bude krásně,musí - máme obřad venku :-) Každopádně mě ještě chybí dort,kytka a oznámení a hlavně boty. Jinak ještě dodělám svatební noviny a mělo by být hotovo!!
Odpovědět
Profilova fotka
holkyyy 70.. ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
taaaak většina zamluvena,zarezervována...prstýnky konečně doma......a ted zbývá milióón drobností..... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám taky tento termín svatby a holky, na Medarda bude určitě krásně :-) Tento rok je to posunuté, takže myslím, že se zatím žádná pranostika nevyplnila. Na Velikonoce sníh, kdo to kdy viděl? Takže klid, určo bude teprve krásný jarní den:-)
Odpovědět
jarni den...počitam s teplem, takže i trochu letni ne....no snad si pujdu jeste vybrat nejaky bolerko na šaty jak to tak pozoruji :-)
Odpovědět
mi máme taky termín 8.6. na hradě Svojanov, určitě bude krásně, ted se chystam vyrabet jmenovky, tak shanim ruzne ozdobne derovacky, kdyby nekdo chtel prodat :-) urcite je taky vsechny potřebujete :-D
Odpovědět
Ahoj, tak já se taky přidávám :-) . Už máme skoro všechno zařízeno, příští týden jdeme objednat prstýnky a ženichovi pro oblek, boty, košili, musím mu nechat vyčistit kravatu, dneska jsem se objednala na řasy...jinak mám všechno předbeženě obvoláno a už stačí jenom upřesnit detaily. Asi bude ještě jedna schůzka v restauraci. Už se hrozně moc těším :-) ;-) a nevadí mi, že to je zrovna medard, BUDE KRÁSNĚ!!! :-) Máte už rozdané oznámení? My ještě ne, tak doufám, že není pozdě :-| :-) .
Odpovědět
@mirecka0 My oznámení dáváme až s koláčema...tak nějak mi přijde,že jsem ani nikdy oznámení nedostala dříve než s koláčema.
Odpovědět
Profilova fotka
no,my už jsme je rozdali...:)..raději dříve,koláčky budeme rozdávat 4.6...a to už si myslím,že by bylo trošku pozdě... ;-) holky....a už to vážně sletí....za nějakých 64.....ale zatím jsem v klidu... 8-)
Odpovědět
My je budeme rozdávat asi koncem dubna a cukroví rozvážet den dva před svatbou. Já už se těším :-), hrozně to letí i pár nočních můr proběhlo.
Odpovědět
Profilova fotka
to záleží na každém z nás...;)...já se už taky těším..... ;-)
Odpovědět
My jsme se dali na Medarda před 8 lety dohromady a bylo to jen proto, že byla strašná kosa a lilo jako z konve, takže mě tenkrát zahříval a zahřívá dodnes :-) Ale na výročí nám myslím vycházelo až na jeden rok hezké počasí. Chtěli jsme se taky brát letos na výročí, když je to zrovna sobota, ale nakonec se bereme za rok v červnu :-) .
Odpovědět
Ahojky. Taky máme termín 8.6. A nějak jsem až doteď nezjistila, že je to na Medarda :-D
Odpovědět
Holky, už máte všechny zařízenou kadeřnici? My máme zamluvená místa, na oznámení se pracuje, hudba zařízená,šaty mé i ženichovi visí ve skříni, prstýnky a cukroví se budou řešit příští týden, ale předběžně je to obojí domluvené. Co nám ještě schází? Začínám být dost nervozní, že nám toho hrozně moc chybí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
v klidu ještě je času dost...;)..my máme většinu..ale pořád nás napadají nějaké drobnosti....myslím,že toho bude ještě dost...;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ani nevím, m, jestli se můžu přidat :-) Svojí svatbu už mám za sebou a teď pomáhám kamarádce, která se právě 8.6. vdává. Takže nakukuju k vám, jak jste daleko s přípravami, abych věděla, co všechno je ještě třeba ošéfovat ;-)
Odpovědět
Ta to sem ráda, že nejsme sami co nemají prstýnky, už sem měla strach, že to nestihnem...ženich jezdí do zahraničí a je hroznej kliďas :).
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?