Svatba 28.4.2012. Pojďme společně probrat přípravy atd.

Ahoj holky, je tady mezi váma některá která má svatbu 28.4.2012 nebo okolo tohodle data? :-) Nejlépe z okolí Olomouce ale to není podmínkou ;-) Ráda bych s někým probírala přípravy atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnet ahojky, já už jsem oficiální nevěsta přesně toho data :) Takže se k tobě ráda připojím, i když jsem z okolí Uh. Hradiště :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak u nás to vypadá na 21.4.2012 takže se taky přidávám :) .Jsem z okolí NJ :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak čím to začneme :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
já se hlásím na 05.05.2012 :)) nemáte strach z počasí nevěsty? pořád přemýšlíme, jestli to ještě nemáme přehodnotit.. letošní léto mě trochu nahlodalo, aby nakonec příští květen nebyl ještě sníh :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@radunk.a My jsme měli svatbu letos 23.4. a krásnější den nebyl už dlouho. Byla to velikonoční sobota, bylo nádherně, tak 25 stupnu, až moc horko. Schvalne jsme se chteli brat na jare, ze nebude hic a on nakonec byl, takze bych sla urcite do 5.5. bez obav. Hnusne muze byt i v lete, jak vidis na letosnim cervenci...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také se přidávám - 28.4.2012. Letošní duben byl fakt povedený, doufám, že ten příští si z něho vezme příklad :-)
Odpovědět
Ahoj,taky mám termín 28.4.2012 a obřad venku,tak snad vyjde počasí jak letos :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mame 28.4.2012. Je pravda, ze v poslednich letech bylo vzdy v dubnu lepsi pocasi, nez v cervenci, ale pocasi se zel poroucet neda 8-) Ale budu rada tak jako tak, bo konecne budeme svoji... Tesite se? Strasne to utika!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já věřím tomu, že nám to holky vyjde.. dlouhodobě je duben a ještě květen nejteplejší a nejhezčí .. jen léto stojí poslední dobou za ... :-) A aj kdyby pršelo.. prší jenom štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle datum jsme si taky vybrali jen rezervovat nějakou radnici na spoustě mi řekli, že termíny budou vědět až od konce roku jsem z pardubického kraje.
Odpovědět
Profilova fotka
Průměrné teploty v dubnu: rok 2010 - 13,3st., rok 2011 - 16,2st. - snad to poleze nahoru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak snad ten duben vyjde krásnýýý :-) :-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no a považte, všechno bude rozkvetlé a voňavé a čerstvé... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S bude teplíčko :-) no myslím, že to určitě vyjde :-) Jinak nechme počasí počasím - co již máte koupené či zařízené?
Odpovědět
Taky se přidávám. Přesný termín ještě nemáme, jelikož musíme počkat na výměnu konzulky, který proběhne v řijnu. Zajímavostí je, že se budeme brát v Belgii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarakim přítel z tama pochází nebo proč??
Odpovědět
Ne, dlouhodobě tady žijeme a pracujeme. Je tob pro nás jednodušší na přípravu i organizaci.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarakin hm.. tak to je super :-) Jen chudáci hosté :-) .. no aspoň to budou mít jako fajnovou dovolenou :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám se svatbou v 28.4.2012 ... tedy zatím jen předběžně ... volala jsem na matriku rezervace až od nového roku :-P ... tak to si ještě počkám.
Odpovědět
Profilova fotka
@kiwikzk vítám tě tu... :-) neboj datum si určo rezervuješ .. ještě, že u nás to nečeká na nový rok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medrin no ale já jsem taková, že bych to chtěla mít fix, každýmu vyprávím jak bude svatba 28.4. ... s tou rezervací bych byla klidnější.
Odpovědět
Profilova fotka
@kiwikzk se ti nedivím.. no budeš muset hned 2. 1. 2012 hm.. asi v 7:59 :-D tam volat a rezervovat :-D ... sorry, dělám si z tebe srandu :-( .. a co jinak kromě termínu, už máš něco rezervované, zařízené či koupené??
Odpovědět
Profilova fotka
@medrin no právě že nic moc, dáváme dokupy seznam hostů, máme "zarezervovaný" svědky :-D ... restauraci už taky asi víme ... pak spíš brouzdám po netu a chytám inspiraci ... hudba, oznámení, výzdoba ... už pomaličku začnu nakupovat blbinky jako výzdobu na auta, kouknu předběžně na prstýnky a tak. Taky sbírám reference na fotografa, vizážistku a tak A co ty? Zatím nerva nemám ale už bych měla fakt začít.
Odpovědět
Profilova fotka
@kiwikzk mě přítel říká, že jsem moc hr.. že mám čas :-) ale myslím, že zase až tak moc ne.. No svědky máme, seznam hostů taky. Restauraci ruším, je moc předražená, hledám náhradu. Hudbu jsem si již zamluvila, ehm, jo kostelík a matrikářku. Mám zamluvenou šerpu, ošéfované ceny květin.. a teď vybírám hudbu na obřad a hledám prstýnky.. no jsem rychlík - hledám již rok, takže jsem nachystaná :-D kdyby jsi chtěla pomoct napiš a pomůžu ti :-) fotografa máme kamaráda.. takže se dá říci, že skoro hotovo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k vám. Dneska jsme s přítelem domluvili termín :-) a zamluvili místo na hostinu. Jsme z Brna a brát se budeme ve Slavkově. Už mám ledacos promyšlené, ale objednané nebo zamluvené ještě nic :-| Snad to všechno stihneme, i když času je zatím dost - aspoň myslím.
Odpovědět
Profilova fotka
@ejmii zdravím tě :-) .. neboj já byla pořád hrr, přítel, řekl, že to až moc hrotím a že o ní nechce dlouho slyšet, tak mám jen datum, hotel, který musím ještě potvrdit, doma šerpu na auto a to je vše.. :-) je dost času.. :-) už bych ale mohla zajít do salónů a podívat se na nějaké šatičky, protože se mi budou šít na míru a rozměry chci poslat ještě v prosinci, aby stihli dorazit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já považuji za úspěch, že máme ten termín :-) Byla jsem z toho trochu nervózní, protože bratr mého přítele se rozhodl, že se taky ožení a dali si termín 2.6. :-) Takže nás trošku odrovnali s tím výběrem a společnou svatbu nechtěli. Teď jsem si teda konečně oddechla, že to nebudeme mít třeba týden před nimi, to by nás rodina asi hnala :-D Šatičky chválím, že budeš mít šité - já bych chtěla taky, ale přítel nechce ani slyšet :-/ takže budu půjčovat no... Jinak já doma nemám vůbec nic, chystám se na vývazky, které si budu dělat sama (přes zimu to bude fajn zábava na večery ;-) ) a přemýšlíme o svatebním oznámení. Jediné, co mne děsí, je výzdoba stolu - vůbec nevím, co všechno se na stůl dává a co mám koupit, nebo co už je zbytečné... Ty máš nějakou představu o výzdobě stolu? Dávají se tam třeba svíčky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se k vám jdu taky přidat. Jsem z Pardubic. Svatba bude 25.4., dnes jsme byli zamluvit termín, tak už jsem klidnější :-) a přípravy můžou začít naplno. Restauraci máme předběžně zamluvenou, fotografa, kadeřnici a kosmetičku taky. Prstýnky máme zatím vybrané z netu, ale během listopadu je chceme omrknout naživo a hned objednat. Oznámení asi vytvoříme vlastní a na šaty chci jít kouknout ke konci října. Je toho ještě plno na zařizování, ale zatím je dost času, tak to moc neřeším :-) A jak vy? Začínáte mít svatební horečku, nebo jste zatím taky v klidu? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ejmii Mi na tom nejsme extra finančně a budu riskovat salon, který tady zatím většina pomlouvá, ale já znám více spokojených nevěst. Šité na míru jsem chtěla hlavně, že si můžu spojit více šatů do jednych extra pro mě a budu vědět, že je nikdo mít nebude!! Proč to přítel nechce?? Když se ušetří.. to mě v tom ten můj podporuje. Neboj já kromě té šerpy na moje auto nemám taky nic. Zatím je čas. Sice mám vše vybrané i text, verš a jak bude svatební oznámení vypadat, ale ještě musíme dokončit seznam hostů. Vývazky již mám taky vybrané budou je dělat extra pro mě :-) i když je to firma. Výzdobu stolu neřeš.. pokud to budeš mít v nějaké restauraci tak většinou ji dělají oni za nějaký příplatek. U nás je to 10Kč na os., ale s tím, že si tam věci dovezu, takže vlastně již mám 3 krabičky modrých nebo spíše tyrkysových kamínků, které chci poházet na stoly - přesnou kopii toho co chci mám v albíčku. Ano i svíčky se tam dávají, jen pokud chceš, mi to vynecháváme. Přijde mi to zbytečné
Odpovědět
Profilova fotka
@pospes ahojky.. no já už jsem svatební horečku měla... ale už jsem se uklidnila po velkém neúspěchu u přítele :-) řekl, že už jsem s tím otravná, tak si dávám pauzu a o svatbě mluvím jen tady. A ty prstýnky co chceš jsou i v kamenném obchodě? A pochlubíš se nám? Se máš, ty co se mi líbí, jsou asi jen na netu.. i když bych je raději na živo, abych si je mohla vyzkoušet vedle svého zásnubního.. ne každý se k němu hodí!!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?