Svatba 7.7.2012

Profilova fotka
tak co holky, uz mate koupene nebo zarizene, nebo zatim jen rozhlizite a premyslite?
Odpovědět
Profilova fotka
No koupené ani zařízené zatím nic... Spíše jen promýšlíme a vymýšlíme... Teda kecala bych, něco už malinko jo :-) Příští týden bychom měli mít zkoušku snubních prstýnků, které jsme si nechávali dělat na zakázku, taky bychom se měli setkat s majitelem restaurace, kde chceme oslavu a máme se i podívat na zámek v Benátkách, kde je úřad a uvažujeme tam o obřadu... :-) Ale s tím úřadem je to složitější, už jsem tady několikrát četla, že rezervují termíny při nejlepším koncem tohoto roku, mě paní do mailu napsala že až v lednu 2012... Nechápu, když máme termín tak o co jim jde, budu je prudit aby to zarezervovali už teď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to ja uz pomalu nakupuji :) a jakou mas predsstavu? no u nas tady rezervujou taky az do rijna taky to moc nepobiram.ale asi toho maji moc tak aby se jim to nepletlo nebo nevim :-D no ja taky premyslim tam kde bude obrad je pak i restauracka a pak prejet na zabavi ale jeste uvidim nu. kazdopadne nevim jesi to neudelat na zahrade nebo sizamluvit sal no.
Odpovědět
Profilova fotka
no ještě jsme se nedomluvili na barvě svatby, ale tak přibližně by měla být asi béžová, možná červená, uvidíme :-) A na zahradě bys chtěla mít jako oslavu nebo obřad? Já taky chtěla venku, ale to počasí je nevyzpytatlné a člověk nikdy neví a když je hezký sál tak o nic nejde, fotky pak budou venku v zahradě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?