Svatba 26.5.2012. Plánujete někdo?

Profilova fotka
Ahoj holky, plánujete někdo svatbu na květen 2012??? Máte už vybrané nějaké místo??? Přidejte se:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
A měli jste vymyslenou i nějakou mokrou variantu?
Odpovědět
Ahoj, tak náš favorit je také 26.5.2012. Ale zatím máme jen to datum. Žádost o ruku je poměrně čerstvá, takže jsme se ještě k ničemu konkrétnímu nedostali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
U nas je zadost taky celkem cerstva, mame termin a zamluvenou fotografku (fotila svatbu me kamaradky a fotky byli naprosto super!!!). A mate alespon nejakou hrubou predstavu mista???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my se budeme brát 26. 5. 2012 ve 12 hodin v obřadní síni Kulturního domu Petra Bezruče v Opavě ;-) plánujeme už od ledna, o ruku jsem byla požádána 1. května tohoto roku, zatím jsme v plném zařízování;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky jdu se přidatm taky máme termín 26.5.2012 a to v Dubičkách u ústí nad Labem na terase u penizionu u sv. Barbory:-) Obřad by měl být v 13.00:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my jsme zvolili termín 27.4. 2012, nejdříve jsme také chtěli v květnu, ale dost lidí nám říkalo, že z pověrčivosti v květnu neé. Dali jsme tedy na rady starších, ale myslím, že láska hory přenáší :-). S přípravami jsem na tom zatím bídně, šaty jsem si vyzkoušela jen v jednom salónu a teď ještě čekám na novou kolekci. Jediné co máme jisté, je hospoda, je již od léta zamluvená :-) Horší je to s obřadem, chtěli bychom ho na Točníku, ale termín mi potvrdí až na konci února :-(, tak mám obavy, aby to klaplo... :-(
Odpovědět
ahoj všem nevěstinkám, rovněž květen a rovněž 26 :-) obřad v kostele, v Praze. Zatím mám pořešený obřad, místo a šaty, další věci až po vánocích, teď chci trochu klid od toho plánování :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Chodí sem ještě někdo, holky? :-)
Odpovědět
no, stejnou otázku jsem si taky nedávno pokládala :-) asi spíš ne, což nevím teda, jestli znamená, že se nikdo v ten den brát nebude..což znamená, že budou volní fotografové, hudebníci, květinářia cukráři :-) wow :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky, hlavně aby bylo 26.5.2012 hezké počasí...máme totiž obřad venku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
¨Mno taky doufám, že bude hezky - jaksi nemáme mokrou variantu:-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?