Svatba 6.7.2013, holky pojďte pokecat, co už máte :-)

Profilova fotka
Ahojky:-)TAky máte svatbu ve stejném datu,jako my?A co už máte?Já mám pořád strach,že na něco zapomenu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Mě ještě chybí zařídit pár věcí. Nemám oznámení, ale lidi, co jsou zvaní už to ví. Nemám domluvené květiny, kosmetičku ani nazkoušený účes. Taky mi chybí dooběhat věci ohledně matriky (máme církevní sňatek, tak snad toho moc nebude), vývazky, dort a cukroví ;) Když to tak sepisuji, je toho ještě dost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
AhTAk to já oznámení mám-teda dělají se nám,na úřadech to taky zařízené máme,kytky ještě taky nemám,ale floristku zamluvenou už mám a myslím,že i tuší,jako mám představu:-)Kosmetičku i kadeřnici zamluvenou mám taky,ale ještě nic vyzkoušené,to je asi čas...:-)No,cukrářku máme taky,jen ještě moc nemám představu,co všechno od ní budu chtít-jen dort mám vybraný:-))Prstýnky máme...taky čekáme,až přijdou...A od včerejška už máme předběžnou kalkulaci hostiny pro rodinu a rautů pro přátele:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já mám hostinu zařízenou, vlastně to byla jedna z prvních věcí, co jsme měla :-) Vybrali jsme úžasnou hospůdku, která vaří česká jídla v moderním kabátě. Personál je naprosto neuvěřitelný a domluva s vedením taky. A to nemluvím o jídle :-) ...Pan provozák se nás zeptal na počet lidí, finance, se kterými počítáme a nastřelil nám podle toho, jak by to mohlo vypadat. A já nemám jediné slovo proti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my jsme dostali seznam na rauty teprve včera-paní provozní nám napsala i gramáž všeho,aby nám to vyšlo pro všechny-máme 60-70 lidí-na večer a 35 na hostinu...Mám asi největší strach,aby to nedošlo,abychom měli všeho dost..Protože já se v tom moc neorientuju,takže si neumím představit,jestli je ta gramáž správná...A jak řešíte alkohol,platíte všechno nebo to máte nějak rozdělené?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
já já, taky ten den :-) spíš řeknu, co nemám..nemám vybranou hudbu, žádný věci na svatební tabuli a výzdobu, květiny, koláčky, ...a jestli dopadne špatně, zkoušla líčení a účesu, tak můžu hledat noviou vizážistku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@titanie my to máme s alkoholem tak, že si můžeme přivést vlastní víno, pak hradíme pivo a tvrdé si hradí každý sám.
Odpovědět
Profilova fotka
No,my máme v plánu víno,pivo a veškeré nealko zaplatit a pak jsme se bavili,že vezmeme ještě dva nebo tři druhy tvrdého alkoholu-nějaké "lepidlo"pro baby a něco tvrdšího-vodku a asi slivovici nebo tak něco...Jinak hudbu na obřad taky nemáme taky-přítel chce naschvál Gangnam style,protože ví,že já to nesnáším:-))TAkže je dost možné,že se ani nedomluvíme:-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?