Svatba 3.9. 2016

Ahoj holky kdo má stejně datum jako my ??
Odpovědět
my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěst, pokud byste hledaly fotografku na Váš den, budu ráda, pokud mrknete ke mně na blog. Pokud Vás oslovím, ozvěte se :-) jinak přeji klidné přípravy :-) @michalka_01 @peguna @pavzal
Odpovědět
Profilova fotka
@fotografkavhm Diky, fotografku už máme.
Odpovědět
@fotografkavhm dobrý den, děkuji, ale fotografku též už máme :-)
Odpovědět
@fotografkavhm děkuji též fotografa máme :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Také 3.9.2016 :) co krom fotografů už máte zařízené, holky?:)
Odpovědět
Profilova fotka
My 3.9.a zařízeno mame skoro vše.Chybi jen vybrat dodavatele dortu a cukroví, ale i tady uz mame favorita....a agenturu na výzdobu+květiny. Kameramana vybíráme momentálne, uz mame užší výběr. Oznámení necháváme na později, svatební noviny jsem začala tvořit nedávno.
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme tohle datum ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte. Teda vy ste rýchle. Ja by som tiež chcela mať svatbu tento rok v septembri (září :-) buď 2.9. alebo 3.9. Chcela by som mať malú svatbu v kostole najradšej na Sk pretože syna mám krsteného na Slovensku. Ja som tiež veiaca. Lenže tchýně moc není za to, aby sa veselka odehrávala práve tam :-( a partner sa akosi k tomu nevyjadruje. Ten by to mal najradšej v zahraničí pri mori. Máme veľa kamarátov a aj príbuzných z mojej strany a bojím sa toho, že večšina, ktorá by nebola pozvaná tak by sa asi hnevala. Pomaly pozerám po obrúčkach o šatách predstavu mám. Už som pozerala aj rozne druhy pozvánok. Tiež už mám predstavu o ubytovanie pre hostí. Kde je dobrý penzion a tak. Všetko ve vesnici odkuď pocházím :-) S koláčmi a zákuskami si zatiaľ dilemu nerobím, to by sa zariadilo poznám cukrárku kt. by nám upiekla.. (zase na Sk) Len som akási z toho smutná a nie veselá. Ste všetky tu moc šikovné ako si to viete všetko pekne zariadiť. Mám pocit, že som na to sama. Teším sa ale hlavne z mojho 8 mesačného synčeka kt. mi denne robí radosť :-)
Odpovědět
My též planuje na 3.9.Chceme to mit na detskem tabore.Zatim mame vse vymyslene a jen to uskutečnit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?