Svatba 30.7.2011. Podělíte se o zážitky a plány?

Profilova fotka
:-) Ahoj. Doufám, že se nás tady sejde víc a že se budeme moct podělit o svoje zážitky a plány na svatbu. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj,také přemýšlím o datu 29.7.nebo 30.7. Jen se bojím počasí, ale letos v srpnu to nebylo o moc lepší...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky... :-) Holky, musíme doufat, že bude krásně.... jak jste na tom daleko s přípravami a kde budete svatbu mít?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se zatím jen porozhlížím, co vůbec svatba obnáší, termíny se stejně dají rezervovat až od ledna.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, my máme termín 16.7. příští rok a vše podstatné už máme zajištěno. Náš původní termín jsme museli měnit právě kvůli nemožnosti cokoliv volného sehnat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, verisku, Ty teda jedes? vsechno podstatne uz zajisteno.... ?!? parada! My mame foto a hudbu, na presny termin cekame do 27.9. a pak uz se to rozjede uplne naplno... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, tak to jste rychlé? a to už měli na matrikách termíny?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli původně datum 11.6. a protože je o to datum enormní zájem, tak na zámku už ani moc volno nebylo a když ano, nabídi nám obřad v 14:30 (je to z místa bydliště 30km a pak 40km by to bylo na hostinu), takže jsme to zavrhli. Na doporučení kamarádky jsem volala do hostince a penzionu a celý červen plno. Ceny měli lxusní, jinde v restauracích po nás chtěli až o 20 tisíc víc. Takže jsme se rozhodli pro změnu termínu a ušetření peněz. Hostinu i obřad budeme mít na jednom místě a máme to i s ubytováním :-) Obřad bude v zahradě a oddá nás tamní paní starostka.
Odpovědět
Profilova fotka
No super, verisku, GRATULUJI! :-) To je parada! 16.7. byl zase nas puvodni datum, ale museli jsme se ho take vzdat a vybrali jsme tedy 30.7. Na hostinu budeme prejizdet, ale max 20min jizdy.... Muzu se zeptat, kde ten obrad a hostinu mate? moc diky.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
renik: tak to je v pohodě to přejíždění :-) :-) My máme hostinu i obřad v hostinci a penzionu Na Rozcestí v Trnavě (na Zlínsku). Byli jsme si to prohlídnout, úžasné místo, skvělé prostředí, zahrádka, terasa, obrovský sál, perfektní ceny a jídlo nás nadchlo. Majitelé vstřícní, nic není problém. Takže za měsíc jdeme podepsat smlouvu :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
verisek: vypada to tam moc krasne, hezky jste vybrali... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
renik1986: děkuju moc, je to tam perfektní, takže už se moc těšíme :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my uz mame zarezervovano misto konani a castecne i obrad..Cekame jak se nam vyjadri na urade.Takze bud to bude nase datum a to 30.7.2011 a nebo o tyden driv..A kapelu mame zajistenou..Jo jinak to budem mit na hotelu Atlantis v Rozdrojovicich a tam bude i obrad :-) zaloha uz je slozena ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, tak definitivně: 30.7.2011 nám vyšlo... :-) začínáme tvrdě plánovat a zařizovat... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám dnes potvrdili rezervaci chaty 29.-31.7., takže teď jen počkat na konec ledna na rezervaci termínu obřadu na matrice.
Odpovědět
Ahoj...my s manzelem bychom radi presne za rok, na prvni vyroci, tedy 30.7.2011 svatbu v kostele...saty vybrane, cukrarka zabezpecena, fotograf tez, hospoda take, jenom ne na 100%, ale vi o nas, takze kdyby si tam nekdo neco chtel rezervovat, tak tam daji vedet. Uz jenom vybavit farare a kostel a ty zakladni veci zabezpecene. Jenom ziju v Praze a svatba bude na Slovensku, takze vybavovani je trosicku komplikovanejsi... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se do skupinky, svatbu budeme mít také 30.7.2011. Na termín jsme museli čekat až do ledna, ale dočkali jsme se :-) Datum máme posvěcené i od numerologa prý je obecně vhodné pro takové příležitosti :-) Chtěla jsem se zeptat co už všechno máte zařízené, kromě místqa obřadu, šatů, oznámení a příp. místa na hostinu?
Odpovědět
@mayarengie Ahoj...jenom hloupost...mame stejny termin a o satech, ktere jsi si vybrala jako svatebni, jsem vaaazne dlouho uvazovala, ze budou i moje svatebni :-) proste nahoda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj...tak to je sakra náhoda :-) ty šaty se mi moc líbí, i kryž původně jsme kolektivně vybraly úplně jiné :-) ale střih těch co máš v albu na fotkách byl dlouho mým favoritem :-) možná taky náhoda :-).
Odpovědět
@mayarengie strih kterych? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ve svatebním albu, spodek víceméně odhaduji (moc z něj vidět není) ale podle vršku to bude ono :-)
Odpovědět
@mayarengie :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kdy vůbec plánujete tu "druhou svatbu" nebo už proběhla?
Odpovědět
presne za rok, t.j. 30.07.2011 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám do skupiny :) svatba mě také čeká 30.7.2011 :-) a jak tak koukám, tak jsem hlavně co se týče šatů hodně pozadu :-| takže je asi na čase vyrazit do svatebních salonů :-) jinak už máme zařízené místo obřadu, hostinu, to ještě tápeme, ale místo na odpolední posezení už máme, máme kapelu, paní na dorty, seznam hostů a to je asi vše :-) přijde mi, že je na vše ještě hodně času, ale ono to letí jako blázen :-o
Odpovědět
Ahojky, taky se hlásím :-) Tak my už máme delší dobu rezervované místo hostiny, teď už i šaty (zaplacená záloha), kameraman, s DJ budeme mít ještě schůzku (tak snad budem spokojeni a zvolíme si ho), svatební oznámení vybrané, fotografku taky, u prstýnku řešíme velikost (nevíme, jak posoudit zda bude sedět i u širších prstenů, chceme objednat přes net)...hostinu řeší rodiče (budou ji financovat)....no a myslím, že nejhorší bude zařizování drobností a pak naplánovat přesně organizaci a průběh svatebního dne... :-N =-)
Odpovědět
Čím víc se to blíží, tím mě napadá spousta "drobností", které bude potřeba zařídit...jo a taky už mám paní na líčení (600kč i se zkouškou) a kadeřnice se ještě řeší....no uff , je to děsné..
Odpovědět
Ja jsem take mela mit cirkevni snatek 30. 07. 2011, ale vypada to tak, ze se nam nejak veci komplikuji, takze to vidim docela blede :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Už by toho 30. 7. mohlo být klidně i zítra.:o))
Odpovědět
Ahoj holky, jak Vás tak čtu tak se začínám bát. My plánujeme svatbu od začátku června a termín máme 30.7.2011. :-) Zatím máme termín, hudbu, fotografa, šaty, prstýnky, oznámení, oblek pro ženicha, manžetové knoflíčky a místo hostiny a to plánujeme 3 týden a ještě nám zbývá přes měsíc času ...... no, myslím že to dáme. Trochu jsem se bála ale fakticky to zatím zvládáme docela bez stresu. Tak Vám všem držím palečky ať se vše povede jak má.
Odpovědět
Profilova fotka
michellesaky29: určitě se všechno dá stihnout za měsíc, ale mě baví se inspirovat, koukat na fotky, vymýšlet atak.:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?