Svatba 5.9.2015

Ahoj kdo se vdava tento termin ? :)
Odpovědět
Ahoj, poslušně se hlásím k tomuto datu :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Take a bude nas jeste vic v tento den
Odpovědět
jee ahooj to jsem rada ze nejsem jedina :D jak zvladas pripravy? porad mame 8 mesicu. ale uz me strasi jak to rychle utece :)
Odpovědět
super :)
Odpovědět
holky co uz vse mate zarizeno a nakoupeno?
Odpovědět
Profilova fotka
já též 5.9.2015 ve 12:30 zařízenou mám matriku, zamluvenou restauraci, vybíráme menu, svatební dort mám také vybraný, stejně tak oznámení. Teď pracuju na svatebních novinách. Jinak zatím sbírám pořád inspirace. Všechno to tak nějak vidím v hlavě a začnu je snad co nejdřív realizovat. Ve středu si jdu zkusit poprvé šaty. Jsem ve fázi hubnoucí, a pořád mám strach, že se do šatů zatím nevejdu, nebo jen do těch hrozných :-( a já si chci vybrat, a ne mít ty co mi budou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Misto (obrad, obed i party na jednom miste), fotograf (kamaradka) a paní na liceni a uces :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jeste pani na dort mam najitou :) zbytek zatím jen v hlave..casu spousta...a navic ja nechci zadny vyzoby a blbinky a uz vůbec si nebudu nic vyrábět doma pac na to absolutne nemam bunky :-D
Odpovědět
tak ja vyrabet taky nebudu, taky nemam bunky :D jinak zatim mame: zamluven termin, misto kde to bude ( obrad, obed i afterparty na jednom miste), domluven termin na dort (ale jeste nemam vybrany jaky :D ) a ted zacinam resit saty a kytky a premyslim o obede ( svickova nebude)
Odpovědět
a oznameni teda jeste nemam ani nevim jaky :D porad si rikam casu dost :)
Odpovědět
Profilova fotka
joo, taky mám vlastně ještě fotografa. Pro mě největší dilema je: že nevim kde si mám hledat kadeřnici a vizážistku. Bydlím v Jihlavě, ale budu vyjíždět od našich cca 40km od Jihlavy. Neznám tam nikoho slušného - nebo mi nikdo nikoho pořádně nedoporučil, taky nechci na zkoušky dojíždět. Ráda bych to měla v Jihlavě. Ale asi je blbost jet se ráno nalíčit a učesta 40 km od domu co???
Odpovědět
joo taky mam fotografa vlastne :D to bylo na prvnim miste stejne jako domluveni terminu :) protoze dobri fotografove jsou zabrani i rok dopredu..
Odpovědět
Článek se načítá
no pokud tam nikdo dobrej na uces a na liceni neni, tak bych to tak asi udelala..
Odpovědět
nebo bych spise zaplatila aby kadernice prijela abych nemusela pendlovat sem a tam :)
Odpovědět
Ahoj děvčata :-). My máme zařízené místo obřadu i hostiny, fotografa, kapelu, kameramana máme ještě s otazníkem :-), dál máme odchozenou přípravu (máme církevní sňatek), šaty mě čekají zítra a kadeřnici a kosmetičku v jedné osobě mám taky zařízenou. Já osobně mám největší dilema ve výzdobě, jsem strašně nerozhodná, je tolik inspirace a já nevím co vybrat :-D Ale už se snažím pomalu něco vyrábět, protože těch 8 měsíců uteče jak voda..
Odpovědět
tak my mame obcansky snatek ale na urade jsme nechtely tak to mame venku u penzionu, kde bude ten den vse a je to u lesa takze je to tam pekny :) ... a jakou barvicku jste si zvolili vsichni co jste tady? :D ja chtela svetle ruzovou a porad jsem premyslela jakou dalsi aby to ozivilo a nakonec jsem se rozhodla pro svetle ruzovou a tyrkysovou :)
Odpovědět
aspon v necem mam konecne jasno :) ale saty budou dilema, mam dva favority ale jeste jsem si nezkousela ani jedny a mam strach ze kdyz si je koupim ted, tak se mi treba za pul roku nebudou libit :D tak nevim
Odpovědět
Já jsem nad barvou dumala strašně dlouho.. Vzala jsem od červené přes úžasnou mátovou a když jsem zjistila, jak bude složité tu barvu sehnat, tak jsem skončila u světle (pastelově) růžové s bílou a k tomu půjde juta (jako běhoun na stůl). Chci to mít nakonec jednoduché, čisté a přitom elegantní. Mám z toho sice obavy, ale doufám, že to klapne.. Mám tolik plánů a nevím co dřív :-D. Já budu šaty půjčovat a právě už mi v salonu říkali, že už mám nejvyšší čas přijít :-)
Odpovědět
to vypada dobre :) no taky si myslim ze je nejvyssi cas to resit hlavne to pujcovani satu protoze pak jsou zamluveny vsechny krasny pry... chtela jsem si pujcit ale narazila jsem na dvoje co by se mi opravdu libily tak uvidim, treba nakonec taky pujcim, ale do salonu bych chtela jit, aspon by mi poradili
Odpovědět
na netu je tolik satu a do 5000 kc treba , tak nevim jestli je lepsi je koupit pak prodat nebo pujcit za stejnou sumu...
Odpovědět
@nikkki Jj, tak to je na každé no.. Já si je raději půjčím, i když peníze to určitě nejsou malé. Představu už mám, tak uvidím co zítra :-)
Odpovědět
tak drzim pesti, abys nasla ty svoje vysnene :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme 5.9. 2015 ve 14 hod. Už se taky těšíte jaké budeme mít všechny krásné počasí? 😀
Odpovědět
@nikkki Děkuji i já tobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim ze bude nejkrásnější pocasi v celym roce :-D jinak barva je svetle ruzova se sedou :)
Odpovědět
no doufam ze bude krasne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte svatební diář Smart který Vám pomůže s plánováním Vaší svatby od A do Z. Více na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
taky se hlásím k tomuto krásně kouzelnému datumu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme svatbu 5.9. :-) My máme zatím obřad, restauraci, fotografa, DJ, kadeřnici a kosmetičku, vybrané zhruba menu. Na šaty jdu v březnu, po veletrzích, kde chci okouknout šaty a třeba získat nějaké slevové akce... Na dorty a koláče již máme tipy, v neděli zkoušíme první várku koláčů, uvidíme, potom dorty atd.. myslím si že je ještě čas..
Odpovědět
Ahoj, taky se hlásím k tomuto termínu a děsím se, co už některé z Vás mají hotové, já počítám že ještě pár měsíců na svatební přípravy nesáhnu :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?