Svatba 29. 6. 2013

Kdo se vdává v tento den?
Odpovědět
1
2
Dobrý den,já se taky vdávám v tento den :-)
Odpovědět
Já taky, teda pokud mě nikdo nena***e. ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky a už se moc těším :-)
Odpovědět
@weencaa tak to máme podobně:-) a že na tom pracuje =-)
Odpovědět
@xdrak102 Jo a nemáte nějakou přibližnou předpověď počasí? Máme všechno venku :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jáá :-) A už se moc těším, ale taky jsem trochu nervózní, že nestihnu dodělat vše, co chci. Vy už máte vše hotové?
Odpovědět
Tak jaká bude předpověď počasí myslím nikdo zatím neví,můžeme jen doufat, že bude krásně,máme taky všechno venku,takže déšť by byl špatný. A jinka už máme vše hotové,jen pak vyzvednout kytku a dort :-) Jen svatební hosty se snoubencovi strany nějak začali stávkovat,že nepříjdou,no jo rodinu si člověk nevybere :-(,ale to nám ten den nezkazí,kdo chce čas si udělá a kdo ne,jeho smůla,prosit se někoho,aby přišel na svatbu nemáme zapotřebí ;-)
Odpovědět
Ahoj,taky to máme 29.6. a venku na trávě,která je momentálně pěkně podmacena.Jinak vše hotovo,jen objednat kytku a dort;-)
Odpovědět
My máme sice obřad vevnitř ale už jen kvůli šatům a fotkám musí být hezky. Koukala jsem na net a mělo by být jasno a 23 stupňů ale každou chvíli to mění tak musíme jen doufat.. Jinak přípravy finišují ještě jsem tenhle týden vybrala jiné šaty :-D v těch původních jsem se necítila dobře a už zbývá jen koupit pár maličkostí :-) a nevíte někdo něco o tom zda je toto datum šťastné nebo tak, podle čísel?
Odpovědět
No tak objednávka na počasí už je podaná od ledna, tak uvidíme. :-S My máme obřad na úřadě, ale mejdlo je taková kombinace venku a vevnitř. 8-) Ale nejhůř by na tom byli chudáci kuřáci, když by pršelo, ty jsou automaticky vykázáni ven. :-x
Odpovědět
@xdrak102 Taky mám pocit, že to je zkouška, kolik moje nervy vydrží! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Všechny zdravím a také se přidávám, obřad máme tento den sice na úřadě, ale vše ostatní se bude konat na zahradě, takže doufám, že počasí klapne....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já taky 29/6/2013 a je to prý šťastné datum, tak snad nám to vyjde :-)
Odpovědět
@weencaa no už se popravdě těším, až to budeme mít za sebou, pojedeme na dovču a zase to budeme jen my 2, bez těch opruzujících rodin ;-) A jinak já si taky dala objednávku na počasí, tak jsem zvědavá co bude... Asi to budu kdyžtak jistit povinnou výbavou svatebčana: holinky, pláštěnky a zimní kabáty :-D
Odpovědět
přidávám se, my taky 29.6. a začínám být ráda, že jsme přehodnotili náš původní plán na garden party a lépe jsme to přizpůsobili případnému špatnému počasí, takže já spíš panikařím kvůli jiným věcem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se dneska zdál zase nějaký výživný sen. Naštěstí si ho už nepamatuju :-D Ale figurovaly v tom moje nehty, které mi nestihla kosmetička udělat. A vše je to podložení tím, že jsme se večer chytli s přítelem kvůli tomu, že není schopný si koupit kravatu (včera jí chtěl objednávat na e-bay, tim mě dorazil), že se není schopen vymáčknout ohledně svatebního slibu, který jsem horko těžko vyjednala s oddávajícím a teď to vypadá, že asi nebude, protože on se ho přece nenaučí :-D No prostě na pěst :-D No že nemám noviny a vůbec netuším, jak je udělám, to je druhá věc. Příští týden mám pracovní pohovor, zítra školu... No vypadá to dost hekticky. Jste na tom ostatní podobně?
Odpovědět
@liss_durman no povídej mi o tom, v práci samé přesčasy abych si mohla před svatbou vzít aspoň tři dny náhradního volna, oddávající po mě chce nějaké nesmysly, které si asi budu muset vycucat z prstu, do toho nám bouchl fotograf (naštěstí už jsme sehnali jiného a možná lepšího) a to ani nemluvím o tom, že musím ještě nakoupit asi milion nezbytně nutných věcí, které ještě nemáme, navíc pro člověka, který nesnáší nakupování tak jako já, je to vážně peklo - na seznamu jsou například boty pro nevěstu, které potřebuju na úterní zkoušku šatů a které nemám, košile pro ženicha, krabice na výslužky, bílé punčochy, stuhy na auta.....a největší problém podprsenku bez ramínek, případně s odepínacíma ve velikosti 80E se mi zatím nepodařilo sehnat....mě poser
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se v tento den vdávám..skoro vše už je hotovo..už jen několi posledních věcí a bude to..doufám, že bude kráááááásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@swara88 holky tahle diskuse už tu někde je ne??? http://www.beremese.cz/diskuse/spolec...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky slečny :-)diskuze jsou tu dve ,ale ta druhá umřela někdy v unoru :-( tak jak jste na tom s přípravami?mně asi nejvíc děší předpovědi počasí a začínám být nervozní ,že nestihnu vše co mám ještě dodělat a zařídit......:-(předsvatební panika :-)))
Odpovědět
Ahoj holky, tak mám za sebou zkoušku účesů ale ještě uvažuji o závoji. Mám princeznovské šaty tak by mi k tomu závoj asi šel líp než jen kytka. Co myslíte?
Odpovědět
@swara88 osobně nejsem pro tyhle ozdoby do vlasů, závoj je romantičtější a určitě bych ho k princeznovským sama zvolila (kdybych neměla silnější ruce a nechtěla je schovat bolerkem ke kterému už by mi to přišlo moc). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mám princeznovské (nebo aspoň já se tak cítím) a závoj ty šaty posunul ještě o level výš, přijde mi to se závojem lepší. Btw. co říkáte na předpověď počasí? Nevím, jestli mám brečet nebo se mám smát. Pořád se utěšuju tím, že kdyby to bylo minulý týden při těch 38 stupních tak bych umřela....
Odpovědět
@xrose03 No nevím čemu mám věřit, někde říkají 24, polojasno - teda pro mě naprostý ideál, někde zase 21 a přeháňky a někde 18 a déšť...takže fakt nevím. Ale dneska je fakt chladno, ponuro, doufám že se to zlepší.
Odpovědět
Tak nevím, při pohledu z okna a na teploměr jsem na větvi, co bude v sobotu? Prosííím ať je sluníčko, máme to venku..,
Odpovědět
Profilova fotka
@denny68 my taky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@zaninkaj též
Odpovědět
Ahoj, my také máme stejný den. Teplota, kterou předpovídají mi vyhovuje. Ale také bych ráda kdyby nepršelo. Hlavně ráno, protože máme snídani(nebo jak to nazvat) venku, obřad je v kostele a odpoledne je oběd v hospodě a pak grilovačka, ta je naštěstí pod střechou, ale kapela by při dešti musela hrát ve vnitř a já chci aby hráli venku. Jinak dneska jsem se dozvěděla, co všechno chce dělat maminka a pěkně mě to naštvalo, jako kdyyby mi to aspoň nemohla říct dřív. No nic, už se těším až bude po svatbě a doufám , že už nic v životě nebudu muset takto organizovat.
Odpovědět
My to taky máme všechno venku krom obřadu. Ráno snídani, pak hostinu a následně grilovačku. Takže kdyby bylo takhle, tak jsem nahraná... oběd nám teda můžou přesunout dovnitř, ale ten sál se mi nelíbí, kdežto venku je romantická terasa nad jezem na Sázavě. Prostě nádhera. Takže se taky modlím, ať se to počasí umoudří a kdyby teplota vylezla tak na 23 stupňů, vůbec bych si teda nestěžovala. Hrozně mě štve, že jsem to původně chtěla 15, nebo 22 a oba víkendy u nás bylo nádherně...hlavně mě to mrzí kvůli fotkám a grilovat se dešti taky zrovna nedá... Snídani bysme zvládli i doma, hostinu teda taky, ale večerní zábava v tomhle by teda za moc nestála. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@xdrak102 taky jsme to původně chtěli 22.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?