Svatba 3.8.2013 v Olomouckém kraji

Profilova fotka
Děvčata, někdo se stejným termínem či místem? Přesněji máme domluvený obřad na zámku v Tovačově. Je to sice až za rok, ale nechci nic podcenit :-) a taky jsem blázen do plánování :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Žádná s termínem až příští rok? :-(
Odpovědět
@andrejka1234 jaaa :-) jen to máme o 3 měs dřív... A taky chcem Tovačov, oni už rezervují na 2013?
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, od září rezervují na další rok :) No a záleží v jakém sálu to chcete :) A kde budete mít hostinu? Já teď zjišťuji ještě jak je to s výzdobou na klíč ze salonu CAXA, kolik to asi vychází... :)
Odpovědět
Profilova fotka
A jinak jsem koukala na tvůj profil a taky chceme fialovou svatbu, ale teda tmavou fialovou - taky vybral nastávající :D a ty už vybíráš i prsteny? Není to brzo? :-N
Odpovědět
@andrejka1234 dávej rovnou odpovědět, jinak se mi neukáže, že jsi něco psala :-) volala jsem tam už na matriku a paní má teď dovolenou, ale musíme to taky vyřešit co nejdřív...ještě máme ve hře teda Prostějovskou radnici, nebo Náměšť na hané :-) Hostinu v Prostějově, máme favorit Grand ale ještě se uvidí :-) a odkud jsi ty?
Odpovědět
@andrejka1234 super, fialová tady vede :-D na vybírání není nikdy brzo, takhle vybírat můžem ještě půl roku :-D chtěli jsme ocel, ale kdyby jsme nesehnali, tak by jsme šli do zlata a stejně jedině od žabky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl Aha :) No já bydlím ve Vrbátkách :) :D Taková náhoda :) Radnice v Pv se mi moc nelíbí, byly jsme se podívat v Tovačově, paní nás pustila přímo do salonku svatebního a hned jsme si to tam zamilovali. Hlavně to Vídeňské schodiště :) Přemýšleli jsme, kde udělat hostinu a asi by bylo pro nás nejlepší v sokolovně, asi v Dubanech, ale ještě to není jisté. Nooo právě na vybírání nikdy není času dost, ale já v tom mám pořád zmatek :D Nevím co vše na stůl. Koukala jsem hlavně na dorty a s cenou mi spadla čelist :D Chtěla jsem "obyčejný" :D pětipatrový s fialovým lemováním - cca 16kg, ale cena 12. tis. Kč :D !!!! takže nevím ani u koho objednáme dorty, ani cukroví a výslužku..to bude pěkný oříšek.. :D
Odpovědět
@andrejka1234 tyyy jo pětipatrový? kolik vás bude? ja chci taky obyč, ale jen tři patra a počítám tak 1500 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:D noo nás asi 50,máme velkou rodinu :D Nooo já totiž nechci takový ty dorty za syna a za dceru, hrozně se mi to nelíbí :D Ale opravdu nevím kde sehnat někoho, kdo by mi ho udělal :D
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl :D noo nás asi 50,máme velkou rodinu :D Nooo já totiž nechci takový ty dorty za syna a za dceru, hrozně se mi to nelíbí :D Ale opravdu nevím kde sehnat někoho, kdo by mi ho udělal :D
Odpovědět
@andrejka1234 já našla zatím tuhle paní a vypadá velmi slibně :-D budem muset domluvit ochutnávku :-) http://sladky-sen.blog.cz/galerie/sva...
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl Téééda, ta má nádherné dorty :) To by se mi také líbilo.. No ten můj za 12. vypadá následovně. Ale ty peníze bych za něj teda nedala a kytičky bych chtěla tmavě fialové :)
Odpovědět
Článek se načítá
@andrejka1234 to je extrém ten dortík, já bych se bála, že se mi ta patra rozpustí...ještě navíc v srpnu :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl No,to je to,co pořád nemůžeme dořešit... :/ Jak to udělat, aby to neteklo všechno :D i můj obličej s make-upem :D I ten co máš ve fotkách jako návrh ty je úžasnej. Kolik budete mít lidí?
Odpovědět
my mame 14.9.2013 ,v Zamecke Zahrade ve Velkem Tynci :-)
Odpovědět
Holky my svatbu planujeme 27.4.2013 a kdyz koukam na dorty, mam z tech cen taky dost. Me se libi tyto: http://www.ollies.cz/svatebni-dorty/d... http://www.e-party.cz/_a3008-svatebni... http://www.e-party.cz/_a3005-svatebni... Ale asi bohužel nehrozí:_(
Odpovědět
@avodavoz a odkud jsi a kde bude svatba? :-)
Odpovědět
Z Olomouce a svatba bude v Olomouci v katedrale sv. Vaclava- Dom a hostina v KD v Bohunovicich u Olomouce.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme svatbu 13.7.2013 v Hrubé Vodě ;-) a jak jste daleko s přípravama?? ;-) @avodavoz @flowerbl @nikus30 @andrejka1234
Odpovědět
@janul_iii já doufám, že docela daleko, různé doplňky a serepatičky kupuju už dlouho a teď začínáme rezervovat dodavatele :-)
Odpovědět
U nás přípravy zatím jen to nejdůležitější ,místo pro obřad ,pro hostinu.dale fotograf a DJ a vlastně dort uz mame taky vybraný :-)) na zbytek si myslím je jeste čas ,i kdyz leti to :-))
Odpovědět
@andrejka1234 tak jsem dnes volala na matriku do Tovačova, abych se zeptala ohledně našeho termínu a paní mi řekla, že rezervace na rok 2013 bude brát až od půlky září.... Tak mi teda řekni, jak je možné, že ty už to máš domluvené? Už jsi to i platila?
Odpovědět
Profilova fotka
Nene, psala jsem mail, že bych ráda rezervaci a ona mi řekla to samé, že rezervace od září, ale že si mě už poznamená do kalendáře a bude s tím počítat, že jen v září to mám potvrdit.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s příprava max tam, že máme domluvené místo obřadu a místo hostiny :D a na Vánoce si nadělíme snubní prstýnky :)
Odpovědět
@andrejka1234 kde budeš mít teda hostinu? to s těma snubákama k vánocům je dobrý nápad, to by jsme mohli také tak udělat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl Hostinu teda asi uděláme v Dubanech v sokolovně, je to jen o vesnici dál,tak je to praktický :) Ale to se stále rozhodujeme, protože se mi víc líbí třeba ve Smržicích...Chceme si to udělat na vlastní pěst :) JJ, vánoční dárek je to super :) No a já mám v únoru narozky,tak to si zase pořídím ty šaty :D Chtěla jsem z Madory,ale tam cena 10.tisíc a v Paulastyle 7200,-, tak dobrý 3000,- že... :/
Odpovědět
@andrejka1234 riskneš čínu jo? a dají se jim v té Paule teda nechat, když se ti nebudou líbit, zjišťovala jsi to?
Odpovědět
Profilova fotka
@janul_iii Jinak vlastně máme už najisto živou kapelu, na pozdější večer DJe, dodavatele na jídlo, pití, dort a zákusky, odvoz hostů a toť asi vše :)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl No asi to risknu.. :-| Protože nevím,kolik budeme schopni do té doby našetřit..A koukala jsem na ten jejich bazar a celkově ty šaty vypadají bombově :) No uvidíme. Určitě se tam zajedu podívat...A do Madory taky... :D Cestování za vysněnejma šatama :D Jinak vrátit se nedají, leda by se oni spletli v objednávce..
Odpovědět
@andrejka1234 aha ahaa, tak to je blbý to už si je můžeš objednat rovnou z Ebay nebo od Zima... Každopádně by jsme se mohly třeba někdy domluvit a udělat tour de šaty společně :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?